IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Вместо да говорите деиствайте - скъсявайте Амазон... на мен ми се получава но и не смея да отворя позиция над 20 акции.... Развръзката ще дойде неочаквано тук както при NFLX. Притеснителното днес е че банките не участват в движението. BAC категорично печели приза за най-ужасната акция. Сложил съм на 6,74 един малък лимитран ордер. Докато не започне да катери няма да има рали. Препочитам да си джиткам природния газ при който има страшно изразен канал нагоре. Сега съм без позиции и чакам 2,55

Абе то да скъсяваме ама виж какво казва колегата над теб. Не се знае до къде ще стигне безумието на безумците или пък какво ще изчислят софтуерите на дирижорите. Те и на Р/Е 400 могат да я закарат и едните и другите Аз май и аз взех да ставам много отворен и ще стискам до последно. Мисля че американците ще пуснат печатниците преди Европа. Лошото е че след толкова смятане и изчисляване не можах да намеря нито една подценена американска акция. Та затова тактиката ми е никакви позиции докато не се чуе шум от печатане на пари. Предният път добре се получи. Ако печатат американците ще си купя ВАС за хикс пари, а ако печатат европейците ще си купя за 2 по хикс пари рено и комерц 80/20 % за рено, така че дори и да стане така че да има загуба от комерц, рено да покрие тази загуба. А ВАС не вярвам да фалират и все някой ден ще излязат на плюс. Дори и отявлен балон като златото може да купи човек при такова положение за 1-2 седмици. Малко тъпо ама явно БФБ-то ми е промило мозъка
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      Здравей hemilio, ето че дойде и момента
      да затворя позицията на +10 ,
      засега ще чакам и при слизане
      под дъното ще вляза отново
      с четворен на първоначалния обем,
      поздрави!
      Здравей Чубак-радвам се,че устиска и излезе сух от цялата хава
      На мен не ми издържаха нервичките и си платих като поп

Мамун,споко,не се коси за Зингата-ще и дойде времето,въпрос на тайминг,както и BAC,ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА СТАНАТ НА НУЛА НАЛИ?

Та така с акцииките ще почакаме.
      Среброто нещо ми се чини,че е за купуване,мисля,че предстои голямо катерене при шарените метали,особено среброто,което в момента е подценено спрямо златото.
      Дългосрочно среброто само ще расте-така го виждам.

Но темата е за Nyse -Осраха се с Фейс бука спор няма-амо това от лакомия стана-нямат наяждане пустите Хамериканци-хак им е!!!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Да бе. Жалко че не ползва къси, ама ако някой ме накара да си направя сефтето ще са точно Амазон ! Аз това си го обяснявам с това че масата разсъждава като Наивника. Предствят си явно бъдещето изцяло в интеренет или и аз не знам. Нали все пак цената на акцията е очакванията и за в бъдеще. И щом П/Е на автомобилните компании е 4 а на Амазон 200, извода е че според масовият инвеститор до 1-2 години ще спрат да излизат от къщите си и да карат коли а ще пазаруват единствено от Амазон, ще киснат във фейса и ще цъкат фермата по цял ден. Наивник ти си знаеш за дзингата, ама според мен хората се наиграха на тъпите им игрички. Хората осъзнаха че това е голяма загуба на време. То поне нещо от типа на ИО да имаха.
        ПП: Как се движи проекта ти за икономическа стратегия или и ти се предаде?
        Няма го начинът изобщо човек да търгува, ако не се опита да предвиди какво мисли масата. За съжаление част от този урок съм го научил много отдавна чрез акаунта си и то, точно в акциите, които споменах и които продължават да се спрягат като балони. За зингата??? Игра в центъра.. За съжаление трейдвам през бъкет и нямам много възможности

Коментар

Дали пък понеже професионалните инвеститори по цял ден това правят и затова да си мислят че всички са като тях ? Сигурно си поръчват пиците за обяд от амазон и си мислят че са открили топлата вода
          Вместо да говорите деиствайте - скъсявайте Амазон... на мен ми се получава но и не смея да отворя позиция над 20 акции.... Развръзката ще дойде неочаквано тук както при NFLX. Притеснителното днес е че банките не участват в движението. BAC категорично печели приза за най-ужасната акция. Сложил съм на 6,74 един малък лимитран ордер. Докато не започне да катери няма да има рали. Препочитам да си джиткам природния газ при който има страшно изразен канал нагоре. Сега съм без позиции и чакам 2,55

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            хахаха! Много хубав разбор!

Поздрави!
            Дали пък понеже професионалните инвеститори по цял ден това правят и затова да си мислят че всички са като тях ? Сигурно си поръчват пиците за обяд от амазон и си мислят че са открили топлата вода

Коментар

• [QUOTE=Alonso;1059261391]Да бе. Жалко че не ползва къси, ама ако някой ме накара да си направя сефтето ще са точно Амазон ! Аз това си го обяснявам с това че масата разсъждава като Наивника. Предствят си явно бъдещето изцяло в интеренет или и аз не знам. Нали все пак цената на акцията е очакванията и за в бъдеще. И щом П/Е на автомобилните компании е 4 а на Амазон 200, извода е че според масовият инвеститор до 1-2 години ще спрат да излизат от къщите си и да карат коли а ще пазаруват единствено от Амазон, ще киснат във фейса и ще цъкат фермата по цял ден..... QUOTE]

хахаха! Много хубав разбор!

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Тоя Амазон, равен няма като балон П/Е 170-180...
                Да бе. Жалко че не ползва къси, ама ако някой ме накара да си направя сефтето ще са точно Амазон ! Аз това си го обяснявам с това че масата разсъждава като Наивника. Предствят си явно бъдещето изцяло в интеренет или и аз не знам. Нали все пак цената на акцията е очакванията и за в бъдеще. И щом П/Е на автомобилните компании е 4 а на Амазон 200, извода е че според масовият инвеститор до 1-2 години ще спрат да излизат от къщите си и да карат коли а ще пазаруват единствено от Амазон, ще киснат във фейса и ще цъкат фермата по цял ден. Наивник ти си знаеш за дзингата, ама според мен хората се наиграха на тъпите им игрички. Хората осъзнаха че това е голяма загуба на време. То поне нещо от типа на ИО да имаха.
                ПП: Как се движи проекта ти за икономическа стратегия или и ти се предаде?

Коментар

Ако е действителна тази печалба бих купувал при П/Е не повече от 4-5. Дори и тогава риска през това време да се появи някой по-модерен сайт е достатъчно голям
                  Да бе да. Рено се търгува на П/Е 4 а дела му само в Нисан е с 50% над пазарната а тук П/Е да е 100. Предпочитам кока кола или протър и гембъл. Те поне не са толкова набалончени За Амазон пък въобще да не приказваме........
                  Тоя Амазон, равен няма като балон П/Е 170-180...

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Не мога да се съглася на 100% с вас. Фейса дори и в момента със 900 и няколкото си милиона потребители прави 4 милярда оборот и 1 милярд печалба. Компанията си има някаква "справедлива" стойност, но е пределно ясно, че тази стойност е мноооооого далече от 100-те милярда, които и искаха. С оглед на перспективите, аз лично оценявам компанията на около 30 милярда долара или някъде между 11-12 долара/акция, което страшно далеч дори от моментната цена от $33.
                    Ако е действителна тази печалба бих купувал при П/Е не повече от 4-5. Дори и тогава риска през това време да се появи някой по-модерен сайт е достатъчно голям
                    Да бе да. Рено се търгува на П/Е 4 а дела му само в Нисан е с 50% над пазарната а тук П/Е да е 100. Предпочитам кока кола или протър и гембъл. Те поне не са толкова набалончени За Амазон пък въобще да не приказваме........

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Толкова нагло ИПО отдавна не бях виждал! То не беше увеличение на броя на предлаганите акции, завишаване на ценовия диапазнон, брутална реклама - щом и БГ бъкети пращаха на куцо и сакато оферти по личните мейлове!

Ако трябва да търсим аналогия с БГ практиката - Дървените Храни най-се доближава до настоящите събития! Дано Фейсбука не последва подобна съдба.... казвам дано - щото допълнително ще се наплаши стадото! Е засега си имат 90 дни за крепене ... пък после ще го гледаме цирка...
                      Що се отняся до моето мнение - по скоро бих си отхапал ръката - отколкото да се включа в този Фейс Пародия...
                      Нещата отиват към нормалните си параметри! Дори твърде бързо ми се струва!

Сега и най-големия фейс изтрещеняк вече му е ясно каква партенка са му спретнали ... тарикатите!

Коментар

• Аз много отдавна съм престанал да давам такива квалификации на компании в този бранш. Доста шамари съм изял в AMZN, EXPE, EBAY и други такива дето колкото по кухи са, толкова повече се надуват. Компанията има своето бъдеще, ако не при нас, при децата ни. Та те още от сега са изкудкудякали с този Фейсбук. Като знам, аз какви кинти съм давал за онлайн далаверки на синковеца, не мога да си представя, той какво ще дава, като порасне

Коментар

• Не мога да се съглася на 100% с вас. Фейса дори и в момента със 900 и няколкото си милиона потребители прави 4 милярда оборот и 1 милярд печалба. Компанията си има някаква "справедлива" стойност, но е пределно ясно, че тази стойност е мноооооого далече от 100-те милярда, които и искаха. С оглед на перспективите, аз лично оценявам компанията на около 30 милярда долара или някъде между 11-12 долара/акция, което страшно далеч дори от моментната цена от $33.

Коментар

• Компанията си е нормално куха Само си отговори на въпроса би ли дал 1$ на месец за да можеш да си ползваш профила и умножи цифрата по 1/3 от потребителите, отговорили с ДА Както и да е. Ще поживеем и ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                              Не бих казал, че е балон, щото все пак направиха 1 милярд печалба за 2011, ама да оценяват конпанията на 100 милярда... мога само да кажа Ама както, казах и по-долу, честито на банкерчетата. Те ги забъркаха тези лайна, те да му мислят. Ако не им бяха толкова алчни гъзовете, можеха да пуснат акциите някъде на $ 22-25 и балъците сами щяха да надуят до 40. Ама като тръгнеш от $38, не е същото. Броя на баламурниците намалява обратнопропопорционално на цената
                              аz осте преди да ги пуснта се то4их да ги скаса. zа мен тва е куха компаниа

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                                по голем балон от таz компаниа нема
                                Не бих казал, че е балон, щото все пак направиха 1 милярд печалба за 2011, ама да оценяват конпанията на 100 милярда... мога само да кажа Ама както, казах и по-долу, честито на банкерчетата. Те ги забъркаха тези лайна, те да му мислят. Ако не им бяха толкова алчни гъзовете, можеха да пуснат акциите някъде на $ 22-25 и балъците сами щяха да надуят до 40. Ама като тръгнеш от $38, не е същото. Броя на баламурниците намалява обратнопропопорционално на цената

Коментар

Working...
                                X