If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, взех, тука повече от 1000 акции обаче не купувам, че стопове няма да слагам и требват кинти ако падне още...
Абе екстра си ги взел на това ниво.
Тук на това ниво 6,74$ бяха точно ден преди януари да им излезе отчета и оттогава все гапове нагоре(запълниха го едва днес), така, че оттука мисля, че ще има вдигане...
Няма го начинът изобщо човек да търгува, ако не се опита да предвиди какво мисли масата. За съжаление част от този урок съм го научил много отдавна чрез акаунта си и то, точно в акциите, които споменах и които продължават да се спрягат като балони. За зингата??? Игра в центъра.. За съжаление трейдвам през бъкет и нямам много възможности
Проблемът е че никога не се знае кога ще пукне балона а като пукне загубите са прекалено големи и неприемливи. Аз затова гледам да не скъсявам и да не участвам в балони. Купувам само когато е евтино има перспектива. Евтино му викам при р/е 5 и Р/В 0.5 а на р/е над 25 му викам скъпо и го продавам освен ако не видя някаква огромна перспектива Мъката е че става бавно и печалбите са малки ама пък аз не съм алчен
Здравей Чубак-радвам се,че устиска и излезе сух от цялата хава
На мен не ми издържаха нервичките и си платих като поп
Мамун,споко,не се коси за Зингата-ще и дойде времето,въпрос на тайминг,както и BAC,ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА СТАНАТ НА НУЛА НАЛИ?
Та така с акцииките ще почакаме.
Среброто нещо ми се чини,че е за купуване,мисля,че предстои голямо катерене при шарените метали,особено среброто,което в момента е подценено спрямо златото.
Дългосрочно среброто само ще расте-така го виждам.
Но темата е за Nyse -Осраха се с Фейс бука спор няма-амо това от лакомия стана-нямат наяждане пустите Хамериканци-хак им е!!!
Среброто е с повече потенциал следващите година-две. В момента позицяията за вход е ... доста добра за дългосрочна инвестиция... Мисля, че като излезем от 20-те този път ще е за последно ...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Вместо да говорите деиствайте - скъсявайте Амазон... на мен ми се получава но и не смея да отворя позиция над 20 акции.... Развръзката ще дойде неочаквано тук както при NFLX. Притеснителното днес е че банките не участват в движението. BAC категорично печели приза за най-ужасната акция. Сложил съм на 6,74 един малък лимитран ордер. Докато не започне да катери няма да има рали. Препочитам да си джиткам природния газ при който има страшно изразен канал нагоре. Сега съм без позиции и чакам 2,55
Коментар