If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм го открил аз и далеч не съм бог...мога и друга мъдрост да ти кажа, в бул пазар късите сигнали работят в половината от случаите. А тук дори къс сигнал не виждам. Пожелавамт и късмет, защото не вийдам шансовете да са в твоя полза..
Странен човек, ами ако така се виждаха лесно сигналите, кой щеше да губи.....просто разсъждавам....................
Не съм го открил аз и далеч не съм бог...мога и друга мъдрост да ти кажа, в бул пазар късите сигнали работят в половината от случаите. А тук дори къс сигнал не виждам. Пожелавамт и късмет, защото не вийдам шансовете да са в твоя полза..
Имам предивид само супер гиганти като: IBM, HP, Oracle, Cisco, Microsoft, Salesforce.com i tn. da ne izrejdam
Мда...То всичко възможно, но това buy and sleep yourself to fabulous wealth, звучи като infomercial..Те компаниите може да наистина да се качат, но със сигурност бих препоръчал да не ги забравяте, че сте ги купили.
Батерията е от "подизпълнител" и няма нищо общо с иновативността на Епъл. Тя движи акцията.
Все пак - имай си едно наум от днешния ми пост.
Успех!
Виж, дори да падне акжията, то няма да е заради това, че човекът Х, не харесва нещо, а просто защото е надценена в момента! Но дори кога ще падне е въпрос с повишена трудносТ!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Имам предивид само супер гиганти като: IBM, HP, Oracle, Cisco, Microsoft, Salesforce.com i tn. da ne izrejdam
ХП са на пързалката от година, Оракъл декември обявиха рекордни загуби, МС не са мърдали много за последните 10 години, Циско .. там всички знаят..ДЕЛ - немам думи..сектора е маргинализиран до дупка
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар