IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
    Ам, това малко ми звучи на като българска история - абе аз съм спал със сестра му.
    Пазарът е този, който усеща преди нас дали нещо не е наред с нов продукт... А и си спомням много добре как се говореше за проблем с батериите на новите IPhone 4, пък 4 месеца след това акцията "гние" на 600$.
    Просто според мен форумите не са източник на достоверна информация, най-малкото защото всеки си има собствено виждане. Това, че продукт В не е оправдал очакванията на лицето Х, не значи че продукта е кофти...
    Батерията е от "подизпълнител" и няма нищо общо с иновативността на Епъл. Тя движи акцията.

Все пак - имай си едно наум от днешния ми пост.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Е това вече е.... една голама глупост!

Уважавам неизчерпаемият ти оптимизъм... ама тоя път... гръмна неподготвен!

Смъртността на компаниите в тех сектора е брутална... може би само в биотехнологичния сектор има подобна динамика...

От 2000 година насам - всеки 3 от 4 технологични компании са престанали да съществуват - така казва статистиката! А тези които съществуват - или са направили собствениците си милиардери (в малкия случай) или се търгуват много под пиковите си стойности - дори водещи компании като Майкрософт, Дел, Хюлетпакард, Сиско...

По мое мнение - или трябва да си супер навътре със случващото се в кухнята на сектора (+ инсайдър) за да се надяваш да направиш пари с този сектор.... или просто да изполваш поредната мания (но да си готов всеки един момент за бейлаут).. В противен случай - тежко ти! така мисля аз!

Успех!
      Немам предвид start-ups ili mid or small cap

Имам предивид само супер гиганти като: IBM, HP, Oracle, Cisco, Microsoft, Salesforce.com i tn. da ne izrejdam
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        Пичове, ако ви е страх за друг тип акции, купувайте тех компании и спете спокойно - някой ден ще се събудите богати - tech rules
        Е това вече е.... една голама глупост!

Уважавам неизчерпаемият ти оптимизъм... ама тоя път... гръмна неподготвен!

Смъртността на компаниите в тех сектора е брутална... може би само в биотехнологичния сектор има подобна динамика...

От 2000 година насам - всеки 3 от 4 технологични компании са престанали да съществуват - така казва статистиката! А тези които съществуват - или са направили собствениците си милиардери (в малкия случай) или се търгуват много под пиковите си стойности - дори водещи компании като Майкрософт, Дел, Хюлетпакард, Сиско...

По мое мнение - или трябва да си супер навътре със случващото се в кухнята на сектора (+ инсайдър) за да се надяваш да направиш пари с този сектор.... или просто да изполваш поредната мания (но да си готов всеки един момент за бейлаут).. В противен случай - тежко ти! така мисля аз!

Успех!

Коментар

2010 трябва да е била 20 $

Била е и над 40$

Тук целите са 25$ в следващите 12-24 месеца
          http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=BAC...d=p59646987546
          19.70, може да мине за 20, ама и аз мисля, че това лайно не струва повече от 5-6$. Факт е обаче, че не пада!
          Наивник, шит не шит... те това е полужението - виждаме къде е акцията... Пък това,че на някой не му харесва нещо - това ще е винаги така!
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            и как ги опредили тези цели..банката е десет пъти фалирала пълна до козирката с недействащи ипотеки..
            Интуиция
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Била е и над 40$

и как ги опредили тези цели..банката е десет пъти фалирала пълна до козирката с недействащи ипотеки..
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Е тя на 20$ няма спомени кога се е търгувала за последно

Била е и над 40$

Коментар

• Аз за БАК не бих дал повече от баничка..
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ам, това малко ми звучи на като българска история - абе аз съм спал със сестра му.
                    Пазарът е този, който усеща преди нас дали нещо не е наред с нов продукт... А и си спомням много добре как се говореше за проблем с батериите на новите IPhone 4, пък 4 месеца след това акцията "гние" на 600$.
                    Просто според мен форумите не са източник на достоверна информация, най-малкото защото всеки си има собствено виждане. Това, че продукт В не е оправдал очакванията на лицето Х, не значи че продукта е кофти...
                    E та тя батерията верно беше пълен шит. С ъпгрейда вече се ядва - карам по цял ден с едно зареждане

Коментар

• Пичове, ако ви е страх за друг тип акции, купувайте тех компании и спете спокойно - някой ден ще се събудите богати - tech rules

Коментар

Цената тук под 15 $ е бита цена - да шортиш бита цена малко доста смело

Тук за шорт е едва на 20$ според мен
                        Е тя на 20$ няма спомени кога се е търгувала за последно
                        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Чуват се много лоши отзиви по форумите за новия Ай-Пад.
                          Почти няма нищо ново от стария модел......да не говорим за нещо "революционно" в стила на Епъл.
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Мда гризнал съм дървото тука, много гапове тука станаха......па и 20% се вдигна за 4 дена.....баси банката
                            Цената тук под 15 $ е бита цена - да шортиш бита цена малко доста смело

Тук за шорт е едва на 20$ според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                              За днес неуспех, ще видиме утре ще гледаме

Мда гризнал съм дървото тука, много гапове тука станаха......па и 20% се вдигна за 4 дена.....баси банката

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                ами,ето ти причина да загният Ябълките,а от там и Сипа да потъне малко,стига само нагоре
                                Да кажем, че на този етап е само "гнило петънце". Ще трябва да изчакаме, за да видим има ли "червей" в Ябълката.

Коментар

Working...
                                X