Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеРедкретен- както обещах питах колегата за мерцедеса му- каза че е 71г и плаща 160 евро данък. не не е сигурен. Отново попитах дали не плаща 190 - каза че не знае мислел че плаща 160
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Особено опасен е когато съвпадне с честотата на Brown note. Затова в Теслата при всяко зареждане задължително се сменя и тоалетната хартия.
Ето още едно подтвърждение!
Първият признак на отравяне с честота 7 херца е липса на волеви контрол над някои стомашни функции.
Не съм специалист, но следват разстройства на висшата нервна система (халюцинации, поява на "трето око", прелитане на ангели), повръщане, неконтролируемост на крайниците и, накрая, разстройство на нервното управление на сърцето (седемте херца интерферират с неговата честота).
Това, разбира се, е още далече. Трябват поне 10% електрически коли по улицата, генериращи тези 7 херца, за да почне да се забелязва.
Има устройства-антифони, активно заглушаващи околната звукова среда с излъчване на антизвук, но не са изпробвани на тази честота
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеВие знаете ли, че електрическите коли създават инфразвук с честота 6-7 херца, който е смъртно вреден, ако е с голяма амплитуда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Май наистина. Сори, брат.
Та, знайте, знайни и не особено: Електричките създавали били МНО'О ЯК инфразвук, който...
- Така добре ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тоя звук е опасен само за празните кратуни, трябва да внимаваш много
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Бе остави ме и аз да създам фалшива новина, бе!
Ей, забрави си чувството за хумор в тая твоя кампф, бе...
Та, знайте, знайни и не особено: Електричките създавали били МНО'О ЯК инфразвук, който...
- Така добре ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тоя звук е опасен само за празните кратуни, трябва да внимаваш много
Подсети ме, че отдавна се каня да ти предложа ти и неколко от твоите тука съратници-кретени да направите музикален ансамбъл:
https://m.youtube.com/watch?v=xul7EETbRi4
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеВие знаете ли, че електрическите коли създават инфразвук с честота 6-7 херца, който е смъртно вреден, ако е с голяма амплитуда?
Той се създава от правата и обратна механична връзка на електродвигателя със задвижващата част на шасито и зависи единствено от дължината ѝ и инертността на електрическия двигател, която не може да бъде променена.
Когато електрическите коли станат много, той ще убива бавно, но сигурно.
Коментар
-
Прието.
...Ся кАжи, кой ще плаща за тая работа.
Ей, забрави си чувството за хумор в тая твоя кампф, бе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Бе аз да съм казал.
Останалото си е ваша работа.
...Ся кАжи, кой ще плаща за тая работа.
Коментар
-
Несериозно. И не е задължително. Има способи за избягване и демпфиране. Затова, предлагам, да се успокоиш.
Останалото си е ваша работа.
Коментар
-
Той се създава от правата и обратна механична връзка на електродвигателя със задвижващата част на шасито и зависи единствено от дължината ѝ.
Когато електрическите коли станат много, той ще убива бавно, но сигурно.
Коментар
Коментар