IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некоректни фирми за недвижими имоти и строители

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от leo2002bg Разгледай мнение
    Не съм сигурна, че разбирам какво значи ‘въртене на синджира от наеми’? Предстои ми да закупя първото си собствено жилище, тяхна сграда отговаря на търсената от мен локация и се ровя из интернет да разбера нещо за строителя. Нямам пари в излишък, в следващите 30 години ще го изплащам. Благодаря за отговорите!
    "Въртене на синджира от наеми" означава да живееш от наеми без да работиш и да разполагаш охолно със свежи пари от наеми,

Коментар

• Здравейте! Препоръчаха ни сградата АСТРИС РЕЗИДЕНС в София. Синът ми обмисля покупка на първото си жилище с ипотечен кредит. Знае ли се нещо за строителната фирма, извършваща строеж?

Коментар

• Първоначално изпратено от alabinnn Разгледай мнение
        Внимавайте с фирмите на АДЕЛИНА ВЪЛЕВА/Бериевски и ИВАН БЕРИЕВСКИ!!! Фирмите са много: ПОРТИКО ООД , ДАРКБЛУ ХОУМ ООД , АВ Строй Лимитид ООД , Брайтекс КИА ООД , СНК – строителство и инвестиции ООД , София Резиденс ЕООД , ИНТЕРСТРОЙПРОЕКТ 90 ООД , ИНТЕРСТРОЙПРОЕКТ-2000 ООД. Създадени са долу горе по едно и също време. Единият се представя за инвеститор а другият за строител. Започнаха да строят и посъбраха доста пари. Строежа рязко спря на тухла и с много усилия и много време има понаправена до половината външната изолация която вече пада.
        Двамата напуснаха страната и майката на аделина уж пое строежа. С нея нещата са още по невъзможни. Безочието на Красимира Адамска е направо шокиращо за всеки нормален човек. Направо ни се подиграва всеки път като говорим по телефона.... за качество на строежа въобще не може да става дума. Трябваше да сме влязли в апартамента си преди 3 години а още тухлоите се виждат на фасадата... тук е редно да споменем и последната им изцепка... няколко апартамента ги продадоха на различни хора и сега тези хора се чудят какво да правят...
        Иначе в началото като ги слушаш всичко беше цветя и рози... даваха зор на техническите да работят бързо, но явно е било с цел да съберат по лесно парите, а не да довършат сградата...
        Към списъка от фирми добавям и Имобилиен Инвестмънт Груп с ЕИК 207650045. Съдружник е бабата на Аделина Бериевски. Основана е на 03.01.2024 и може и да не е имала време да бъде некоректна, но дама на 87 години тепърва да влиза в бизнеса е явен пореден параван за Адамски/Бериевски

Коментар

• То в България нещо коректно има ли?

Коментар

• Не съм сигурна, че разбирам какво значи ‘въртене на синджира от наеми’? Предстои ми да закупя първото си собствено жилище, тяхна сграда отговаря на търсената от мен локация и се ровя из интернет да разбера нещо за строителя. Нямам пари в излишък, в следващите 30 години ще го изплащам. Благодаря за отговорите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Идеята е въртене на синджира от наеми ? Прав ли съм донякъде ?
              прав си, кондорчо.
              гледай да не ве изгонят от общинското жилище,
              че наемите ще ти дойдат височки
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от leo2002bg Разгледай мнение
                Здравейте, използвам темата, защото се опитвам да събере информация за строител Гелак ООД? Някой да е чувал нещо за тях? Обмислям закупуване на зелено на жилище.
                Идеята е въртене на синджира от наеми ? Прав ли съм донякъде ?

Коментар

• Здравейте, използвам темата, защото се опитвам да събере информация за строител Гелак ООД? Някой да е чувал нещо за тях? Обмислям закупуване на зелено на жилище.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Какво значи добър брокер?Никому ненужен паразит има ли добър?
                    Че повечето са нагли, нагли са, но не са "ненужни"

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

От почти 20 години се занимавам с имоти. Досега компетентен брокер не съм видял. Гледат обавата ми в имот,бг и водят наемател. И затова искат комисионна и от двете страни.
                      В обавата изрично е написано, че не давам комисионна, но са нагли и пак дрънчат.

Почти няма бройкер, който да се сети да поиска нот. акт за да се убеди, че аз съм собственика на имота.
                      Любимият ми майтап е след като сключим договора и взема депозит и наем да кажа, че аз съм само бояджията и собственика ми е дал ключ за да освежа:-)))))))
                      Какво значи добър брокер?Никому ненужен паразит има ли добър?

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение

Не смяташ ли, че добър брокер може да си заслужи комисионна?
                        От почти 20 години се занимавам с имоти. Досега компетентен брокер не съм видял. Гледат обавата ми в имот,бг и водят наемател. И затова искат комисионна и от двете страни.
                        В обавата изрично е написано, че не давам комисионна, но са нагли и пак дрънчат.

Почти няма бройкер, който да се сети да поиска нот. акт за да се убеди, че аз съм собственика на имота.
                        Любимият ми майтап е след като сключим договора и взема депозит и наем да кажа, че аз съм само бояджията и собственика ми е дал ключ за да освежа:-)))))))

Коментар

Все си мислех, че в този сериозен инвестиционен форум сме умни и интелигентни хора, които никога не бихме ползвали услугите на брокерези паразити
                          Явно съм бил в заблуда. Има колеги, които си хвърлят парите на вятъра.
                          Не смяташ ли, че добър брокер може да си заслужи комисионна?

Коментар

Все си мислех, че в този сериозен инвестиционен форум сме умни и интелигентни хора, които никога не бихме ползвали услугите на брокерези паразити
                            Лошото е, че 90% от обявите на вторичен пазар се предлагат само чрез брокери. Забелязал съм, че в повечето случаи когато даден имот се предлага само от частно лице, то същия си е повярвал много и цената е много над пазарната. Разбира се ако хвана обява, която предполагам, че би ми допаднала, правя всичко възможно да открия собственика (в повечето случай го откривам).

Коментар

• Все си мислех, че в този сериозен инвестиционен форум сме умни и интелигентни хора, които никога не бихме ползвали услугите на брокерези паразити

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Преди 2 г бях звъннал за имот, който се предлагаше от палячото Васил Миланов, тогава се подвизаваше в Титан пропъртис..., е няма такова нагло лайненце като него. Не си спомням какво си говорехме, но накрая почнахме да се псуваме. Този смешник не вярвам да може да продаде каквото и да било...

ми то с това се започва
                                защо е това излишно отлагане за накрая
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X