Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПравилно Груйче..Тук ликвидацията е далечна и пак ще се виждат ниски цени..Може пак да стане 2 и под 2 лева..Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПравилно Груйче..Тук ликвидацията е далечна и пак ще се виждат ниски цени..Може пак да стане 2 и под 2 лева..Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Винаги ще се намери кой да продаде - първо, акцията все още не е вървежна и второ, огромната част от хората на БФБ са спекуланти - като видят 10% печалба и продават, в което няма нищо лошо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Надали вече ще има глупаци да продават на 2.20 - 2.30! Който купил - купил!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Както и някакъв ентусиаст, който явно държи да купува от него днес, вместо по цените от последните дни....И обратното - по-добре да продадеш на загуба, отколкото на по-голяма загуба. Тези две неща, като се научат, и знаеш почти всичко за борсата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Както и някакъв ентусиаст, който явно държи да купува от него днес, вместо по цените от последните дни....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНякакъв айберг има на 2.4 лв., да видим какво ще се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ако финишира така, и аз ще си отворя от скъпото довечера
Имам акции и не препоръчвам нищо!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМдааа, пак ще разпъвам акордеонаАко финишира така, и аз ще си отворя от скъпото довечера
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Вчера човек със когото коментираме БРЕФ и АТЕРА,каза същото за цената!А аз повлиян от теб и него взех едни 6500 бройки за сега на средна 2,23!Препоръки никакви,ще купим още ако пък цената стане такава,ще трябва да ти купувам 18 годишно уиски!Успех с инвестицията
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар