If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Вчера човек със когото коментираме БРЕФ и АТЕРА,каза същото за цената!А аз повлиян от теб и него взех едни 6500 бройки за сега на средна 2,23!Препоръки никакви,ще купим още ако пък цената стане такава,ще трябва да ти купувам 18 годишно уиски!
Записвам си Успех с инвестицията
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Камбаните е куца локация, няма какво да се лъжем. там няма пешеходен достъп до метро, само с кола е придвижването, но пък то така или иначе народът е масово с коли на работа. И все пак е по-добра от ази на Гаритидж, а там е пълно. Виж парцелът на Околовръстното е друга работа - засега там ситуацията е в застой, но рано или късно точно на него ще има метростанция, заради натиска и от Гаритидж, и от Икеа да се случат нещата. И цената ще се изстреля.
Въобще заредили сме се и гледаме мача, въпрос само на време е да видим цените от 6-7 лева, които очаквам тук
Вчера човек със когото коментираме БРЕФ и АТЕРА,каза същото за цената!А аз повлиян от теб и него взех едни 6500 бройки за сега на средна 2,23!Препоръки никакви,ще купим още ако пък цената стане такава,ще трябва да ти купувам 18 годишно уиски!
Камбаните е куца локация, няма какво да се лъжем. там няма пешеходен достъп до метро, само с кола е придвижването, но пък то така или иначе народът е масово с коли на работа. И все пак е по-добра от ази на Гаритидж, а там е пълно. Виж парцелът на Околовръстното е друга работа - засега там ситуацията е в застой, но рано или късно точно на него ще има метростанция, заради натиска и от Гаритидж, и от Икеа да се случат нещата. И цената ще се изстреля.Въобще заредили сме се и гледаме мача, въпрос само на време е да видим цените от 6-7 лева, които очаквам тук
Гаритидж е съвсем различна концепция и съвсем различен пазар. Но си много прав, че ще ви помогне средносрочно.Че дългосрочно, като завършат проекта.
Мисля, че е най-добре да занулят заема за Камбаните и каквото остане - за дивидент.
И аз така мислех, но с новите договори за наем ставаме все по-стабилни финансово.
Може би е по-добре да се изплати дивидента, и всеки да си взима решение дали да реинвестира.
Все пак това са обявени цени. Може да са договорени и малко по-ниски например. Обявената цена и за Бизнес парк е 12 евро кв.м.
Аз не мисля, че локацията на Камбаните е куца, има метро сравнително наблизо, района се развива. Дано и парцела който е там да си намери скоро нов собственик. А сградата в Бизнес Парк е на метри от метрото, мисля въпрос на време да се напълни на 100 %.
Камбаните е куца локация, няма какво да се лъжем. там няма пешеходен достъп до метро, само с кола е придвижването, но пък то така или иначе народът е масово с коли на работа. И все пак е по-добра от ази на Гаритидж, а там е пълно. Виж парцелът на Околовръстното е друга работа - засега там ситуацията е в застой, но рано или късно точно на него ще има метростанция, заради натиска и от Гаритидж, и от Икеа да се случат нещата. И цената ще се изстреля.
Въобще заредили сме се и гледаме мача, въпрос само на време е да видим цените от 6-7 лева, които очаквам тук
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Модис плащаха по 10€ / кв.м, т.е. има 20% завишение на наема. Добра оферта, вероятно същото е било и предложението за продължаване на договора с Модис и те са отказали. Garitage Park е със същата "куца" (както казва Груйчо) локация както Камбаните, но вероятно за да понапълнят сградния фонд Гаров/Давидов са направили отстъпки.
Все пак това са обявени цени. Може да са договорени и малко по-ниски например. Обявената цена и за Бизнес парк е 12 евро кв.м.
Аз не мисля, че локацията на Камбаните е куца, има метро сравнително наблизо, района се развива. Дано и парцела който е там да си намери скоро нов собственик. А сградата в Бизнес Парк е на метри от метрото, мисля въпрос на време да се напълни на 100 %.
Мисля, че е най-добре да занулят заема за Камбаните и каквото остане - за дивидент.
Тогава нищо няма да остане - дивидентът се намалява с платените главници и лихви Ама да се знае отрано, да няма излишни очаквания в хората, че нещо ще се получи и то да не се получи
П.С. Пичове, ако някой ходи на ОС, че аз ще съм на море тогава, да попита, моля, като какво мислят да правят с кинтите от Бриколажа. Че уебинар кой знае кога ще има, за да зададем и други въпроси
12 евро / кв.м. е обявената цена в Imot.bg + 2 евро / кв.м. сервизна такса.
Когато заработи и детската градина мисля има потенциал да се напълни цялата сграда.
Модис плащаха по 10€ / кв.м, т.е. има 20% завишение на наема. Добра оферта, вероятно същото е било и предложението за продължаване на договора с Модис и те са отказали. Garitage Park е със същата "куца" (както казва Груйчо) локация както Камбаните, но вероятно за да понапълнят сградния фонд Гаров/Давидов са направили отстъпки.
37 милиона лева ще бъдат инвестирани за възстановяване на индустриалната зона във Видин, обяви министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова. Индустриалната зона във Видин е и част от плана за възстановяване на Северозападна България. Не е модернизирана повече от 30 години.
"Това е златна възможност за развитие на Северозапада и е част от нашия план за възстановяване на региона. Тази икономическа зона не е модернизирана от 1991 година. Направихме план, заснехме зоната, поправки в подробния устройствен план, подаден е в кадастъра. Готови сме с детайлен анализ. Ще възстановим ВиК системата". Има заявен интерес от четири големи немски фирми към индустриалната зона, каза още Нинова. Финансиране е осигурено по няколко линии, едната от които е по Плана за възстановяване и устойчивост.
Нашият имот е точно до тази зона, дето щели да наливат кинтаж в нея и да я развиват, пък и имало интерес от некви немци - знае ли човек?
П.С. Пичове, ако някой ходи на ОС, че аз ще съм на море тогава, да попита, моля, като какво мислят да правят с кинтите от Бриколажа. Че уебинар кой знае кога ще има, за да зададем и други въпроси
12 евро / кв.м. е обявената цена в Imot.bg + 2 евро / кв.м. сервизна такса.
Когато заработи и детската градина мисля има потенциал да се напълни цялата сграда.
Супер, значи вече имаме запълнени на 2/3 и 1/2, значи третата сграда (Синерджито) следва да е с 1/3 или 3/4 запълняемост не съм много фен на числовите редици, ама май така излиза, щото доското бяха пълни на 1/4, 1/3 и 1/2 сградите ни
Мелън, на колкото и да са го дали това на Околовръстното, все е кяр, нали носи приход - по 10 еврака са ти 100 000 лева на тримесечие или 1 стотинка към дивидента годишно
Чакаме си Синерджито, там е парата
Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи с „НЕТЕРА“ ЕООД в офис сградата си Камбани Грийн Офиси. Новият договор е за срок от 5 г., а общата отдадена площ е 1 611,24 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 49.45% от отдаваемите офис площи.
Все е нещо!
Да, браво! Явно тенденцията се обръща. Малко площи, но е добре. Чакаме голяма сделка за Синерджи и да се пенсионираме
Коментар