If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
А "добрутро" аз това имах предвид МайсМи,като ти казвах,че ги познавам.Не само това с дивидента,ама и ние както каза един колега като не ходим по общите събрания сами си го.......Въпреки ,че и да ходим кой ли ще ни брои там с по 12-13 000 акции.Затова сега се питаме кога ще си вземаме дивидента.
Олимпи, не съм спорил с теб. А пък аз имам доста повечко акции.
Според секретарката, парите били в ДепозитарЯ . Проверих, не бяха. Този АДСИЦ много сериозно ме дразни.
А "добрутро" аз това имах предвид МайсМи,като ти казвах,че ги познавам.Не само това с дивидента,ама и ние както каза един колега като не ходим по общите събрания сами си го.......Въпреки ,че и да ходим кой ли ще ни брои там с по 12-13 000 акции.Затова сега се питаме кога ще си вземаме дивидента.
Като стана въпрос за дивиденти в една друга тема,тук кога ли ще се сетят да го дадат?Пак в последната секунда преди изтичане на трите месеца от ОС сигурно.
Според секретарката, парите били в ДепозитарЯ . Проверих, не бяха. Този АДСИЦ много сериозно ме дразни.
Като стана въпрос за дивиденти в една друга тема,тук кога ли ще се сетят да го дадат?Пак в последната секунда преди изтичане на трите месеца от ОС сигурно.
"Майс М"-и ти кво си мислиш,че не им знам адреса ли или кво?Аз ги познавам тия хора,но както казах съм адски разочарован от тях и начина на управление на парите ни!!!
Коментар