IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве!
    Предпразнично дивидента е по сметките.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Майс, как разбра, че парите НЕ са в депозитара? Защо просто не отговориш?
      Просто да отговоря или да отговоря просто

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
        Олимпи, не съм спорил с теб. А пък аз имам доста повечко акции.
        Майс, как разбра, че парите НЕ са в депозитара? Защо просто не отговориш?
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Жив и здрав да си тогава.Аз мойте мисля да ги сведа до 0,вече са само 12 750 бройки.(Не препоръка за нищо,дори за търговия с тия или други Ц.К.)

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
            А "добрутро" аз това имах предвид МайсМи,като ти казвах,че ги познавам.Не само това с дивидента,ама и ние както каза един колега като не ходим по общите събрания сами си го.......Въпреки ,че и да ходим кой ли ще ни брои там с по 12-13 000 акции.Затова сега се питаме кога ще си вземаме дивидента.

Коментар

• Какво сте се разбързали - тъперва предстоят добри времена за покупки...

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                АКО ПАРИТЕ НАИСТИНА СА В ЦД ДО 2 СЕДМИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛУЧИ
                От "Високо място" ми казаха,че съм го очаквал.Странно това беше преди два дни,е ще го чакам когато дойде.

Коментар

Според секретарката, парите били в ДепозитарЯ . Проверих, не бяха. Този АДСИЦ много сериозно ме дразни.
                  А "добрутро" аз това имах предвид МайсМи,като ти казвах,че ги познавам.Не само това с дивидента,ама и ние както каза един колега като не ходим по общите събрания сами си го.......Въпреки ,че и да ходим кой ли ще ни брои там с по 12-13 000 акции.Затова сега се питаме кога ще си вземаме дивидента.

Коментар

• АКО ПАРИТЕ НАИСТИНА СА В ЦД ДО 2 СЕДМИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛУЧИ

Коментар

Според секретарката, парите били в ДепозитарЯ . Проверих, не бяха. Този АДСИЦ много сериозно ме дразни.
                      Как се проверява дали парите са в депозитара?
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Вероятно се бавят защото трудно се обработват толкова много документи .. на ръка

Коментар

Като стана въпрос за дивиденти в една друга тема,тук кога ли ще се сетят да го дадат?Пак в последната секунда преди изтичане на трите месеца от ОС сигурно.

Коментар

• Като стана въпрос за дивиденти в една друга тема,тук кога ли ще се сетят да го дадат?Пак в последната секунда преди изтичане на трите месеца от ОС сигурно.

Коментар

КВО ли си мислех ?!
                              Ами де да те знам кво ти е в главата.Там ли работиш?Казвай ако е така да знаем,че някой от вас там се интересува от нас простосмъртните.

Коментар

"Майс М"-и ти кво си мислиш,че не им знам адреса ли или кво?Аз ги познавам тия хора,но както казах съм адски разочарован от тях и начина на управление на парите ни!!!
                                КВО ли си мислех ?!

Коментар

Working...
                                X