Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
Мисля, че е най-добре да занулят заема за Камбаните и каквото остане - за дивидент.
Може би е по-добре да се изплати дивидента, и всеки да си взима решение дали да реинвестира.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
Все пак това са обявени цени. Може да са договорени и малко по-ниски например. Обявената цена и за Бизнес парк е 12 евро кв.м.
Аз не мисля, че локацията на Камбаните е куца, има метро сравнително наблизо, района се развива. Дано и парцела който е там да си намери скоро нов собственик. А сградата в Бизнес Парк е на метри от метрото, мисля въпрос на време да се напълни на 100 %.
Въобще заредили сме се и гледаме мача, въпрос само на време е да видим цените от 6-7 лева, които очаквам тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Модис плащаха по 10€ / кв.м, т.е. има 20% завишение на наема. Добра оферта, вероятно същото е било и предложението за продължаване на договора с Модис и те са отказали. Garitage Park е със същата "куца" (както казва Груйчо) локация както Камбаните, но вероятно за да понапълнят сградния фонд Гаров/Давидов са направили отстъпки.
Аз не мисля, че локацията на Камбаните е куца, има метро сравнително наблизо, района се развива. Дано и парцела който е там да си намери скоро нов собственик. А сградата в Бизнес Парк е на метри от метрото, мисля въпрос на време да се напълни на 100 %.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че е най-добре да занулят заема за Камбаните и каквото остане - за дивидент.Ама да се знае отрано, да няма излишни очаквания в хората, че нещо ще се получи и то да не се получи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
П.С. Пичове, ако някой ходи на ОС, че аз ще съм на море тогава, да попита, моля, като какво мислят да правят с кинтите от Бриколажа. Че уебинар кой знае кога ще има, за да зададем и други въпроси
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение12 евро / кв.м. е обявената цена в Imot.bg + 2 евро / кв.м. сервизна такса.
Когато заработи и детската градина мисля има потенциал да се напълни цялата сграда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оттук дали няма да излезе също някое зайче:
37 милиона лева ще бъдат инвестирани за възстановяване на индустриалната зона във Видин, обяви министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова. Индустриалната зона във Видин е и част от плана за възстановяване на Северозападна България. Не е модернизирана повече от 30 години.
"Това е златна възможност за развитие на Северозапада и е част от нашия план за възстановяване на региона. Тази икономическа зона не е модернизирана от 1991 година. Направихме план, заснехме зоната, поправки в подробния устройствен план, подаден е в кадастъра. Готови сме с детайлен анализ. Ще възстановим ВиК системата".
Има заявен интерес от четири големи немски фирми към индустриалната зона, каза още Нинова. Финансиране е осигурено по няколко линии, едната от които е по Плана за възстановяване и устойчивост.
Нашият имот е точно до тази зона, дето щели да наливат кинтаж в нея и да я развиват, пък и имало интерес от некви немци - знае ли човек?
П.С. Пичове, ако някой ходи на ОС, че аз ще съм на море тогава, да попита, моля, като какво мислят да правят с кинтите от Бриколажа. Че уебинар кой знае кога ще има, за да зададем и други въпросиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Супер, значи вече имаме запълнени на 2/3 и 1/2, значи третата сграда (Синерджито) следва да е с 1/3 или 3/4 запълняемост не съм много фен на числовите редици, ама май така излиза, щото доското бяха пълни на 1/4, 1/3 и 1/2 сградите ни
Мелън, на колкото и да са го дали това на Околовръстното, все е кяр, нали носи приход - по 10 еврака са ти 100 000 лева на тримесечие или 1 стотинка към дивидента годишно
Чакаме си Синерджито, там е паратаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеФонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи с „НЕТЕРА“ ЕООД в офис сградата си Камбани Грийн Офиси. Новият договор е за срок от 5 г., а общата отдадена площ е 1 611,24 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 49.45% от отдаваемите офис площи.
Все е нещо!Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеФонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи с „НЕТЕРА“ ЕООД в офис сградата си Камбани Грийн Офиси. Новият договор е за срок от 5 г., а общата отдадена площ е 1 611,24 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 49.45% от отдаваемите офис площи.
Все е нещо!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи с „НЕТЕРА“ ЕООД в офис сградата си Камбани Грийн Офиси. Новият договор е за срок от 5 г., а общата отдадена площ е 1 611,24 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 49.45% от отдаваемите офис площи.
Все е нещо!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМи това са добри индикатори. Може да се опитват да спазаряват по-високи нива на наеми. Дано се изненадаме приятно тук!
Макар че приятността на изненадата за вас (понеже сте практици) зависи конкретно тук от две неща -
1. дивидент 2. цена хартишка
Дано!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар