If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Аз бих гласувал за ликвидация или поне за намаляване на манаджент фии на базата на пазарната капитализация, а не по балансови оценки.
Когато всички искат едно и също, то рано или късно става. Въпроса е само кога. Нека първо да се накупува този който изкупува акциите им. Преди това, дано ама надали
Аз бих гласувал за ликвидация или поне за намаляване на манаджент фии на базата на пазарната капитализация, а не по балансови оценки.
МНИ касират по 1,5млн на година (или повече..!). Те просто не са заинтесувани от цената на акциите (поне докато не си купят мажоритарен дял с парите, които се полагат на акционерите).
А може би последния купувач са те ?
Поосвободиха наскоро бая кешец от фармата....при това доста профитно.
Прав си че не може да се направи кой знай какво по въпроса с цоцкането.
Фиксирано си е отдавна.
Пък и с какви очи, особено като имаме за "светъл" пример какво правят останалите мажовци с дребосъците на бфб, вкл. и прехваления чичка.
Но пък може тукашните с остена бая да се стимулират в една или друга желана от нас насока на идващото ОСА.
Лошото е че нашата рабата убава, ама БГ-ска. Само разтегляме локуми.
Инак досега да сме се съюзили и да сме те оторизирали нотариално да ни представляваш и да почнеш да ги разпердушинваш там в Софето...
Вярно е че разтягаме само локуми. Ако аз си управлявам така активите, както те го правят, досега жена ми да ме беше уволнила.
Фиксирано си е отдавна.
Пък и с какви очи, особено като имаме за "светъл" пример какво правят останалите мажовци с дребосъците на бфб, вкл. и прехваления чичка.
Но пък може тукашните с остена бая да се стимулират в една или друга желана от нас насока на идващото ОСА.
Инак досега да сме се съюзили и да сме те оторизирали нотариално да ни представляваш и да почнеш да ги разпердушинваш там в Софето...
Те за мен не са посочения инвеститор тип 3, така че дано не са те.
Аз по скоро се надявам на инвеститор от типа на Данев.
За таксите не знам какво да кажа.
Нормално е когато някой ти прави пари, да получава възнаграждение за това.
Ще кажеш че някой ще се навие да управлява фонда за много по-малко възаграждение.
Примерно аз и ти бихме се съгласили за 5% от печалбата годишно, без такса върху активите нали?
Да ама какви сме, ние какви са те. Те са доказан мениджмънт, успял да постигне растеж в сферата на имотите по време на най-големият им срив. Това е достойно за уважение и едва ли аз или ти щяхме да го достигнем ако бяхме на тяхно място
А иначе, чисто хипотетичен въпрос....
Ако аз или ти или който и да е друг реши да ги "разпердушинва" за какво са му другите акционери, освен ако не смята да събере едни 50% от капитала? Мислиш ли че от този форум могат да се съберат 50% ?
Освен Доверие с около 3.5 милиона акации сякаш други не съм засичал.
Фиксирано си е отдавна.
Коментар