Първоначално изпратено от MiceM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеСпоред секретарката, парите били в ДепозитарЯ. Проверих, не бяха. Този АДСИЦ много сериозно ме дразни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеКато стана въпрос за дивиденти в една друга тема,тук кога ли ще се сетят да го дадат?Пак в последната секунда преди изтичане на трите месеца от ОС сигурно.. Проверих, не бяха. Този АДСИЦ много сериозно ме дразни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеКВО ли си мислех ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение"Майс М"-и ти кво си мислиш,че не им знам адреса ли или кво?Аз ги познавам тия хора,но както казах съм адски разочарован от тях и начина на управление на парите ни!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеБългария,
гр. София 1113,
ул. Николай Хайтов 3А, ет.1
Тел.: +359 2 980 93 09;
+359 2 981 06 03
Факс: +359 2 981 06 03
E-mail: bref@brefbg.com
Лице за контакт: г- н Александър Георгиев (Директор връзки с инвеститорите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНа някои от споменатите ли?Или на секретарките им?Иначе ти благодаря за инфото.Аз отдавна не искам да розговарям с никой там.
България,
гр. София 1113,
ул. Николай Хайтов 3А, ет.1
Тел.: +359 2 980 93 09;
+359 2 981 06 03
Факс: +359 2 981 06 03
E-mail: bref@brefbg.com
Лице за контакт: г- н Александър Георгиев (Директор връзки с инвеститорите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПривет Оли! Тази боза ли закупи с освободения кеш ?П.С. Не е пропъръка за нищо,особенно за търговия с тези или други акции на "Б.Ф.Б"..
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНа някои от споменатите ли?Или на секретарките им?Иначе ти благодаря за инфото.Аз отдавна не искам да розговарям с никой там.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеПървите дни на септември. Лично се обаждах.Иначе ти благодаря за инфото.Аз отдавна не искам да розговарям с никой там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМоже би когато си поискат,или трябва да питаш Скарлатов(старши и компания).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКога се очаква тука да платят дивидент бе пичове... Има ли запознати
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеНямаме спор с Тони - 0.42 стотинки от акция на BREF / струваща 0,56 лв в момента/ е покрита с кеш, а задълженията са колкото да има някакви.
Коментар
Коментар