Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Мисля, че на един от уебинарите (на предишния или този преди него) Мариян зададе въпрос за удължаване на срока. Категорично отрекоха подобен вариант.
По спомен
Трябва да се провери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКогато са убеждавали ИП и ФОНДОВЕТЕ ЗА ПОКУПКА , са поели твърд ангажимент за ликвидацията..Така, че няма как да се изметнат..Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Моля, разходите и на мен ми направиха впечатление, казаха, че в текущата ситуация има леко повишение, като мисля дадоха пример, че фасадата ще излезе малко по - скъпа от предвиденото, но допълниха, че има вече тенденция за намаляване маржа на строителите(Прибалтийските дадоха за пример) и е възможно в следващите договори да постигнат по - добри условия, като последното е само хипотеза. Ако няма втора вълна и отново затваряне на икономиката, ситуацията тук ще е поносима. Успех и на теб!
"в момента текат преговори за евентуално отдаване на още 10% от сградата , като се очаква да има повече яснота може би юни или юли тази година защото ситуацията на прави тези разговори по бавни, но не виждаме някакъв проблем на този етап да не се реализират Но това нещо ще стане видимо в средата на годината."
Слушайки през телефона или съм се разсеял или скрийнсейвъра се включваше няколко пъти и спираше звука, но това беше за кратко. Не знам как съм пропуснал. Благодаря за информацията к.о.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЕдинствено ще е проблем ако прегласуват срока в посока нагоре.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
В момента на ликвидация /когато и да е тя/ капиталовата ще е х 2 .Vanitas vanitatum...
Коментар
-
В момента на ликвидация /когато и да е тя/ капиталовата ще е х 2 .търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Съгласен съм. Аз също имам ATERA, но я използвам по-скоро като вид депозит. Почти нулев риск - доста атрактивна за днешните времена, но и почти нулеви очаквания за капиталова. Там никой не мисли за ликвидация, а тук дружеството има обозрим хоризонт на съществуване, след който - ще видим. И аз не препоръчвам нищо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНикой не казва, че няма проблем Иво. Да, проблем (или хайде не "проблем", а "тенденция") има, но той не е от днес или вчера и не е породен от вируса. В смисъл covid-19 не променя кардинално ситуацията.
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеОсновното притеснение тогава бе дали ще успеят да го построят и то в срок и дали междувременно няма да ги удари нова дългова криза.
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеа и към момента не виждам много алтернативи, поне на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПогледнете нещата глобално..Колко процента от всички работещи в България могат да работят от къщи..Едва ли повече от 10-15-20процента..А по света- едва ли повече от 30процента..
Коментар
-
https://www.investor.bg/socialni-mre...oianno-304826/
Facebook, която вече заяви, че ще се придържа към плана си да наеме 10 хил. инженери и продуктови служители тази година, също така ще изгради три нови „центъра“ в Атланта, Далас и Денвър, където работещите от дистанция в тези райони ще могат да се появяват понякога.
„Това не са задължителни офиси“, коментира Зукърбърг, а по-скоро компанията иска да създаде „някакъв вид физическо пространство“, което да събира общността ѝ.
Викате след 20-30 г щяло да дойде и у нас. Освем при офисите, същото се задава и при висшите и средните училища. Както казаха от МОН промяна, която иначе отнемала години, стана за по-малко от 2 месеца. Кой разбрал, разбралLast edited by Harry Kane; 22.05.2020, 12:43.
- 1 like
Коментар
-
Ако ще е АДСИЦ, нека е АТЕРА.
Дружество с увеличаващи се номинално активи, които притежава, както и с плавното и постоянно увеличение на пазарните им цени.
Имам не малко, но не препоръчвам нищо!Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар