Сградата на Маркан в съседство, трябва да се открие през септември 2020 г. и както върви строежа това няма да е проблем. Сградата на ФНБ_я обаче изостава драстично от графика, пуска й бе за 01.2021 г., но вероятно ще е 01.2022 г. Не знам причините, но не са парични, кеш имат предостатъчно и вероятно до края на 2020 заем няма да им трябва, ако продължават със същото темпо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Тази банка, която ще кредитира ДОХ не е обикновена банка Тони. Нали знаеш? Затова и процентът е такъв. Колкото по-малко политиката се меси в бизнеса, мисля че ще е по-добре за нас малките. Засега нещата тук са ясни и прозрачни, налага се полезната практика за редовни брифинги, спазиха си обещанието за намаление на таксата след увеличението на капитала. Засега съм доволен, но ще видим... Дано не ме разочароват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДОХ постигнаха лихва на кредита на 2,2%, дали и БРЕФ вече с наемател няма да намери нещо под 2,5%?
...
...
...
Ще слушам в понеделник с интерес.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Ще слушам в понеделник с интерес.
- 1 like
Коментар
-
ДОХ постигнаха лихва на кредита на 2,2%, дали и БРЕФ вече с наемател няма да намери нещо под 2,5%?
Строежа наистина ми изглежда забавен - спрямо котата, която трябва да достигнат! Съседната сграда е издигната и вече се работи вътре по нея, което ми говори, че 2020 там ще влизат наематели. Дано мениджмънта да успее да превърне в позитив, това по-ранно населване на съседната сграда.
Ще слушам в понеделник с интерес.
Last edited by tony1975; 16.11.2019, 10:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеУебинар на тема „Финансови резултати за трето тримесечие на 2019 и текуща информация за дейността на ФНИБ АДСИЦ“
С настоящото уведомление искаме да Ви поканим в понеделник, 18.11.2019г., 11:00ч. на Уебинар на тема финансови резултати за трето тримесечие на 2019 и текуща информация за дейността на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ.
Уебинарът е с цел информиране и запознаване на по-широк кръг от инвеститори във Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ с финансовите резултати за третото тримесечие на 2019 и текущата дейност. Ще може да зададете въпросите си предварително в специално създадения за целта форум на страницата на уебинара или текущо по време на провеждане на самия уебинар.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Уебинар на тема „Финансови резултати за трето тримесечие на 2019 и текуща информация за дейността на ФНИБ АДСИЦ“
С настоящото уведомление искаме да Ви поканим в понеделник, 18.11.2019г., 11:00ч. на Уебинар на тема финансови резултати за трето тримесечие на 2019 и текуща информация за дейността на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ.
Уебинарът е с цел информиране и запознаване на по-широк кръг от инвеститори във Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ с финансовите резултати за третото тримесечие на 2019 и текущата дейност. Ще може да зададете въпросите си предварително в специално създадения за целта форум на страницата на уебинара или текущо по време на провеждане на самия уебинар.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеКакви са очакванията за дивидент за 2019? 11 ст.?
5% доходност, докато чакам финала на сградата е добра утеха...Last edited by tony1975; 01.11.2019, 12:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В тримесечния си неконсолидиран отчет към третото тримесечие на настоящата година „Фонд за недвижими имоти България" АДСИЦ обяви общо приходи от дейността за месец септември 2019 година в размер на 6.052 млн. лв. с натрупване от началото на годината.
Компанията обяви и нетна печалба в размер на 3.372 млн. лв. с натрупване от началото на 2019 г.
В публикувания отчет на „Фонд за недвижими имоти България" АДСИЦ прави впечатление и общият размер на разходите за дейността на дружеството, който е 2.680 млн. лв. Общата сума на активите на дружеството се повишава от 115.11 млн. лева към 30.06.2019 г. на 116.973 млн. лв. към 30.09.2019 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
Маркан
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivopashov Разгледай мнениеПо принцип, най-трудно се излиза над земята. После темпото се вдига.
А всъшност кой строи? Спомням си от предния уебинар, че Маркан щяха да правят изкоп. Ама за после не се сещам някой да е споменавал кой ще строи.
- 1 like
Коментар
Коментар