IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По принцип, най-трудно се излиза над земята. После темпото се вдига.

А всъшност кой строи? Спомням си от предния уебинар, че Маркан щяха да правят изкоп. Ама за после не се сещам някой да е споменавал кой ще строи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      тук верно сме още около кота нула...

Не знам какъв им е графика, но за последните седмици не изглежда да са напреднали много. Ако скоро бъде насрочен уебинар, това би бил един от въпросите: "Върви ли по план строежа?"

Сградата в съседство май с по - бързи темпове я вдигат.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• тук верно сме още около кота нула...

Коментар

• Като гледам темповете с които "напредва" строежа, скоро кредит няма да им трябва!

Коментар

• Тук скоро май трябва да чуем новина за подписан кредит или да се заговори за облигации. Въпреки че след договора с Бош вярвам че ще получат чудесни условия от банките

Коментар

• Факт е, че пощипва някой лекинко от акциите последните седмици, не й позволи да падне като други от СОФИКС, а даже нагоре, пакет ли ще мине скоро, като този от лятото на 2.12 или пък някоя положителна новина ще изстреля цената изведнъж, ще се види.

Надали АТЕРА да има нещо общо, не й е това играта, твърде дефензивна инвестиция, макар и солидният потенциал за ръст тук, пред който стоят все още доста неизвестни.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И мене сходна флаш мисъл ме бе осенила наскоро. Ако решат да придобият дори и контролиращ пакет на тоя мижав кап ще ги схрускат за закуска без проблем. И би било хубава диверсификация.
                Аз имам и от 2-те по равно. Да се радвам ли или да се притеснявам? 71 милиона е капът на БРЕФ към момента.

Коментар

Интерес от купувач сякаш има... Да не почне Атерката да пълни Бреф вместо да стиска кеш?
                  И мене сходна флаш мисъл ме бе осенила наскоро. Ако решат да придобият дори и контролиращ пакет на тоя мижав кап ще ги схрускат за закуска без проблем. И би било хубава диверсификация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivopashov Разгледай мнение

На 10к оборот за деня интерес ли му казват вече?
                    Ами дебнат се, но като цяло бройките "купува" се увеличиха доста...

Коментар

Интерес от купувач сякаш има... Да не почне Атерката да пълни Бреф вместо да стиска кеш?
                      На 10к оборот за деня интерес ли му казват вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Da, bref е ена от добрите книжа и според мен в момента. Батя искам да попитам, кое дружество имате предвид "в началото на стълбата". Не се сещам защото принципно досега не се интересувам много от адсциците (освен от готините ) а към първоначално прохождащите без история... почти ги подминавам : Предполагам, че нямате предвид софармаимоти, (заради това че всяка година емитира .нови книжки)..
                        Въпроса трябва да е към колегата който съм цитирал. Аз говорех принципно.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

За себе си предпочитам по-"агресивното" отношение към пазарният риск, но това си е индивидуално и предполагам всеки след няколко години на пазара вече се е установил за какъв доход/риск може да участва.
                          Точно така мисля и аз - най-важното е човек да намери собствения си баланс на спокойствие/ риск, а за това няма формули, това е индивидуално усещане. Аз лично, само тогава мога да реализирам някакви печалби. Всеки път като съм залитал към неподходящи нива на риск според моите разбирания или съм бил прекомерно пасивен, съм съжалявал. Ако ме пита човек какво съм научил за борсите, бих казал че е това.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Най-вероятно става въпрос за Браво Пропърти...
                            Благодаря Манчев.
                            Наистина лично там нямам интерес. Не само към въпросното браво а и към адсиците по-общо казано (като си гледам портфейла) Причината да поглеждам изобщо към по- "старите" адсиц, е че "отговарям" за още 3-4 портфейла, а някои от техните притежатели са "консервативни" личности - да го кажем и не биха се зарадвали особено на "по-големи" (според тях) портфейлни флуктуации. - Та заради тях. но не и нови адсиц. За себе си предпочитам по-"агресивното" отношение към пазарният риск, но това си е индивидуално и предполагам всеки след няколко години на пазара вече се е установил за какъв доход/риск може да участва.

Коментар

• Аз очаквам 4-6 стотинки..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Манчев, за БРАВО каква ти е прогнозата за ждивиден през 2020г...
                                Не искам да се наемам с прогноза, тъй като нямам много информация, освен публично достъпната. Мисля че очакваха (обещаваха) някъде около 9%, аз си мисля някъде около 6-7%. Твоята прогноза?

Коментар

Working...
                                X