Манчев, за БРАВО каква ти е прогнозата за ждивиден през 2020г...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Da, bref е ена от добрите книжа и според мен в момента. Батя искам да попитам, кое дружество имате предвид "в началото на стълбата". Не се сещам защото принципно досега не се интересувам много от адсциците (освен от готините ) а към първоначално прохождащите без история... почти ги подминавам : Предполагам, че нямате предвид софармаимоти, (заради това че всяка година емитира .нови книжки)..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Защото БРЕФ се търгува с голям дисконт от реалната си стойност, докато тези в "начолото на стълбата" не пускат такава аванта
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеЗащо в БРЕФ , а не в някой друг, който е в началото на стълбата и ще предлага увеличения на капитала, за да расте, да дава дивидент и да стигне котировките на Брефа-а?
Не е препоръка, просто наблюдения!
- 4 Харесвания
Коментар
-
"Немският технологичен гигант Bosch отвори развоен център в София. Целта на компанията е да превърне българския си филиал в световен софтуерен доставчик на производителите на автомобили.
До 2023 година в центъра ще заработят над 500 висококвалифицирани инженери, съобщават от Bosch.
"Bosch Инженеринг център" се намира в собствена сграда в София Тех парк, а към този момент в центъра вече работят над 200 български софтуерни специалисти и инженери."
Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Напредват уж
Дано да успеят навреме да си спазят сроковетеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Напредват уж
Дано да успеят навреме да си спазят сроковете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolq Разгледай мнениеНякой може ли да каже дали договорите за наем при ФНИБ са основно triple net lease? Единствено което успях да намеря в годишен финансов отчет (страница 32):
Някой да има идея, колко години е среден контракт със дружество?
а за среден срок и оставащи години, което си е важно, не знам, ако няма в отчета. И там е малко тънко, защото има опции за прекратяване, мисля, че рядко повече от 5 години са твърди.
- 1 like
Коментар
-
Някой може ли да каже дали договорите за наем при ФНИБ са основно triple net lease? Единствено което успях да намеря в годишен финансов отчет (страница 32):
Най-големите клиенти на фонда с над 10% от приходите:
Компания 1 по договор за наем - 2,154
Компания 2 по договор за наем - 2,160 (наем и сервизна такса)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение... Чудя се също, ако не бяхме продали навремето сградата на ГеМе-то, дали нямаше да имаме повечко приходи сега. Колко извадихме тогава от нея, помните ли? Имам тук достатъчно и от доста време.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Да разбирам ли че дивидента е дошъл?
- 1 like
Коментар
Коментар