Колеги, някой набързо може ли да ми каже за колко се отдава на кв.м. новата сграда до Камбаните ? Имам предвид като площ, без цената за обслужване. Чудя се също, ако не бяхме продали навремето сградата на ГеМе-то, дали нямаше да имаме повечко приходи сега. Колко извадихме тогава от нея, помните ли? Имам тук достатъчно и от доста време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГолям кеф е да си лежиш на плажа и дивидентите да звънят в сметката... Благодаря ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГолям кеф е да си лежиш на плажа и дивидентите да звънят в сметката... Благодаря ви!
Трябват 4 крана да се вдигнат, с един може се седи в дупката още една година.
Не разбирам такава инвеститорска радост. Вярно че и пирамидите са ги строили без кранове, но с колко хора и за колко години ?Last edited by Жорж Санд; 29.08.2019, 19:31.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениетези тука кога ще дават дивидент.... някой знае ли нещо .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеМиналата година е било по това време, но и ОСА беше по-рано. При тях не важи изискването за 60 дни от ОСА, така или иначе. Тази година и дивидентите за раздаване са доста повече, но те парите ги имат, така че когато си решат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеPolki, много негативизъм струи от теб! Кажи го като внимателно, като политик - всяка година е по-добре от следващата
да опитам като политик ли?
ще звучи така ...... всяка предходна година бе по-добра от следващатаfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Мдааа, аз така вече 19 години се успокоявамfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Историческото представяне не е непременно показателно за бъдещото такова,примери колкото искашfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар