Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТова е хубавото на нашата борса, в дъгосрочен план виждаш реално нещата. Голямата картинка е важната. При мен последните 17години показват повече от добри резултати. Проблемът е, че последните 2 не са добри и настроението е минорно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Колеги, няма да се давате! Ще изгрее слънце и на нашата улица.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
И аз позагубих интерес, но още ги следя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Margen, дано не си изоставил екселксите таблички за софикс, Наближава пак да ги гледаме, а мойта таблица я занемарих Некво безметежие ме хвана... Дано при теб всичко да е 6 и пак да стане интересно след месец, като започнат въпросителните между влизащи-излизащиМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза адсиц не важеше задължението, да пуснат дивидента 60дни след оса, нали?Чл. 10. (1) (Доп. - ДВ, бр. 107 от 2004 г., в сила от 07.12.2004 г.) Дружеството със специална инвестиционна цел разпределя като дивидент не по-малко от 90 на сто от печалбата за финансовата година, определена по реда на ал. 3 и при спазване на изискванията на чл. 247а от Търговския закон. Член 246, ал. 2, т. 1 от Търговския закон не се прилага.
(2) Дивидентите се изплащат в срок 12 месеца от края на съответната финансова година.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Eхаа... наемната доходност сега все едно е към 6.5% при огромния спящ кеш, ако направим бакалска сметка с част от кеша да погасим заемите(ще отпаднат разходите за лихви) а с останалата просто да намалим пазарната капитализация наемната доходност отива към 10%, разбира се наемната доходност на новата сграда няма да е 10% и в бъдеще явно наемната доходност ще е нещо между 6.5% и 10%,
не е препоръка и нямам акции но пък сега виждам колко излишно упражнение е цялата нова сграда при текущите цени
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар