If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да падне вноската трябва да рефинансират и да започнат да плашат пак повече лихви отколкото главница. На пракрика всички лихви които са платили ги отписват и почват отначало макар и на малко по-ниска сума и с по-ниска лихва. Накрая може да се окаже , че ше платят повече ако рефинансират.
Към теб, чрез Жонката, зададох въпрос: " за двамата с тоя дето си цитирал, да вземете да си покажете жилищата, в които живеете в съответните дестинации по света, ама не свалени снимки от нета, да кажете цена на придобиване, доход ( да не забравите съотношението) и ше ви призная за най-успелите българи по целото Земно кЪлбе...?"
вноската по ипотеката вече е паднала на 700лв, а доходът им е станал 4500лв. Туй олимпийците нЕма да го рабЕрете.
За да падне вноската трябва да рефинансират и да започнат да плашат пак повече лихви отколкото главница. На пракрика всички лихви които са платили ги отписват и почват отначало макар и на малко по-ниска сума и с по-ниска лихва. Накрая може да се окаже , че ше платят повече ако рефинансират.
Идеално, значи си в другата категория. Не ме интересува дохода като номинал, а като съотношение, но щом е наем е безмислено да продължаваме.
Поканата за другия българин е валидна.
Ами вземи примерно нумбеото за Берлин.
Същото съотношение доход/цена като в София.
Но: както знаем, в София квадратурите са "надписани" с поне 30%, тъй като немците смятат светли площи без стени, а за общи части даже не са и чували. Отделно факта, че в Берлин има огромна нужда от жилища, а в София 40% от фонда е необитаем. За качеството на строителство и като цяло на сградите пък съвсем няма да говорим, щото разликите са страшни и не са в полза на БГ.
Дохода по-добре да не ти го казвам, шестцифрен е (все още), като първата цифра е по-голяма от 6. Естествено, преди да ме ощавят с 45% данък. И изобщо не се смятам за някакъв супер успешен българин, може би малко над средното.
Идеално, значи си в другата категория. Не ме интересува дохода като номинал, а като съотношение, но щом е наем е безмислено да продължаваме.
Поканата за другия българин е валидна.
Дохода по-добре да не ти го казвам, шестцифрен е (все още), като първата цифра е по-голяма от 6. Естествено, преди да ме ощавят с 45% данък. И изобщо не се смятам за някакъв супер успешен българин, може би малко над средното.
Сега, за двамата с тоя дето си цитирал, да вземете да си покажете жилищата, в които живеете в съответните дестинации по света, ама не свалени снимки от нета, да кажете цена на придобиване, доход ( да не забравите съотношението) и ше ви призная за най-успелите българи по целото Земно кЪлбе...
Под наем съм в ето този район, няма го точното място на мапса а и нямаше да ти го покажа. Етаж от къща+гараж, наем 2300 Евро.
Много точно казано. Те не схващат, че 500к за имот в нормална държава е много по-изгодно от 300к за имот в кочината.
Сега, за двамата с тоя дето си цитирал, да вземете да си покажете жилищата, в които живеете в съответните дестинации по света, ама не свалени снимки от нета, да кажете цена на придобиване, доход ( да не забравите съотношението) и ше ви призная за най-успелите българи по целото Земно кЪлбе...
За евреите и къщите ти вярвам. Така е. Цените са в пъти по-високи от нашите, разбери го. Гледай Бг с градовете над 100 хил души. Не само София с жилищата над 2К€. Правили ли сте сметка колко от жилищата в процентно изражение в Бг и в Сф са в диапазона под 1000, колко са над 1000 и колко в другия диапазон - до 2К, над 3К и т.н. Ми къщите по градчета и села? Ай стига, скъпи били имотите.
Не съм казвал нищо за евреи.
Имотите в БГ не са скъпи, колко пъти да Ви го повтарям? Надценени са. Почнете да разбирате какво Ви се казва.
В кой свят апартаменти тук може да са 2-3к на квадрат ?
Коментар