IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

15 000 лева ми е целия ремонт с материалите, мебели Виденов и електроуреди горение. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
    Иха, къв е тоя ремонт, че и обзавеждане за 15к лв? Да не се разпадне след 3 месеца?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

добр е.
      колко са средните наеми в тоя квартал?
      Нямам представа, защото всичко е на устна договорка, а не по обяви от сайтовете.

Понякога се случва собственик да вземе много пари за неремонтирана дупка, но клиентите в един момент се усещат и бягат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

500 лв

стегнал съм го хубаво, с течение на времето ще подменя още 3 неща
        добр е.
        колко са средните наеми в тоя квартал?
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вероятно колегата го е направил дизайнерско и не ползва запазени стари мебели (масивни дълги холни секции, дървени ракли и нощни шкафчета, запазени маси и столове).

При мен идват по-бедни хора и аз гледам да нямам пропуснати дни. Въпреки ниския наем готината мадама намери нещо друго наскоро.
          по 400-500лв успяваш ли да им измъкнеш на трудовите хора
          препоръка е

Коментар

евго, изглежда трябва малко да актуализираш твоите наеми
            Вероятно колегата го е направил дизайнерско и не ползва запазени стари мебели.
            Last edited by Evgo; 14.05.2024, 18:27.

Коментар

ОК

Люлин 10, Люлин 9, Люлин 8 и Люлин 3 ли са добрите части, близо до метро, магазини, Лидъл, Пощата и Кооперативен пазар?
              евго, изглежда трябва малко да актуализираш твоите наеми
              препоръка е

Коментар

• браво, браво. маскирани понижители купуват и пускат под наем индоктринирани понижители
                абе, 15к за тотален ремонт и обзавеждане не е ли малко
                врати сменял ли си
                Last edited by ratten; 14.05.2024, 17:54.
                препоръка е

Коментар

700 е минимялния наем там в състоянието в което ще го отдавам. На 10 минути е от центъра по Сливница. В добрите части на Люлин наемите са по 650-700 лв в момента.
                  ОК

Люлин 10, Люлин 9, Люлин 8 и Люлин 3 ли са добрите части, близо до метро, магазини, Лидъл, Пощата и Кооперативен пазар?

Коментар

Света Троица не е точно в центъра и апартаментът е маломерен.

Ако е много хубав, може и 600 лв.
                    700 е минимялния наем там в състоянието в което ще го отдавам. На 10 минути е от центъра по Сливница. В добрите части на Люлин наемите са по 650-700 лв в момента.

Коментар

честито
                      кухнята от къде ти е?
                      И тя е Виденов- беше на много добра промоция, иначе от един склад за пдч си ги поръчвам по размери.

Коментар

за двустайка в центъра не е ли малко 500лв
                        Света Троица не е точно в центъра и апартаментът е маломерен.

Ако е много хубав, може и 600 лв.

Коментар

Браво

Ако го пускаш по 500 лв на месец, за 2,5 г. ще се изплати.

Обаче ако си го ремонтирал сам 2 месеца, си сложи 2 заплати (т.е. 15 000 лв + 2 заплати са ти разходите).
                          за двустайка в центъра не е ли малко 500лв
                          препоръка е

Коментар

15 000 лева ми е целия ремонт с материалите, мебели Виденов и електроуреди горение. Ама 90% си го правих сам, ако ти го прави фирма ще са други цените. Смисълът обикновенно идва след няколко години, но с цените в момента не знам кога ще дойде
                            честито
                            кухнята от къде ти е?
                            препоръка е

Коментар

Браво

Ако го пускаш по 500 лв на месец, за 2,5 г. ще се изплати.

Обаче ако си го ремонтирал сам 2 месеца, си сложи 2 заплати (т.е. 15 000 лв + 2 заплати са ти разходите).

Коментар

Има ли смисъл от отдаване при тези цени?

Все пак това са маломерни апартаменти и никак не са просторни за клиентите. Но стават за сам човек или двойка без големи претенции.

И ремонтът и обзавеждането ще се избият за 4 години, по мои сметки.

Коментар

Working...
                                X