Първоначално изпратено от СтанчевА.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПоскъпването е сериозно, където аз взех вече искат 1500 евро за първи етаж на промоция. Иначе в крайните кварталивече искат по 1200 евро. Ще има още поскъпване според мен.
Коментар
� -
Ипотечното кредитиране и имиграцията дават тласък на имотния пазар у нас:: Investor.bg
Ипотечното кредитиране и имиграцията дават тласък на имотния пазар у нас
Завръщащи се от Турция българи се оформят като нова група купувачи на жилища
Всичко това се случва, докато форумните олимпийци-нулеваци-квартиранти "отгатват" кой кой е в темата. После когато усетят новите нива на свикване, започват да реват като карпатски мечки.
Само преди 2 години Доматогеп накавръков свикваше с цени над 850/м2. Днес всеки олимпиец би се радвал да захлупи на 1400.
... и перонците-олимпийци не са очаквали подобно развитие, въпреки, че бяха многократно информирани
хахахахаха, хахахахахахаха, хахахахахахаха, невероятен кеф е да ги гледам и слушам как се гърчат от подобни новини.Last edited by СтанчевА.; 12.05.2021, 09:13.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Какъв процент са от месечния ти доход няма никакво значение.
Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
Сега си просто един наемен работник по подръжката и изплащането на имота.
Коментар
� -
Аа, в грешка си, чета списания, вестници, бюлетини. Ограмотявам се.
Давам ти пример, че трябва да четеш и ти да понаучиш нещо.
То е лесно да мечтаеш във форума.
- 1 like
Коментар
� -
Имам знания, което не е малко постижение, които се увеличават от ден на ден.
Имам кола, велосипед и акции.
Нали знаеш, че сега е времето на акциите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
То да беше понижител като понижител, а той фрустриран емигрант, изненадан от реалностите у нас....типично
Коментар
� -
Хахахаха, поредния комунист. Най-мразя комунистите, търсят равенство с работливите и находчивите. Знаеш ли, ако аз бях заминал на Запад преди 25 години, никога нямаше да се върна като ревящ лузър, а със сигурност щях вече да съм 8-цифрен.
Ако ме амбицираш, може да се хванем на бас, че и на 55 мога да постигна това
Коментар
� -
То да беше понижител като понижител, а той фрустриран емигрант, изненадан от реалностите у нас....типичноаз също смятам, че нещата отиват на изуй гащи, нищо че и аз ще купувам
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
при това имотно състояние разбирам защо фърляш къчове когато се появи понижител на хоризонта
Коментар
� -
Лошо няма, и аз имам знания , ама и 4 софийски имота + 2 планински + 1 морскидействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Аз пък откъснах толкова голяма ябълка от градината на баба, че когато шест човека я качихме на каруцата от нея излезе толкова голям червей, че изяде магарето.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Лошо няма, и аз имам знания , ама и 4 софийски имота + 2 планински + 1 морски
Коментар
�
Коментар