Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това на Парижанина ли го казваш? ...с измекярски изказ. Не си ли забелезал злобните човечета са все от градове с традиции и люлка на провинциалната цивилизация - Лович и Ловишка градска агломерация включваща 12-ина села наоколо....та ча до Габрово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zemedelec Разгледай мнение
Първо, пет имота в софия не са нищо впечатляващо, освен ако не са цели сгради, а ти специално имаш чушки . а до другия простак, той да гледа да не седне на млад софийски ръжен!
Коментар
-
Е, не могат да плуват, но 5 имота в Сф не са нищо особено за тех. Само дето и по един немат, а ако имат искат да струва макс 10 годишни заплати на стрелочник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Те сите не могат да плуват. Купата ги дразни' че е екстремен във всички отношения' истински мъж' за разлика от мизерните путьовциLast edited by bulgarian lev; 03.02.2021, 00:10.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Отговори де, явно не ти изнася нали ?! И въпреки това ако имаш мЪде ще кажеш как е !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това на Парижанина ли го казваш? ...с измекярски изказ. Не си ли забелезал злобните човечета са все от градове с традиции и люлка на провинциалната цивилизация - Лович и Ловишка агломерация включваща 12 села наоколо.
Коментар
-
Като станеш 50 годишен ще разбереш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Ти гледай на гол варненски х.. да не се натресеш.
Коментар
-
Селянин' не съм варналия' имам 5 имота в София' които не можеш и да сънуваш комплексарче дребноLast edited by bulgarian lev; 02.02.2021, 23:48.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Селянин' не съм варналия' имам 5 имота в София' които не можеш и да сънуваш комплексарче дребно
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеТи' па страшно грамотен' дошъл тук от 5 месеца и ни ограмотява' НАС' дето работим с имоти от десетилетия...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ооо варналия ли си,там сте най-големите глупаци в България. Кълвете на гола кукичка, ха ха ха1Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Ооо варналия ли си,там сте най-големите глупаци в България. Кълвете на гола кукичка, ха ха ха1
Коментар
Коментар