If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
всякакви цени има, но топ сегмента е под 1%, а се размята все едно е стандарт. Както в Манхатън може да имаш 3 спални за 50 000 на месец или повече ако е лукс сграда - така и в София може да имаш 5-10К ойро наем за някоя супер лукс къща в която да се пери изпълнителен директор на някоя мултинационалка, но колко са такива.
по-скоро го питай доктора като успял лекар на 55+ в пика на професионалното си развитие колко наем е склонен да плаща в Пловдив, защото даже и той не е средното за държавата, а над него.
Берти, мойто жилище в Пловдив е маломерка спалня и хол-бокс в нова сграда, за мен е важно да ми е близо до основната болница в която работя. Плащам 600 лв с профи домоуправителя и разходи общи части, иначе е 580 лв. Склонен съм да плащам до 600€, и гледах такива оферти, но не са ми удобни.
Казах за изолирани слупаи вероятно, ниша за строителя на тези къщета, да, дали има и 0,5% от наемателите такива, но даох пример за по 200-300 кв.м РЗП някои първенюта кви пари дават. Даже да са ми дали грешно инфо, и 9К лева да е, пак е дебело.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ако проследиш кредита ми от Алианц, 6;8 с надбавка ОЛП и следващия от ЦКБ с ГПР 4,2,%, ще ти стане ясно защо съм укропнил магазина в Овча купел и защо съм си купил апарта в Бургас. Остават до 01.04.2026г.
Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...
можеш да си отдъжнеш, лордче
оказа се, че писмата на накавръчко попадали в спама на ецб
и отговарял нигерски чат бот от някакъв сайт за запознанства
вдигане лихви - нанай
обаче може еввентуално сваляне
Ако проследиш кредита ми от Алианц, 6;8 с надбавка ОЛП и следващия от ЦКБ с ГПР 4,2,%, ще ти стане ясно защо съм укропнил магазина в Овча купел и защо съм си купил апарта в Бургас. Остават до 01.04.2026г.
Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...
от кога четеш темата, момче?
вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
но то е защото е зает с друго.
иначе му е от основния набор от икономически термини
и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
и така от 2017-та
Аз от имоти не разбирам, но Price to Rent Ratio надхвърлащо 30, че дори и доста повече не ми изглежда здравословно.
Апропо ако имотът е за задоволяване на жилищни нужди какво значение има дали цената на квадратен метър е 100 евро или 100 000 евро. Странно е как никой не се замисля при тази ужасяваща демографска статистика в страната на кого ще ги продава тези имоти след 40-50 години
от кога четеш темата, момче?
вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
но то е защото е зает с друго.
иначе му е от основния набор от икономически термини
и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
и така от 2017-та
Мдааа, вече всеки работещ, дори на минимална заплата ще може да кандидатства за ипотечен кредит.
===2079===
Чеканьето продължава... 2029та вече е напълно приемлива година за спад от перонците, но за съжаление, чакането се отлага с още +/-50 години. (извинявам се, че ги подведох с 2029та)
Апропо, ако имотът е за задоволяване на жилищни нужди какво значение има дали цената на квадратен метър е 100 евро или 100 000 евро. Странно е как никой не се замисля при тази ужасяваща демографска статистика в страната на кого ще ги продава тези имоти след 40-50 години
ама ти ли си папагала
в такъв случай,
ти си повтаряй мантрата
па ако не след 3
може след х3 години да се сбъдне
важното е накрая да напишеш с пресипнал старчески гласец;
- видяхте ли!? аз бях прав!
... За София средната заплата е 3.300 и то май беше преди данъци, за страната 2 и нещо по спомени.
Митак, като един доверчив човек, обичам да слушам какво ми думат хората след няколко огнени води. Обикновенно тогава свалят картите и почват да изскачат и хубавите заплати. В такива ситуации трябва да се прояви разбиране, защото е ясно, че този, който е стигнал до там да се хвали колко изкарва, или мечтае да взима, определено има сериозни дефицити.
Затова е най-добре, човек да се прави на ударен. Народа психяса от кредити до козирката и почна да живее в паралелна вселена. Ресане с големия гребен му е майката и да рупат доволни.
тепърва 'излизат' стегнати имоти за под наем
тук не става от днес за утре. нужни са години докато се построят, довършат и пуснат жилища под наем.
Според мен, като виден кодър, bertram отдавна е делегирал троленето тук на ИИ. Обаче моделът или е много стар и бълва подобни смехории, или ползва някое орязано безплатно api.
Мдааа, вече всеки работещ, дори на минимална заплата ще може да кандидатства за ипотечен кредит.
===2079===
Чеканьето продължава... 2029та вече е напълно приемлива година за спад от перонците, но за съжаление, чакането се отлага с още +/-50 години. (извинявам се, че ги подведох с 2029та)
Даааа, цените не падат и не падат, перона пощръклява...
Да, аз ще съм тук, но ти дали ще си тук, преследван денонощно от Киро-брейка и Исторически парк?
Киро сводника и ивелин истината са изключително интересни персонажи от психиатрична гледна точка. / Признай, че си метнал някоя друга торба с пари , изтеглени от париба на хана, с цел инвестиция и патриотизъм/.
Както и доста от участниците тук, някои от които събарят вече десет години и продължават да употребяват частицата ще. Ще падат, ще се сриват, ще гърмят, ще изчезват, ще ги бомбардират, ще ги отнемат принудително. (Ще, ще и накрая 100 процента ъп . Може би в медицината има точни наименования за подобни отклонения. Специално внимание заслужава доцент юлко, предвид богато използваните от него емотикони и анимирани картинки, преплетени с академичните му знания, поднесени с детска закачливост и безпогрешни прогнози.
Коментар