Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, ти ако пишеш всичко към разход на фирма, вече е друго. Това, че се чувстваш прецакан е въпрос на възприятие, което си придобил от Швабско. Вместо като стъпиш на родна почва да отпуснеш душата и кесията, се вкарваш в излишни полемики, кой бил прецакан и кой бил на далавера.
Спри да го мислиш толкова и ще живееш много по-добре, съвет от нашенско.
ПС: Каките не са през фирмата, няма как.Last edited by ejonny2376; 19.08.2024, 23:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Е добре, той да мине метър, не ми пука за него. Аз обаче защо да минавам метър, след като нямам документ за тоя бакшиш и не мога да си го възстановя..Защо все аз да съм прецакан а разни Ганьовци да ядат баницата? Немецът иска документ, черно на бяло.
Коментар
-
Е добре, той да мине метър, не ми пука за него. Аз обаче защо да минавам метър, след като нямам документ за тоя бакшиш и не мога да си го възстановя..Защо все аз да съм прецакан а разни Ганьовци да ядат баницата? Немецът иска документ, черно на бяло.
Спри да го мислиш толкова и ще живееш много по-добре, съвет от нашенско.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Наистина качеството става все по-лошо. Дори скъпи заведения, които предлагаха прясна храна, започнаха да правят шмекерии, като пробутват замразени продукти. Сега се сетих, родителите на едни познати мин седмица били на хотел в Албена, така са ги натровили, че единия повръщал цяла нощ, а другия бил в безсъзнание за 10 ина мин. Ествественно никой не е направил проверка какви боклуци са им сервира в хотела.
Коментар
-
"Ни можи", щото и бакшиша се облага. Редовно на поръчките за вкъщи, шофьорите ми се молят бакшиша да им го дам кеш, а не през приложението, че бая ги ощетявало. Тъжно, но факт.
П.С. Гледам, че си дописал - проблема със стотачките е лесно решим - връщат ми, ако нямат, ходя до някое магазинче да разваля. Но като цяло следя да имам винаги и други банкноти.
Коментар
-
Ами не, просто плащам като европеец и им викам да сложат едни 15% отгоре като Тип, понеже се осчетоводява по различен начин. Отговорът е "Ни Можи". Като "ни можи", да си гледат работата, селяци.
П.С. Гледам, че си дописал - проблема със стотачките е лесно решим - връщат ми, ако нямат, ходя до някое магазинче да разваля. Но като цяло следя да имам винаги и други банкноти.Last edited by Bad_Bear; 19.08.2024, 23:20.
- 1 like
Коментар
-
В БГ при абсурдно завишените цени в заведенията, ниското качество и селското обслужване, бакшишите не са оправдани ама изобщо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Касова бележка се издава дори при плащане в брой. Не виждам какво ги спира да си постват бележките ако ще да са правили бартер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз пък си ходя с дебитната карта и си плащам с нея.
П.С я да видим колко човека могат да покажат платена сметка от кръчма чрез деб карта?
А случай от една Шел бензиностанция в покрайнините на Плевен отпреди седмици - 22 часа вечерта. Искам да сипя гориво. От малките ШЕЛ. Не, на самообслужване след 22 часа. Ок, поставям маркуча, не...не тръгва. Една кака си подала главата през едно гише и казва първо трябва да платиш. Моля? Какво да платя? Казвате колко ще сипете, плащате и ви пускам горивото от колонката. Е как? Аз искам да напълня догоре, пълен резервоар. Добре, казва тя. Колко литра? Абе, моме, възмущавам се аз, откъде да знам. Може би 30 литра, може би 33, не знам. Еее, трябва да кажете. Казах - довиждане и не ми губете времето. И си тръгнах.
Що било това. Сипвали гориво и бягали без да платят разни хулигани нощем. Абе има камери, дайте го после на полицията, баси мотива за това безумно решение.Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 23:18.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Жонка, тея трикове от немските крупни акционери ли ги усвои?
Ти като нямаш и стотинка кеш (или приметно само стотачки), как оставяш бакшищ? Може би рябва да си носиш петолевки и десетолевки всеки път и да не стъпваш в заведение ако нямаш...Last edited by ejonny2376; 19.08.2024, 23:16.
- 1 like
Коментар
-
В БГ при абсурдно завишените цени в заведенията, ниското качество и селското обслужване, бакшишите не са оправдани ама изобщо.
- 1 like
Коментар
-
Обикновено така плащам. И ме гледат на кръв, щото нямат право да начисляват бакшиша на касовия бон като в белите стани. Като нямам никакъв кеш и остават на сухо. После гледам да не повтарям, щото не си и мисля какво правят с храната.
- 1 like
Коментар
-
Голяма грешка, щедрите бакшиши на каките по революта ли ги превеждаш?
П.С. Предполагам на всеки се е налагало да плати с карта, като не е минавал скоро през банкомата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Касова бележка се издава дори при плащане в брой. Не виждам какво ги спира да си постват бележките ако ще да са правили бартер.
Коментар
Коментар