If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тепърва 'излизат' стегнати имоти за под наем
тук не става от днес за утре. нужни са години докато се построят, довършат и пуснат жилища под наем.
Според мен, като виден кодър, bertram отдавна е делегирал троленето тук на ИИ. Обаче моделът или е много стар и бълва подобни смехории, или ползва някое орязано безплатно api.
Мдааа, вече всеки работещ, дори на минимална заплата ще може да кандидатства за ипотечен кредит.
===2079===
Чеканьето продължава... 2029та вече е напълно приемлива година за спад от перонците, но за съжаление, чакането се отлага с още +/-50 години. (извинявам се, че ги подведох с 2029та)
Даааа, цените не падат и не падат, перона пощръклява...
Да, аз ще съм тук, но ти дали ще си тук, преследван денонощно от Киро-брейка и Исторически парк?
Киро сводника и ивелин истината са изключително интересни персонажи от психиатрична гледна точка. / Признай, че си метнал някоя друга торба с пари , изтеглени от париба на хана, с цел инвестиция и патриотизъм/.
Както и доста от участниците тук, някои от които събарят вече десет години и продължават да употребяват частицата ще. Ще падат, ще се сриват, ще гърмят, ще изчезват, ще ги бомбардират, ще ги отнемат принудително. (Ще, ще и накрая 100 процента ъп . Може би в медицината има точни наименования за подобни отклонения. Специално внимание заслужава доцент юлко, предвид богато използваните от него емотикони и анимирани картинки, преплетени с академичните му знания, поднесени с детска закачливост и безпогрешни прогнози.
Мдааа, вече всеки работещ, дори на минимална заплата ще може да кандидатства за ипотечен кредит.
===2079===
Чеканьето продължава... 2029та вече е напълно приемлива година за спад от перонците, но за съжаление, чакането се отлага с още +/-50 години. (извинявам се, че ги подведох с 2029та)
Тъпчо, явно не си в час, и не ти е ясно как функционира механизмът.
Държавата взема парите за заплати от бачкаторите(демек взема от вас, които сте с ипотеките), и ни ги дава наготово на нас, дето по цял ден нищо не правим, седим си в децките, и чакаме на минимална заплата....
А аз отсега ти казвам, че заплата за тухли няма да дам... Почти всичко, което държавата ми го дава наготово, го набивам за спекулации по борсите...
Па ти ме чакай да тегля кредит и да ти купя коптора...
===2079===
===2079===
"Пренаситения" пазар на наеми е с ДВОЙНИ цени. Интересно какво означава дългосрочно, щом 10 години не е. Сто години?
пп ако не си забелязал, темата е "Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?". Другаде си коментирай инвестициите в земеделска земя, злато, акции, олио и пощенски марки.
тепърва 'излизат' стегнати имоти за под наем
тук не става от днес за утре. нужни са години докато се построят, довършат и пуснат жилища под наем.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
както знаеш аз постоянно купувам земя, което също си е невдвижим имот, но друг клас.
от 2017-та апартите не са добра инвестиция според мен, не защото не ги надуха, а защото дългосрочно ще се пренасити пазара с имоти за под наем.
"Пренаситения" пазар на наеми е с ДВОЙНИ цени. Интересно какво означава дългосрочно, щом 10 години не е. Сто години?
пп ако не си забелязал, темата е "Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?". Другаде си коментирай инвестициите в земеделска земя, злато, акции, олио и пощенски марки.
Празни приказки, даже и при бързите кредити делът на необслужваните не расте. А това за "дадения момент" ми е любимо. ДЕСЕТ ГОДИНИ го чакаш тоя "момент". Още поне 5 ще почакаш до...
2029-та
2029-та ще чакате вие
както знаеш аз постоянно купувам земя, което също си е невдвижим имот, но друг клас.
от 2017-та апартите не са добра инвестиция според мен, не защото не ги надуха, а защото дългосрочно ще се пренасити пазара с имоти за под наем.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
тия мантри ги забрави, хората не са бъкани с пари, а имат достъп до 'хубави кредити' и харчат сякаш оттук насетне всичко ще е само нагоре.
гербаджиите,пеевски и тн горят държавен кеш и създават допълнителни условия, за да качват цените - това децата ни ще го плащат.
обърни внимание какво се случва със заемите при лихварите (бързите кредити) - там жертва е най-ниското ниво в пирамидата, но проблемите винаги тръгват от долу нагоре. По заведенията, хотели, моловео е още пълно, но и там ще се усети отлив в даден момент.
консумацията на качествени стоки в големите вериги - спада... защо ли? вдингаха цените, но като количество вече не излиза толкова колкото миналата годинна по това време. Ако гледаш ДДС ще кажеш ама не, ама поинтересувай се (ако имаш контакти) как са обемите на стоките. ако, че се строят магаизн след магазин.
Не е пълно, по скъпите хотели 500 лв + на вечер има места. От седмица съм на такъв, повечето посетители вземат ои 2 нощувки. Скъпите ресторанти също има спад, отделно виждам пуснали обедни менюта - нещо нечувано досега. Става дума за сф, във вн по скъпите няма никой.
Празни приказки, даже и при бързите кредити делът на необслужваните не расте. А това за "дадения момент" ми е любимо. ДЕСЕТ ГОДИНИ го чакаш тоя "момент". Още поне 5 ще почакаш до...
2029-та
похвално е, че непрекъснато репоствате някакви числа в червено, но къде ще сте вие тухладжии и повишители през 2029-та?
Коментар