Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
района е добре, ама много внимавай и с двата апартамента. на малкия по много странен начин му е изрязана замазката
а и там под единя прозорец май е протекло от дограмата.
апартаментите по-скоро приличат на такива от уиш листата на ботчо.Last edited by the Judge; 21.06.2021, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Седларов, първият апартамент е видян от над 9000 човека и не е продаден (въпреки ниската цена).
При мезонета има очевидни проблеми с хидроизолацията.
Не бъди наивен
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Берти рече с 1/2 уста по Вайбър, че ще помага :-), но май не е много ентусиазиран. Не ме ще и това си е. :-( При всички случаи ще направя оглед, района ми е в уиш листа...
а и там под единя прозорец май е протекло от дограмата.
апартаментите по-скоро приличат на такива от уиш листата на ботчо.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
На една от снимките се вижда петно като от теч. Има и други различни замазки по стените, които може да са с цел точно прикриване на течове.
Не знам дали Ратко това има предвид....трябва да го видиш на живо кое как е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеВъпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента
този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява
или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?
Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.
При мезонета има очевидни проблеми с хидроизолацията.
Не бъди наивен
Коментар
-
какво имаш предвид под "избушен"? Дай повече инфо де...
на оглед там само след як дъжд.препоръка е
Коментар
-
какво имаш предвид под "избушен"? Дай повече инфо де...
Не знам дали Ратко това има предвид....трябва да го видиш на живо кое как е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мезонета е избушен. внимавай да не се наиграеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Начи аз мое си пишем ударно, щото съм с приписан съседен двор у село от дедо и баба и даже с бунгало за две-три хиляди лева у средътъ.
Е това ме поставя доста над затънали кредитополучатели като теб и джуджето.
И даже по вашите разчети тоа двор и бунгалото вече са много по-скъпи и да ги чакам още 30% нагоре до края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Значи сравняваш офертните цени на брокитата за двустайни тухли от втори етаж нагоре със средните цени на НСИ.
Ама ти тия работи как да ги знаеш от квартирата, като никога не си нито купувал, нито продавал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеВъпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента
този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява
или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?
Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ще пищят като недозаклани прасета. Никой обаче, така и не се осмели от перонците на какво се базира тяхното "експертно" мнение за предстоящ спад на цените???
ПП Още веднъж пледирам за имотен ценз в темата, доказуем със заверен НА пред някой модератор
Е това ме поставя доста над затънали кредитополучатели като теб и джуджето.
И даже по вашите разчети тоа двор и бунгалото вече са много по-скъпи и да ги чакам още 30% нагоре до края на годината.Last edited by Три без коз; 21.06.2021, 13:54.
- 1 like
Коментар
-
Брей голям отпор на амразурата днеска. Брокерите от БНБ говорят сякаш са някакви пасивни наблюдатели на пазара и тяхната работа е надуват балони...много са я загазили значи.
Коментар
-
накавръковата справка няма от втори етаж нагоре и беше двустаен мисля.
Само 1326... Сега вече е друго нали?
Коментар
Коментар