Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми екстра, в Русия всички са богати и затва се купува, така ли?...балон да, но още малко. Ще ти кажа кога и ще стана понижител. Имаш още поне 30% за у Бг минимум.
Коментар
-
Инвĸcтициитĸ в зĸмя, злoтe и имeти щĸ aeнaypиpoт бoнaeвия дĸпeзит Дepи 5% инфлoция гeдишнe пpи нyлĸви лиxви зo 5 гeдини изяждo нoд 20% eт cпĸcтявoниятo нo xepoтo, пpĸдyпpĸждoвo финoнcиcтът Копирано от
https://m.24chasa.bg/mnenia/article/9972123
Дори 5% инфлация годишно при нулеви лихви за 5 години изяжда над 20% от спестяванията на хората, предупреждава финансистътLast edited by 13ADROL; 11.07.2021, 09:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Мъката давиш ти, гастарската ,то не е лесно твоето , да те ожали човек . цълвул .
Лека и успех, разбирачо! Цървул ти е много на теб.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Легай ти ,утре тряя си на бачкане....а пардон почевен е и ти затва си се напил . Тва ако и децата са ти такива цървули сичкото гастърско е у киреча мишленце .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеКакво позитивно да ти кажа докато сереш с уста пардон пръсти по клавиатурата. Стига с тия имоти бе ,не ги разбираш нещата . Относно къщето строено е 2009 /10 та ,сметай капиталова,само облицовъчния камък е повече пара от апартамента ти в докторскаДедото бил известен анастезиолог там ма кво да ти обяснявам на теб точно аз съм прост вифаджия
Напънала се планината и родила мишка , плевенска .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кажи нещо позитивно баш майсторе. Каква е къщата в Йерусалим, колко струва, има ли капиталова, носи ли доход или живее някой там, жената не те ли учи малко на имоти.Дедото бил известен анастезиолог там ма кво да ти обяснявам на теб точно аз съм прост вифаджия
Напънала се планината и родила мишка , плевенска .
Last edited by pa4anga; 11.07.2021, 02:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение...балон да, но още малко. Ще ти кажа кога и ще стана понижител. Имаш още поне 30% за у Бг минимум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Аз кво му пиша той кво отговаря . Абсолютен олигомайфренд .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3780461[/ATTACH]
гастарче в Германия е спестил малко пари и ето резултата... (щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно)
.....илядо € за квадрат гредоред. Това Олигото ли е? Баси избора, Съдията, що му не запазиш един гараж от по-евтинките, хахаха
Last edited by bulgarian lev; 11.07.2021, 02:00.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Като бедняк на под 500 лева заплатка го обясняваш след 14-годишното слугуване в ДиарбекирИзправяш ли си гърбицата на напречната греда сега хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ясно всичкото "перонджии " у форума са алчни богати пресметливи душици. Тоест правда раздаваш някаква такава, чрез обиди и изтъкване на собствената си значимост. Евала , ашколсун !Цирк глобус !
Коментар
Коментар