Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ти лесно си я взел ама после трудно ще се отървеш от нея.
- 1 like
Коментар
-
Има и трети вариант - вдигане в пъти на данъка за неосновно жилище. Това ще обезсмисли "тухлените депозити" и без да се вдигат лихвите, така ще се развижи и пазара.
И защо трябва да се раздвижват тези имоти ???
Та да можел сульо и пульо да си купели евтини имоти
Ами за по лесно що да не ги национализират и да ги раздадат на некадърните?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Одраха ме яко за монтаж, чаках няколко месеца да се внесат моделите които искам / мултсплит системи/, цените на самата техника е нагоре 20% примерно, но за сметка на това ще продължи да поскъпва...., Всъщност накрая взех каквото имаше, а не каквото исках.....материалите за монтаж са поскъпнали ПО ТРИ.....
Предполагам при обикновените климатици не е толкова зле...., че Май Юни взех един такъв от големите вериги / около 1200 лева излезе по спомен с монтажа/, но след това нещата се драматизираха....
Началник цех на смяна в производството следи по интернет борсовите цени на тока и спрямо тях производството вика работниците на смяна ,или не ако цените са високи....това е реалната картинка в икономиката,сам сметни докога ще могат да продължат така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
И аз имам 30 годишна, а наскоро и 16. Не знам, обаче кой би желал да се отървава от такива коли
А над 20 годишните коли и преди си бяха за моргата предимно, освен ако имаш нерви да се занимаваш с ремонти и капризи.
Коментар
-
Ти лесно си я взел ама после трудно ще се отървеш от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Аз си взех една стара кола на около 30 години. бензин, че скоро ще изчезнат. Ще видим дали няма след време да съм с олдтаймър
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение82, ако беше купил преди 3 години, щеше да вече да си напред както от цената така и от лихвата по кредита. И щеше да си забравил вече. Сега е абсурд вече. Знаеш ли колко ме е яд че не си купих двоен гараж 2016 г.
Песимисте я кажи за климатиците че съм пропуснал а ми предстои.
Предполагам при обикновените климатици не е толкова зле...., че Май Юни взех един такъв от големите вериги / около 1200 лева излезе по спомен с монтажа/, но след това нещата се драматизираха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Минимума на безработицата отразява връх в цикъла ,сам знаеш след върховете какво следва-хвърли едно топче високо във въздуха ,то лети,лети стига до един максимум и после с голяма скорост пада на земята .
Накратко ще стигнем официална безработица 3%, заплатите ще се вдигат с по 10% годишно в близките 4-5 години и в София ще започне да се живее на редноевропейско ниво доход-разход. Тогава ще започне приток на мигранти за бачкане отново или ще се връщат Българите от чужбина / това по-скоро не щото ще висят за пенсията там.../ Зависи и от вирусно-сертификатната среда де....
Коментар
-
82, ако беше купил преди 3 години, щеше да вече да си напред както от цената така и от лихвата по кредита. И щеше да си забравил вече. Сега е абсурд вече. Знаеш ли колко ме е яд че не си купих двоен гараж 2016 г.
Песимисте я кажи за климатиците че съм пропуснал а ми предстои.Last edited by pepe1234; 15.12.2021, 17:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Минимума на безработицата отразява връх в цикъла ,сам знаеш след върховете какво следва-хвърли едно топче високо във въздуха ,то лети,лети стига до един максимум и после с голяма скорост пада на земята .
Коментар
-
За протокола в момента безработицата е на рекорден минимум.
Имам дребни неща за довършване по апарта в който живея и от месеци се боря с майстори. Огромна мъка е ... дори за някои неща не се пазаря, а колкото поискат само да се направи и никой не иска да вземе парите....
Писах ви преди като рекламирате демографията като фактор за поевтиняване, а тя е фактор за ПОСКЪПВАНЕ. Просто няма кой да работи....
Имам няколко близки майстори които ги дърпам по различните направления... когато са свободни. Без тях който и да съм викнал е причинил повече проблеми от това дет е направил....
- 1 like
Коментар
-
ЧСИ ? Че да не би да имам кредити бре Крети ?!
Аз се чудя как да разкарам кеша той за ЧСИ пише....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А дали само е лепил мрамора....Да не е имало после жижи бижи
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Да скачат ма не щат
Теб ще те разпродава ЧСИ скоро...
Аз се чудя как да разкарам кеша той за ЧСИ пише....:-)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар