Просто ми е много наситено интересно, човека от САЩ как се е доверил всичко да се води на жена му!!! В един момент, може да осъмне, без никакви активи. Не му го пожелавам...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
За твоя екзит план помисли и върху физическата си форма.
Нали не искаш някой да ти удари два шамара и да вземе паролите и жипката
Системата всъщност е от съществена полза за такива като теб (беззащитни).
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защото фиатната система е към своя край, в голяма част от света. Ти сега ще кажеш "ама как бе, ето виж долара/евро са относително стабилни, за 2-3 год са се обезценили с 30-40%", това донякъде е така, но защо гледаш само еврото или долара или само т нар. "бели държави". Защо не погледнеш Аржентина (120% инфлация)? Турция (90%)? Ами Украйна? Русия? Ами другите държави с репресивни режими (и не толкова), където само за протест ти само с натискане на едно копче ти блокират сметката и оставаш гладен (спомянш ли си протестите в Канада, където блокираха сметките а тираджиите)?
А спомянш ли си 2013 год в Кипър кво стана? Тогава следях коня, беше 30$. Точно тогава затвориха баМките и казаха на кипърци "вижте сиА, конфискуваме ви 30% от парите, а следващите няколко месеца, ще можете да теглите само по 50евра на ден". След тази новина конО удари 300 гущера.
Личното ми мнение е, че човек винаги трябва да има exit план извън системата, защото както съм казвал, аз лично съм си патил от КТБ, където уж парите бяха мои, но се оказа, че не е баш така. Т.е баМката ти дава един лист хАртия където пише "ако си поискаш парите, ще ти ги дадем, ама само ако ги имаме."
Нали не искаш някой да ти удари два шамара и да вземе паролите и жипката
Системата всъщност е от съществена полза за такива като теб (беззащитни).
- 1 like
Коментар
-
Разбира се, че можеш, нали е с отворен код. Можеш да си го свалиш от github, да го кръстиш ЛевКон и да го пуснеш, никакъв проблем. Само остава остава лекииичкия проблем как ще убедиш хората да го ползват.
Коментар
-
Защото фиатната система е към своя край, в голяма част от света. Ти сега ще кажеш "ама как бе, ето виж долара/евро са относително стабилни, за 2-3 год са се обезценили с 30-40%", това донякъде е така, но защо гледаш само еврото или долара или само т нар. "бели държави". Защо не погледнеш Аржентина (120% инфлация)? Турция (90%)? Ами Украйна? Русия? Ами другите държави с репресивни режими (и не толкова), където само за протест ти само с натискане на едно копче ти блокират сметката и оставаш гладен (спомянш ли си протестите в Канада, където блокираха сметките а тираджиите)?
А спомянш ли си 2013 год в Кипър кво стана? Тогава следях коня, беше 30$. Точно тогава затвориха баМките и казаха на кипърци "вижте сиА, конфискуваме ви 30% от парите, а следващите няколко месеца, ще можете да теглите само по 50евра на ден". След тази новина конО удари 300 гущера.
Личното ми мнение е, че човек винаги трябва да има exit план извън системата, защото както съм казвал, аз лично съм си патил от КТБ, където уж парите бяха мои, но се оказа, че не е баш така. Т.е баМката ти дава един лист хАртия където пише "ако си поискаш парите, ще ти ги дадем, ама само ако ги имаме."
Коментар
-
Между другото и копането (уж забранено) продъжава да се вихри в Китай:
https://bitnodes.io/nodes/live-map/
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Освен това китайците просто си го забраниха ако не се лъжа.Като го забрант какво правим ?
Но търговията не са я забранили, даже напротив и сигурно ще те шокира, но аз обменям за фЯт в китайска комунистическа банка, защото предлагат най-добрия курс за чужди фирми.
Коментар
-
Когато има търсене на луковици/арпаджик/зеле/боб/тухли и т.н, започва увеличаване на производството и в крайна сметка пазара бива залят. При Биткойн, не можеш да увеличиш "производството" защото на всеки 10 мин излиза един блок, където се "произвеждат" 6,125 бройки, които след халвинга (средата на Април) ще паднат на 3,05. Единственния начин да задоволиш търсенето е като се повишиш цената.
- 2 Харесвания
Коментар
-
То и аз мога да си пусна койн с ограничено предлагане и да се пробвам да купя нечий апартамент, но никой няма да ме вземе на сериозно.Колко койна има вече ?
Коментар
-
Тази част с децентрализацията я разбирам. Не разбирам зашо някой ше иска да приеме биткойна като платежно средство ? То и аз мога да си пусна койн с ограничено предлагане и да се пробвам да купя нечий апартамент, но никой няма да ме вземе на сериозно.Колко койна има вече ?
Коментар
-
Луковиците ги знаем как свършват (рано или късно)
Коментар
-
Коментар