Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Щото са долни лъжци, измамници и мошеници, които трябва да бъдат лицензирани, и за публикуване/копиране/крадене на обява да губят лиценза си. Няма по мразена сган от т.нар брокерази. Според мен задължително трябва да бъдат прескачани, не трябва да им се дава и стотинка на тези калпазани.
Вместо да дават комисион от хиляди левове на брокера, по-добре да дадът 100-200-300 лв на един адвокат специлизиран във вещо право за да погледне документите и да провери имота.
Много ги мразя, но понякога ми се налага да ги срешам като ми водят наематели за огледи от обява пусната лично от мен и в която е написано, че комисион не давам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Незнам за вас що толкова се оплаквате от тях, ама аз си слушам брокера и като му дам задача да ми намери къде да инвестирам определено количество пари обикновено ми дава подходящи решения и засега съм доволен. Сега, кой кого излъгал и как не знам, то човек е важно да си подбира хората с които работи както си подбира приятелите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеМоля придържайте се към темата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Да, ма имаш ли татус Ботев на прасеца? Ако нямаш, какъв българин си?!?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
2000 страници назад и само 9 месеца по-рано.
Помните ли колко лъжи, надменност и наглост се бълваше от нискообразованите брокери?
Как мислите дали следващата година имотите няма да са сринали?
Хайде сега брокера който вероятно е с нов ник да обясни как имотите в БГ не са тежко бреме и лоша инвестиция за 2024.
Който е слушал тези мошеници ще му излязът криви сметките.
И аз си задавам същият въпрос:
Колко ненормален и прост трябва да е някой индивид, който си мисли, че с писане в темата ще повиши цените?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ужас, пак същите тарикати, пак със знамена....Ботев, Левски.
Същите тея имаха някъФ събор, и гощаваха с баница (уж традиционна), която се оказа с купешки кори.
ПатреОти..... сър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те и без да са свързани са модерни Бай Ганьовци
- 1 like
Коментар
-
Съпредседател на "Хора от народа" е Пламен Ангелов.
https://varnautre.bg/2023/12/20/6243...ulgarski_stoki
Не знам защо се учудваш.
Същите тея имаха някъФ събор, и гощаваха с баница (уж традиционна), която се оказа с купешки кори.
ПатреОти..... сър.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е тия ако са наистина свързани с Исторически парк ...без коментар
https://varnautre.bg/2023/12/20/6243...ulgarski_stoki
Не знам защо се учудваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е тия ако са наистина свързани с Исторически парк ...без коментартова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Новата далавера на "Исторически парк"... "За да си върнем хранителния суверенитет и величието на България, дай 4 лв за 500 гр. Кисело мляко и 6 лв за четвърт фастъчен тахан"...
Ма то беше ясно, почнат ли веят байряци и тениски с Ботев и Левски в хранителен магазин, чакай балтията с патриотични цени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеУтре (10 януари) ще е много лош ден за оптимистично настроените ни приятели-съфорумници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това купуваш ти, аз купувам от магазини "Хора от народа". Във Варна има такъв, а вече и два в София.
Ма то беше ясно, почнат ли веят байряци и тениски с Ботев и Левски в хранителен магазин, чакай балтията с патриотични цени.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар