IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    ето и една новина от рубриката днес там а утре, познайте къде

https://www.investor.bg/po-sveta/453...-mesec-342377/
    ГоУем любител съм на тази рубрика. Тя е като документален филм и машина на времето в едно....

Коментар

• ето и една новина от рубриката днес там а утре, познайте къде

https://www.investor.bg/po-sveta/453...-mesec-342377/
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Прибирай се в палатката и легай, че надзирателят арабела утре ще ти ощави гърба с камшика, че не се движиш достатъчно бързо в калната нива с цвеклото.
        Абре, Рулетка, по спомен тоя е понижител като теб, но го клъцкаш. Виждаш ли? Тоя и за понижител не става, щото и да се сринат и да се вдигнат цените наш Ловчо е аут откакто е изобщо заработил. И при цени от 200$ квадрата. Правилно си го усетил.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Не само съм брокер а и съм кредитен консултант в няколко банки - въобще аз съм всичко което може да роди болният мозък на понижителите докторите препоръчват да не им се противоречи

Крайно време е да разберете че никой не е по голям от пазара.

Щом брокерите могат да намерят място на този пазар значи има нужда от тях, ако всички като мен не използваха брокери нямаше да има нужда от тях

След като искате да ги ползвате си плащате и това е
          Доста преструктурирания ще има на "пазара" ! Няма да се плашиш ,ножа е дървен !

Коментар

• Момичета, време е за акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

Дудуксън, минахме на петцифрени за разнообразие - пък и както да го смятам 3% за банката, между 9 и 14% за мен - некви чисти 6 до 11% от нищото. Пак. Ти лапай мухите около ламбата, не ми пречиш
              Пак ли кредит? Толкова ли не можеш да събереш 10 000 евро?

Коментар

Кеф ще ми е ама ме е яд че на мен само скръндзи ми се падат

Чакай да ти разкажа за един познат той е по голема пинта и от понижителите

Беше харесал един апарт да купува от ЧЛ цената беше прилична и накара една позната да се срещне с него все едно е брокер който има готов клиент да му свали от цената и да иска 2% комисион който после да си го разделят той като го купи

Човека им намали 2000 евро от 60к и се съгласи да плати комисионната ама на тях им малееше и докато се назландисват той си продаде имота

Нямат край мъките понижителски
                Ма те от лакомия изгубиха маса пари, бре Лед! Сметни им само - за 1200€ можеха на топ локейшън, сега за 1200€ само в Ихтиман до магистралата евентуално. . Ако са могли да купят 80 кв това са колосални загуби. Нооо е важно един лев ресто да си вземат. Абе като Устап Бендер - огурочки за салатка и по малка водка за него и мацката. Тя се омете, а той като видя че е сам и крещя дураки, дураки...в ресторанта и накрая поръча шапанско для всех...в несколько раз...и пропи всичко. .
                Това е логиката на бай Ганьо от Своге.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Пиша ве, Хургада - 9% РОИ песимистично, до 14% иначе. Ай честит сбор! Да та ушия с чехъла зад врата
                  къде това бре? по туркия ли?
                  и си объркал песимистично с фантастично
                  препоръка е

Коментар

Беше харесал един апарт да купува от ЧЛ цената беше прилична и накара една позната да се срещне с него все едно е брокер който има готов клиент да му свали от цената и да иска 2% комисион който после да си го разделят той като го купи

Човека им намали 2000 евро от 60к и се съгласи да плати комисионната ама на тях им малееше и докато се назландисват той си продаде имота

вдигни летвата, хвани кратунчо за клиент той е 5-6 цифрен и няма да се скрънзи за 2-3 %

и аз няколко пъти съм подценявал ситуацията
                    в резултат имам 4-5 много добри пропуска
                    толко съм изтръпнал вече, че почти ги разбирам амстердамските купувачи, които место да се пазарят наддават.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

Дудуксън, минахме на петцифрени за разнообразие - пък и както да го смятам 3% за банката, между 9 и 14% за мен - некви чисти 6 до 11% от нищото. Пак. Ти лапай мухите около ламбата, не ми пречиш
                      И кога минахте на 5 цифри бе скъсан чехъл ???

Толкова си прост че даже ти требваше един месец да се усетиш че 4 цифрените суми като годишна печалба стават само за съжаление

Айде бегай точи социала в немско и не давай акъл на хора с пари

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

айде стига, на теб не ти ли е приятно като некой доволен стар клиент ти даде макар и половината комисионно, при положение, че сам си е извадил тежестите и скицата

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie

Що некой път ей така за разнообразие не опиташ да напишеш нещо смислено ???

Сори забравих че си чехълче
                          Пиша ве, Хургада - 9% РОИ песимистично, до 14% иначе. Ай честит сбор! Да та ушия с чехъла зад врата

Коментар

Вие ме утрепахте

Да плати комисион купувач иди доди

Ама да платите при продажба или отдаване това ми идва в повече
                            айде стига, на теб не ти ли е приятно като некой доволен стар клиент ти даде макар и половината комисионно, при положение, че сам си е извадил тежестите и скицата
                            препоръка е

Коментар

• Само и единствено купувача ПЛАЩА. 6% комисион, 3% на нотариус, ако има кредит и 3% на банката.
                              Продавача може да направи отстъпка в цената
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Вие ме утрепахте

Да плати комисион купувач иди доди

Ама да платите при продажба или отдаване това ми идва в повече
                                Много неща като гледам не са ти ясни

Коментар

Working...
                                X