IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Измерено в $ и тук имаме 15% срив спрямо мин год.

https://prnt.sc/rxUxX6CcezpQ
    Това не е нищо. А измерено биткойн срива е над 70%. Абе казах ти аз, че е време да пазаруваш, ама ти пак чекаш.
    Last edited by keep_calm; 31.07.2022, 10:02.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://m.investor.bg/po-sveta/453/a...-sveta-357246/

Имотен срив в Южна Корея
      Измерено в $ и тук имаме 15% срив спрямо мин год.

https://prnt.sc/rxUxX6CcezpQ
      Last edited by better; 31.07.2022, 00:11.

Коментар

• https://m.investor.bg/po-sveta/453/a...-sveta-357246/

Имотен срив в Южна Корея

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

е значи ше почекаш до към 2029-та и ше имаш дискаунт поне 40%
          Виж сега, аз имам всичко което ми трябва и няма нужда да чакам за нищо.. Понеже продължаваш да не схващаш дискусията, "Дъричка" си призна, че е купила къщата щото е евтина, с други думи "офертните" цени са набалончени и "съвета" и беше : "Купувайте хубаво и на ИЗГОДНИ цени" демек не на сегашните високи цени. Това исках да я ПРИНУДЯ да каже. Сега схвана ли,
          Last edited by X_Y; 31.07.2022, 12:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66

Е как направи извода, че цена с дискаунт не ги устройва? Ти можеш ли да четеш с разбиране, да "смилаш" това, което си прочел?!!
            е значи ше почекаш до към 2029-та и ше имаш дискаунт поне 40%

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Дори не се и опитвай да ме анализираш , нищо няма да разбереш Хора, купувайте където искате по света, лошо няма, само не ми казвайте какво да правя аз или пък защо да го правя
              Никой не те анализира, не се надценявай, не си много сложна и не представляваш интерес за анализи. Даже понякога ми се струваш много семпла, ако ме разбираш.

Коментар

Винаги търсете хубавото на изгодна цена.
                Оставам смаян и безмълвен пред простотата и гениалността на подобно проникновение!

Трудно ми е да си представя как сме живели досега без подобно знание?!?

Моля ви, споделяйте тази мъдрост с нашите сънародници!!!

Те не заслужават да живеят в неведение за истината и пътя.

п.п.
                Кажи ни, О, премъдра, и за пресичането на зелен светофар - трябва ли да чакаме да светне или чЕкат само заблудените? Истинските играчи сигурно пресичат когато им падне и както им падне без да се одзъртат? чЕкането е само за загубеняците, нали!?

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение

Дъри, главно заради ЦЕНАТА е, ако беше на 150К щеше лида я купиш? Аз знам прекрасно какви къщи има и на какви "офертни" цени. Знам и друга къща ( чисто нова пред завършване) която се предлага в момента на як дискаунт но не ми е нужна повече. На тия цени дето им търсят по "морето", както казват нашите сънародници, има прекрасни къщи на по-хубави и не презастроени места като Корфу и Кефалония да речем. Кажи ми сега що да плащам тия цени за България, България представлява интерес ДО ОПРЕДЕЛЕНО НИВО НА ЦЕНИТЕ. Оттам нататък е безинтересна за мен. Това е евтина дестинация, няма облик, няма атмосфера, презастроена е безразборно, мръсно е, неугледно, колите са качени по тротоарите които не са подменяни от бай Тошово време. Като тръгнеш да пътуваш из страната и спреш на някоя отбивка е пълно с пластмасови бутилки и торбички, които лятото се поприкриват от зеленина и храсталаците, но есента и зимата " светват" и не ме стимулират да си развързвам кесията , ама хич. По морето сульо и пульо е настроил хотелчета, апартхотелчета, кооперации, кой каквото му падне. Единия розово боядисан, другия оранжев билдинг, единия лицето му на юг, другия на Запад, какъвто е бил парцела и кой както му е диктувал вкуса и разбиранията му за естетично и красиво. Само определени затворени комплекси са на ниво и добри ама като мръднеш малко настрани и е мазало. И отпреде мерцедеса на гордия собственик със старозагорски номер, пернишки, софийски. Смех драги зрители, то затова и който може да си го позволи ходи в чужбина да си почива. И най- трагичното е, че това е необратимо, не може да се поправи.
                  Дори не се и опитвай да ме анализираш , нищо няма да разбереш Хора, купувайте където искате по света, лошо няма, само не ми казвайте какво да правя аз или пък защо да го правя

Коментар

Е, не е главно заради цената, но беше много приятно да я купя на половин цена Къщата ми хареса, ама и аз не се колебая като много тук .
                    Винаги търсете хубавото на изгодна цена
                    Дъри, главно заради ЦЕНАТА е, ако беше на 150К щеше лида я купиш? Аз знам прекрасно какви къщи има и на какви "офертни" цени. Знам и друга къща ( чисто нова пред завършване) която се предлага в момента на як дискаунт но не ми е нужна повече. На тия цени дето им търсят по "морето", както казват нашите сънародници, има прекрасни къщи на по-хубави и не презастроени места като Корфу и Кефалония да речем. Кажи ми сега що да плащам тия цени за България, България представлява интерес ДО ОПРЕДЕЛЕНО НИВО НА ЦЕНИТЕ. Оттам нататък е безинтересна за мен. Това е евтина дестинация, няма облик, няма атмосфера, презастроена е безразборно, мръсно е, неугледно, колите са качени по тротоарите които не са подменяни от бай Тошово време. Като тръгнеш да пътуваш из страната и спреш на някоя отбивка е пълно с пластмасови бутилки и торбички, които лятото се поприкриват от зеленина и храсталаците, но есента и зимата " светват" и не ме стимулират да си развързвам кесията , ама хич. По морето сульо и пульо е настроил хотелчета, апартхотелчета, кооперации, кой каквото му падне. Единия розово боядисан, другия оранжев билдинг, единия лицето му на юг, другия на Запад, какъвто е бил парцела и кой както му е диктувал вкуса и разбиранията му за естетично и красиво. Само определени затворени комплекси са на ниво и добри ама като мръднеш малко настрани и е мазало. И отпреде мерцедеса на гордия собственик със старозагорски номер, пернишки, софийски. Смех драги зрители, то затова и който може да си го позволи ходи в чужбина да си почива. И най- трагичното е, че това е необратимо, не може да се поправи.

Коментар

• Момчета и момичета, днес скиторихме с децата из планината. Измориха се но им хареса. Много е хубаво да си има човек имоти на морето и на планината. Как живеете в тия апартаменти в София, ум не ми го побира.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение

Е това исках да си признаеш, да кажеш, че си купила къщата главно заради ЦЕНАТА. Щото ако беше с 60К по-висока ( на 150К) нямаше да я купиш. С други думи за публиката тука, търсете изгодни сделки на приемливи цени, не купувайте на набалончени "офертни " цени каквито ви се предлагат. Аз така направих, затова съм успешна. Можем ли да приемем това за добър съвет от seasoned инвеститор в недвижимости?!
                        Е, не е главно заради цената, но беше много приятно да я купя на половин цена Къщата ми хареса, ама и аз не се колебая като много тук .
                        Винаги търсете хубавото на изгодна цена

Коментар

Интересен човек си , ако не си разбрал търся втора къща в Созопол, от две години . Наистина не ми се даваха тези пари ,но имах късмет и купих на половин цена от хайде да не е обедняващ руснак ,но бързащ с продажбата. Има прекрасни къщи и много по-скъпи от тези цени за които си писал ,но такива за сега не ми трябват. Всеки гледа да купи изгодно, аз не правя изключение, но и не плача по форумите ,че цените са ми високи ,а се оглеждам ,ослушвам и винаги мисля
                          Е това исках да си признаеш, да кажеш, че си купила къщата главно заради ЦЕНАТА. Щото ако беше с 60К по-висока ( на 150К) нямаше да я купиш. С други думи за публиката тука, търсете изгодни сделки на приемливи цени, не купувайте на набалончени "офертни " цени каквито ви се предлагат. Аз така направих, затова съм успешна. Можем ли да приемем това за добър съвет от seasoned инвеститор в недвижимости?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Шменти-капели!
                            Бюджетът е на дефицит, но със счетоводни трикове нагласят нещата!
                            Оказа се че кратки мандати и чести избори е добър вариант за България. Нямат време да си нагласят многомилиардни далавери с реактори, самолети, пътища, газопроводи, фрегати, стиропори, заводи за батерии и к'во ли не.

Коментар

• https://www.imot.bg/89v4r1 Кольовия бенчмарк показва 1785. Абее, покачването май забавя скорост.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                                Дефицитът на държавния бюджет към 30 юни е... излишък! Един милиард и 500 милиона! А милиардите от Европа тепърва ще идват.

Парадоксално падането беше заради: ГЕРБ внася в парламента вот на недоверие заради провала на правителството в сферата на публичните финанси и икономическата политика
                                Шменти-капели!
                                Бюджетът е на дефицит, но със счетоводни трикове нагласят нещата!

Коментар

Working...
                                X