Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Разкажи нещо за къщичката оти само се фалиш.
Дворче , локация, какво стоителство е тетакива неща. Та и ние да малко ,,напълним окото,, поне виртуалноКупена е за лично ползване и вече се използва и тя, харесва ми и съм доволна от покупката
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Това е ясно, сподели го вече. Дали е обедняващ, или има други причини да се отърве, той си знае. Въпроса ми беше би ли купила на сегашните офертни цени, както внушаваш на плебса тука, или само на deep discount? Ясен въпрос, без мъгляви общи отговори и шикалкавения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам какво толкова подскачат от радост от един бюджетен излишък, при влошен търговски баланс, сериозен дефицит по текущата и капиталовата сметка, а сега гледам и фискалния резерв /котвата на борда/ е минус 700 млн. към края на полугодието?
При бюджетен излишък този процес се засилва още повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Купих месец май една къща в Созопол, от един обедняващ руснак и съм много доволна от това
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Купих месец май една къща в Созопол, от един обедняващ руснак и съм много доволна от това
Дворче , локация, какво стоителство е тетакива неща. Та и ние да малко ,,напълним окото,, поне виртуалноLast edited by Майстора233; 30.07.2022, 19:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение"Дъричка", я сподели с широката публика ти купуваш ли имоти на сегашните офертни цени или чакаш някой да подшушне сделка на сериозен дискаунт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве ватник ти за толкоз тъпи ли смяташ хората! Мислиш, че някой ше повярва на съветската пропаганда? Как спасява руснаци в Киев бря? Като бомбардира молове ли? Стига с туй сасяване! Никой не иска да бъде спасяван от орки! Ако искаха, щяха да идат в русия а не в Полша, Германия, България, Румъния - 5 млн човека! Даже вие ватници не ходите в русия -факт!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВати не ми се спори с червени дебели кратуни като вас, има си тема идите там да си показвате простотията! Тук е тема за имоти!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Това и правят, хващат и и ще ги изправят пред съд. Иначе това с ватника няма как да ме засегне, ако имаш някакви сериозни аргументи, давай. За какво и е на най-голямата по територия страна в света още земя? Откъде ви копат такива, много бих искал да ми кажеш ватник лично в очите, keyboard warrior!
Last edited by better; 30.07.2022, 17:35.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Измамените Камили Разгледай мнение
После, ... не четеш ли статията, после се очаква падане на лихвите от 2024, докато са високи плащаш отрочваш и плащаш пак същите пари, после пак печатане, скоро и в други страни.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аве тавариш, разбирай както можеш - според способностите си. Твоите пак се оказват не особено големи. Затова ще ти обясня простичко
САЩ не са наказани за извършеното в Ирак. А, то е, прегазване на страната, разрушаване, избиване на населението й и ликвидиране на държавния глава. Светът- демократичният, под егидата но ООН, не са оценили акта като престъпление. Оценили са го като "внос на демокрация по американо- европейски тертип".
Затова и Русия не може да бъде разглеждана като престъпник. За разлика от краварите и европейците, Русия има обща граница със страната, в която навлезе, за да спасява руснаци и беше повикана от двете автономии. Втората разлика в плюс. Затова и сравнението ти, дето се опитваш да пробуташ за амнайсти път, е смехотворно и не върши никаква работа.
Русия може да бъде съдена само когато бъдат съдени САЩ и ЕС- заедно и трите, за да се знае, че светът не разрешава силово решаване на проблемите между страните.
А подлогите си рецитират опорките- толкова им е акъла или затова им плащат. Ти си знаеш от кои си.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве ватник, не ме интересува кой кво е правил. Ако укрите са избивали някого има процедура! Хващате ги, доказвате, съдите! Не се правете на, че защитавате някого. Вие нападнахте независима държава с химн, знаме и граници. Избихте 100 000 души, удряте с ракети молове. Вие искате да завземете чужда земя. Ако ви беше мил живота на 1000 души (ако е вярно за убитите в Донас) защо не ви е мил живота за 30 000 руски войници? Не се правете на хора - за вас живота не обикновенния човек (вкл. Руснак) не струва и копейка! Как заради 1000 човека (или 3000 или колкото твърдите) жервате 30 000 руски войници? Само проЗ човек може да вярва на такива глупотвини!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар