Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ухахаха, доживях да видя в икономически форум как се "промотира" мисленето ден за ден, че утре знае ли се. И като гледам май се предава по наследство. Както при брачедите. Вземеш лев - харчиш. И така си върви с поколения, като никой не иска да се "нагърби" за своите деца и внуци. Чисти егоисти.Мечти за войни, апокалипсис и кризи с молитви за зануляване на имащите - градили с поколения и перспектива, стъпка по стъпка. Майко мила, що завист има по тая Земя.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не каза дали колежката, която ходи на йога, кара служебната кола?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Страхотно за теб, но защо е страхотно и за "повишителите" тук, ми е непонятно! Нека някой да обясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Значи всички главни редактори на медии в България са се разбрали да живеят в някаква гетарска панелка?
Или е имало един главен редактор, една брокерка, двама счетоводителя и останалите са пенсионери и наркомани?
Боже колко е ниско нивото в този форум, боже..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Страхотно ,какво по-добро от имоти с ниски цени ,ниски наеми и голяма конкуренция ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Песимистът ви обясняваше, че цените на имотите в размирни райони противно на очакването, НЕ падат. А напротив, стават недостъпни за редовия потребител, дори да не се увеличават ценово.
Багдад, Алепо, Дамаск, Бейрут...сега Киев ( при все че там няма разрушения от мащаба на близкоизточните градове..)
Коментар
-
Даваш 632 000 лева после всеки ден палиш свещи ,да не се отколни някоя ракета или да пропуснат някой ирански дрон Шахед
Света се изврати тотално ...но истината е че хората изгубиха разсъдъка си ,и смятам че това е най-вече заради ударното навлизане на интеренет и технологиите навсякъде ,човешкия ум,разсъдък в следствие на тези всички процеси на парктика започна процес на закърняване
Вечерта ще стоиш на свещи и акумулатори, увит в одеала?!
Ще си запалиш огън с дърва в средата на хола върху луксозния под за да се стоплиш, и да не ти тракат зъбите от студ?!
Че то тия 600 хилядарки не е ли по-добре да ги вложиш еднопосочен билет за топлите страни - примерно Панама, където безметежно ще си обикаляш местните кръчми и ще се радваш на полу-голи девойки?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Даваш 632 000 лева после всеки ден палиш свещи ,да не се отколни някоя ракета или да пропуснат някой ирански дрон Шахед
Света се изврати тотално ...но истината е че хората изгубиха разсъдъка си ,и смятам че това е най-вече заради ударното навлизане на интеренет и технологиите навсякъде ,човешкия ум,разсъдък в следствие на тези всички процеси на парктика започна процес на закърняване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТия скапани тухларници дали ще се окажат баси желязната инвестиция?
Акции на технологични гиганти ударно потъват, индекси се сриват, биткойни и криптоси се отичат в канала, на скапаните първобитни тухли(дето няма никакви технологии в тях) нито войни, нито земетресения, нито презастрояване, нито демографски кризи могат да им мръднат цените... каква е тази простотия и аз не мога да си я обясня...
Багдад, Алепо, Дамаск, Бейрут...сега Киев ( при все че там няма разрушения от мащаба на близкоизточните градове..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Малко са -40% спад. С Кавръков чакаме поне -65%, за да стигне дъното от преди 9 години. Аз влизам тогава. За Кавръков не знам. Може тогава да реши да чака още по-големи дъна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТия скапани тухларници дали ще се окажат баси желязната инвестиция?
Акции на технологични гиганти ударно потъват, индекси се сриват, биткойни и криптоси се отичат в канала, на скапаните първобитни тухли(дето няма никакви технологии в тях) нито войни, нито земетресения, нито презастрояване, нито демографски кризи могат да им мръднат цените... каква е тази простотия и аз не мога да си я обясня...Ниска очаквана възвращаемост, но и малки и плавни амплитуди, отлагащи сърдечно-съдови проблеми с поне едно десетилетие
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Това означава, че ако внезапно настъпи някакво форс-мажорно обстоятелство и собствениците тръгнат да кешират, цените веднага ще се сринат с -40% от сегашните, и то като за начало...
А междувременно, твоите доходи само ще растат.
Ех мечти..
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отново ще ти кажа друга случка ,пак истинска ,с брокерка от Явлена ,преди доста време се запознах с нея ,тя беше доста по-голяма от мен ,по едно време даже ми изпращаше покани по фейса ,не знам дали е искала нещо по-лично ,както и да е ,та с нея на няколко пъти се виждахме на по кафе ,ходих на няколко огледа с нея ,тя ми каза че след срива на цените 2008 ма е купила тристаен панел ,нов от тези с лоджиите ,те са строени около 80-те години ,до границата със Северен парк ,Връбница ,за 35 000 евро ,от някакъв който го бил закъсал,обясни ми тогава че в блока са все хора с добри позиции ,работеши като главни редактори по медии и все подобни ,така че нещата са едни на приказки ,на терен съвсем други
Или е имало един главен редактор, една брокерка, двама счетоводителя и останалите са пенсионери и наркомани?
Боже колко е ниско нивото в този форум, боже..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар