Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеИ кой град е това?София, Пловдив, Бургас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бонка обещаваше ниски лихви ,само че те ги вдигат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Абсолютно погрешно. Няма наем на хубаво жилище в голям град 300 лв. Защо откровенно лъжете? Каква ви е целта тука, всъщност, не се разбира. Нито наемите падат, нито цените на имотите, защо твърдите обратното? Тъпи ли сте, що ли.
Ето още по-хубав и на хубаво място - пуснат за 350 ама стои празен. Като му сметнеш данъците отива на 318 лв, Като сметнеш, и че от месеци стои празен отива и под 300. Тъп ли си, що ли.
Last edited by Frosty; 30.08.2022, 19:08.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКато изключим столицата, наемите по другите градове напоследък съвсем спихнали.
Двустайни с ново обзавеждане по 150-170 евра, ма май няма желаещи и пак стоят празни...
Предстоящата системна енергийна криза в Европа ще разкаже играта на инвеститорите в тухли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Е той преди месец разправяше че лихвите никога не е възможно да се вдигнат в Бъглария
Сега ми кажи дали съм познал до тук.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКато изключим столицата, наемите по другите градове напоследък съвсем спихнали.
Двустайни с ново обзавеждане по 150-170 евра, ма май няма желаещи и пак стоят празни...
Предстоящата системна енергийна криза в Европа ще разкаже играта на инвеститорите в тухли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Бързаш със заключенията , надявам се да не е фатално за тебе .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бонка обещаваше ниски лихви ,само че те ги вдигат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
В Евро-?ейския съюз - да.
В Щатите, Китай и далечния Изток - не.
Аз затова инвестирам стратегически извън евро-?ейския съюз и засега, слава на Бога, съм доволен от възвръщаемостта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Бих допълнил , предстоящата криза ще разкаже играта на 99.9% от инвеститорите !
В Щатите, Китай и далечния Изток - не.
Аз затова инвестирам стратегически извън евро-?ейския съюз и засега, слава на Бога, съм доволен от възвръщаемостта.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Това е вярно. Досега само прогнозите на Бони са се сбъднали.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар