IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...38-mlrd-paunda

Английската централна банка ще се превърне в първата голяма централна банка, която ще продаде активите, натрупани по време на 13-годишната програма за стимулиране, превръщайки се в тест за това колко бързо пазарите могат да се откажат от политиките на лесните пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
      Кавръче, то личните финанси се ръководят от едни и същи принципи от хилядолетия- всички финансови " гурота" или " треньори" проповядват сходни неща. Ценното е ако някой може да ти каже нещо от някоя конкретна сфера в която самият той е успял
      Хем е така ,хем не е така понеже самите финанси,знаеш бяха значително изкривени и опорочени с политиките на отрицателни лихви .

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

"Рекорден срив на производството в Европа през октомври"

Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.
        възможно е и да има такива, но безработен под стрес не е точния профил за турбо бик на пазара на НИ.

очаквам до коледа да устиска сектор услуги,който е много силен в европа,а после ще видим.

ПП Европа има голям проблем със застаряващото население и количеството и качеството на работната ръка. Това кара много работодатели да правят всичко възможно да запазят служителите си и да отложат до последно съкращения. Много зависи как ще се развият нещата в следващите няколко месеца. Някои имат резерви, но има такива които разчитат на финансиране, а то поскъпва със затягането на паричната политика от страна на ЕЦБ (и не само). В този ред на мисли 'бам' и вълна безработни не е реалистично да се очакват, но определени сектори започват да буксуват и не могат да изкарат парите за заплати.
        Last edited by bertram; 02.11.2022, 09:34.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ти понеже си голяма работа затова се криеш като мишка зад 100 ника.Бъди мъж и застани с едно име ,и отстоявай тезите си.Ето мен дори ме поканиха да коментирам имотите пред цяла България ,публично от Инвестора,никога не съм се крил,няма и какво да крия ,много пъти съм ти признавал успеха ,с темата ,въпреки нападките ,и за книга дадох идеи,и отделно за приложение или там сайт,както искаш,но трябва да ограничиш тъпотиите и дребните заяждания .
          Смарт мъни не беше ли на Стойне Василев,онзи пернишкия гуру,не го харесвам защото е преписвач.
          Кавръче, то личните финанси се ръководят от едни и същи принципи от хилядолетия- всички финансови " гурота" или " треньори" проповядват сходни неща. Ценното е ако някой може да ти каже нещо от някоя конкретна сфера в която самият той е успял
          Last edited by mitko2848; 02.11.2022, 09:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За мен и теб 800 лева са една вечеря с хубаво вино
            И успяваш сам да изхарчиш 800 лева за вечеря? Ама тъй де, то освен да ядеш и да пълниш вецето, нямаш друга функция на този свят. Да се чуди човек защо си се пръкнал и какво полезно си свършил...
            Трябва за такива паразити да има като едновремешния ергенски данък.
            Last edited by Meandmyself; 02.11.2022, 09:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

13ADROL. Но, това няма никакво значение, за пъпната връв на дадени никове в инвестора. Аз, известен , като ЛОРДА, създадох най-посещаваната тема с над 100 000 мнения, които един полуидиот изтри неслучайно!! Той беше от създателите на сайта " финансови патоци", преименуван на "Смарт мъни". Понеже ги критикувах, а и сами разбраха, колко са несъстоятелни, затова затриха моята тема със 100 000 мнения. Нищо, аз работя за сайт с мой патент, който, ще е унищожителен за техните финансови тези, особено в имотите!
              Ти понеже си голяма работа затова се криеш като мишка зад 100 ника.Бъди мъж и застани с едно име ,и отстоявай тезите си.Ето мен дори ме поканиха да коментирам имотите пред цяла България ,публично от Инвестора,никога не съм се крил,няма и какво да крия ,много пъти съм ти признавал успеха ,с темата ,въпреки нападките ,и за книга дадох идеи,и отделно за приложение или там сайт,както искаш,но трябва да ограничиш тъпотиите и дребните заяждания .
              Смарт мъни не беше ли на Стойне Василев,онзи пернишкия гуру,не го харесвам защото е преписвач.

Коментар

По това време в темата за жените се жалваха, че личните не работят
                Кой ти беше стария ник?
                Лордчето имаше десетки никове....

Коментар

13ADROL. Но, това няма никакво значение, за пъпната връв на дадени никове в инвестора. Аз, известен , като ЛОРДА, създадох най-посещаваната тема с над 100 000 мнения, които един полуидиот изтри неслучайно!! Той беше от създателите на сайта " финансови патоци", преименуван на "Смарт мъни". Понеже ги критикувах, а и сами разбраха, колко са несъстоятелни, затова затриха моята тема със 100 000 мнения. Нищо, аз работя за сайт с мой патент, който, ще е унищожителен за техните финансови тези, особено в имотите!
                  Хехе, вярно ли са същите списващи като на "финансови патоци"? Беше ми попаднал случайно преди време още когато имаше старата тема и кавръка чакаше да паднат от 800 евра тулите. Та го бях отворил 2-3 пъти и имаха забавно-простоват начин на писане и честно казано ми беше забавно да чета 1-2 поста на някой който се вкарва "в мъжете" в ролята на богат чичко с много възможности и лее мъдрости. Даже го буукмаркнах, но след време не работеше. Тоя smartmoney ако е същия сайт за който говориш е доста сух и тъп, като гледам се мъчат само да продават курсове на него. Статите са им доста сухи и плоски.

Коментар

Въпреки, че тогава не съм имал регистрация. Още ми се прокрадват известни спомени. Темата наистина беше оживена. Тогава стъпваше по мазолите на хора, които като коне с капаци отричаха действителността и беше логично да се стигне до такъв момент. От опит знам, че в безсилието си да отвърнат на удара, мнозинството от хората са способни да посегнат единствено на репутацията.

П.С. Смял съм се много с какъв ентусиазъм, жлъч и всякакви аргументи се защитаваха тези
                    Last edited by Bad_Bear; 02.11.2022, 00:39.

Коментар

Кой ти беше стария ник?

Коментар

Със сигурност, не съм писал на Кавръка на лични съобщения, пък не знам, кой лъже Със сигурност, той е последовател на Гьобелс
                        Кой ти беше стария ник?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не, не се бъркам, с предишния си ник даде цена в лв към някаква дата твърдейки че това е цена в $, разбира се с твоето типично "ххахаххаааах", но след като те разкрих си замълча, вместо да кажеш, че си сбъркал.
                          Като и да е, или ти или кавръка лъже.
                          Със сигурност, не съм писал на Кавръка на лични съобщения, пък не знам, кой лъже Със сигурност, той е последовател на Гьобелс

Коментар

Нещо се бъркаш сириъс, никога не са ме интересували виртуални простотии, като биткойн. Ако, можеш, цитирай, не си спомням, ако съм го дал като пример за нещо със стари или неактуални данни. Не е било лъжа със сигурност, може би неточност! Ха, ти ме развесели, аз за акциите ми се кахаря, че са виртуални, какво остава за биткойн?!
                            Не, не се бъркам, с предишния си ник даде цена в лв към някаква дата твърдейки че това е цена в $, разбира се с твоето типично "ххахаххаааах", но след като те разкрих си замълча, вместо да кажеш, че си сбъркал.
                            Като и да е, или ти или кавръка лъже.
                            Last edited by better; 02.11.2022, 00:01.

Коментар

За койните не знам нищо, но Кавръков си личеше, че се шегува:

27.10.2022, 17:10
                              Е, то и човече в първи клас, ще се сети, че Кавръчето блъфира. Какво, да му влезна в тона ли, че го засегнах, че се е вързал като голям шаран на писанията на Бертрам?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Като показа цена в лв за Биткойн, твърдейки че е била в долари, с предишния ник.
                                Нещо се бъркаш сириъс, никога не са ме интересували виртуални простотии, като биткойн. Ако, можеш, цитирай, не си спомням, ако съм го дал като пример за нещо със стари или неактуални данни. Не е било лъжа със сигурност, може би неточност! Ха, ти ме развесели, аз за акциите ми се кахаря, че са виртуални, какво остава за биткойн?!

Коментар

Working...
                                X