Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Определено има нужда от въвеждане на допълнителен данък за всяко излишно жилище над основното за живеене, защото в дългосрочен план парите погребани в тухли не носят никаква полза на икономиката.
И това е ясно видимо особено при големите и развитите икономики:
- всички виждаме, че големите инвестират и набиват пари в развитието на нови технологии, които тласкат напред научно-техническия прогрес и подобряват условията на живот на всеки жител на планетата
- слабо-развитите и изостанали икономики набиват пари само в тухли и в услуги(често със съмнително качество), които в дългосрочен план не носят полза на никого...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Определено има нужда от въвеждане на допълнителен данък за всяко излишно жилище над основното за живеене, защото в дългосрочен план парите погребани в тухли не носят никаква полза на икономиката.
- всички виждаме, че големите инвестират и набиват пари в развитието на нови технологии, които тласкат напред научно-техническия прогрес и подобряват условията на живот на всеки жител на планетата
- слабо-развитите и изостанали икономики набиват пари само в тухли и в услуги(често със съмнително качество), които в дългосрочен план не носят полза на никого...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защо не качиш едно селфи и след 5 мин го изтрий, какво толкова,
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Извънреден имотен данък за повече от 1 жилище ...звучи добра идея ...ще се пише на Корнелия Нинова отново....синдикатите и те са се овълчили...новите стари лозунги да вземем да дадем,са отново актуални
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Благодаря, да ви се връща (независтливците имам впредвид)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Всичко изглежда супер, браво,
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПоздраФ за ЗавистлиФците, които опъват каиша, докато батко ви си хАрчи времето за себе си.......
https://prnt.sc/rDiaosHZuj3D
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИначе приятен град,хубави стари блокчета има,новото строителство е на кофти места,довечера сме на гости на Люсито Дяковска в нейния хотел в парка Кайлъка,там да видим едни бизнес дела дали ще станат.
За всеки случай не говори много.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Добре и аз ще и пиша сега. Да върне ергенския данък. А за ергени с над 50к в сметка, данъкът да е двоен
Коментар
� -
ПоздраФ за ЗавистлиФците, които опъват каиша, докато батко ви си хАрчи времето за себе си.......
https://prnt.sc/rDiaosHZuj3D
Коментар
� -
Ей го ,сега съм в Плевен,не знам защо Лева купи имоти тука,говорих с една жена ,мъжа и бил шофер на посланика ни в Италия,Палермо дошли са от Италия,мъжа и софиянец,да живеят в Плевен,отворила си и магазин ,какъвто е и ала и в София и сега си скубе косите ,пълна трагедия било,умряла работа,даже се набили и в къща по селата около Плевен,гледахме истории от живот на село,ала,бала дежурните опорки.
Иначе приятен град,хубави стари блокчета има,новото строителство е на кофти места,довечера сме на гости на Люсито Дяковска в нейния хотел в парка Кайлъка,там да видим едни бизнес дела дали ще станат.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Добре и аз ще и пиша сега. Да върне ергенския данък. А за ергени с над 50к в сметка, данъкът да е двоен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Извънреден имотен данък за повече от 1 жилище ...звучи добра идея ...ще се пише на Корнелия Нинова отново....синдикатите и те са се овълчили...новите стари лозунги да вземем да дадем,са отново актуални
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Много му личи нали
Коментар
�
Коментар