IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Добре и аз ще и пиша сега. Да върне ергенския данък. А за ергени с над 50к в сметка, данъкът да е двоен
    Такива неща не са предлагани,залита се в други посоки

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Извънреден имотен данък за повече от 1 жилище ...звучи добра идея ...ще се пише на Корнелия Нинова отново....синдикатите и те са се овълчили...новите стари лозунги да вземем да дадем,са отново актуални
      Добре и аз ще и пиша сега. Да върне ергенския данък. А за ергени с над 50к в сметка, данъкът да е двоен

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Много му личи нали
        Хубу де, кажете къде съм излъгал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

В Испания ще го правят от 1.1.2023 г. - квич и вой неописуеми. Нашите само да гледат и да правят копи пейст

Енергийни дружества и банки. Наричат го “извънреден данък”. Казват им - ако искате да оперирате на тази територия ще го плащате.

Мъка.
          Извънреден имотен данък за повече от 1 жилище ...звучи добра идея ...ще се пише на Корнелия Нинова отново....синдикатите и те са се овълчили...новите стари лозунги да вземем да дадем,са отново актуални

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Защо в Е ги мериш ....... От едно време ни остана строителството на обществена земя , а от днес - безплатното саниране / до покрив ....... И колко да е един имот , ако не е спекулативен . Много е в евро .
            И аз искам да си купя парченце от СИП по цена на себестойност, но гадните спекуланти не ми продават. Ако искам да притежавам бизнес по цена на себестойност, ще трябва да си го изградя сам. Ако искаш НИ по цена на себестойност, ще трябва да си го построиш сам. А за още по-ниски цени има идеи в клипа.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Аве като гледам как европци залитат към отнемане на свръхпечалбите на енергийните дружества, дали някой няма да се сети да обложи и банкстерите?
              В Испания ще го правят от 1.1.2023 г. - квич и вой неописуеми. Нашите само да гледат и да правят копи пейст

Енергийни дружества и банки. Наричат го “извънреден данък”. Казват им - ако искате да оперирате на тази територия ще го плащате.

Мъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Тук има хора, които откровено лъжат. Бетър е един от тези, които съзнателно лъжат.
                Много му личи нали

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Малко, но от сърце, а хич? Ще се радвам утре да ме отмениш и на ФЕД, за да избегнем информационното затъмнение -
                  14:00 USD Fed Interest Rate Decision 4.00% 3.25%
                  A на следващия ден - БОЕ
                  08:00 GBP BoE Interest Rate Decision (Nov) 3.00% 2.25%
                  https://www.investing.com/economic-calendar/
                  Ми то ще е чак довечера. Няма да мога - на тийм билдинг съм с колегите вечерта. В теб ни е надеждата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И аз така мисля, някъде към 200Е/м2 в центъра е справедлива цена. Говорим за напълно реновиран апарт и хубава локация. В крайните квартали цената на квадрат да е колкото на баничка с боза. Все пак едното се яде и не можеш без него, а другото е тухла. Хубави прогнози даваш.
                    Защо в Е ги мериш ....... От едно време ни остана строителството на обществена земя , а от днес - безплатното саниране / до покрив ....... И колко да е един имот , ако не е спекулативен . Много е в евро .

Коментар

Да купуваш имот в чужбина, без да си гражданин на съответната страна, е наивно да не кажа глупаво. Дори да имаш гражданство, ако не принадлежиш към държавотворния им етнос, също е риск. Изключение сащ и канада, но и там са под въпрос нещата в последно време.
                      Гърция е особено рискова.
                      +1
                      И отделно управлението на имот от дистанция е изключително трудно. Камо ли ако имота е в чужбина. Толкова много хора се набиха в Кавала, Халкидики и Солун, но с високите данъци и таксите за управление, не им излиза сметката.

Коментар

Тук има хора, които откровено лъжат. Бетър е един от тези, които съзнателно лъжат.
                        Какво съм излъгал?

Коментар

• Аве като гледам как европци залитат към отнемане на свръхпечалбите на енергийните дружества, дали някой няма да се сети да обложи и банкстерите?

Коментар

• Тук има хора, които откровено лъжат. Бетър е един от тези, които съзнателно лъжат.

Коментар

• Да купуваш имот в чужбина, без да си гражданин на съответната страна, е наивно да не кажа глупаво. Дори да имаш гражданство, ако не принадлежиш към държавотворния им етнос, също е риск. Изключение сащ и канада, но и там са под въпрос нещата в последно време.
                              Гърция е особено рискова.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Не мисля , че преди 9 години сме били в сериозен проблем , че да се спираме там .
                                И аз така мисля, някъде към 200Е/м2 в центъра е справедлива цена. Говорим за напълно реновиран апарт и хубава локация. В крайните квартали цената на квадрат да е колкото на баничка с боза. Все пак едното се яде и не можеш без него, а другото е тухла. Хубави прогнози даваш.

Коментар

Working...
                                X