Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Защо говориш на ангро?
Как да не излиза сметката? Ако си купил 2017-8 до сега, като цените са по 2?
Точно тия купили 2018 могат да пуснат по-тънък наем и пак ще са на плюс.
Как точно си представяш тълпата юруш купува като обезумяла.. Всеки си прави сметка какво купува, с каква цел, на каква цена. Това да не са домати от пазара.
аз не го гледам от точка купуваш на зелено и продаваш на акт 16 - по тази схема работят доста хора.Last edited by bertram; 21.03.2023, 12:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
от 2017-та сметката не излиза с добра доходност, а кога и как ще го разбере масата е вече въпрос до развитие на пазара и финансовата грамотност на населението. Ясно е, че няма как да е адекватно и рационално. Това е тълпа.
Как да не излиза сметката? Ако си купил 2017-8 до сега, като цените са по 2?
Точно тия купили 2018 могат да пуснат по-тънък наем и пак ще са на плюс.
Как точно си представяш тълпата юруш купува като обезумяла.. Всеки си прави сметка какво купува, с каква цел, на каква цена. Това да не са домати от пазара.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
от 2017-та сметката не излиза с добра доходност, а кога и как ще го разбере масата е вече въпрос до развитие на пазара и финансовата грамотност на населението. Ясно е, че няма как да е адекватно и рационално. Това е тълпа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеВлизам само да видя какво става с цената на имотите в БГ и о, ужас....... ! Ето :
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 126659 euro
Средна цена на кв.м: 1794 euro.
Цената се качва !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Лошото на тази справка, която гледате е, че не може да се види броя на обявите т.е дали предлагането расте или намалява, а това е важно. Аз следя предлагането на 3 и 4 стайни апартаменти в определен квартал и наблюденията ми от последния месец са, че средната цена почти не се променя (днес е малко нагоре, а утре надолу), но броя на имотите за продажба се е увеличил драстично с над 20%.
Има и друг инструмент който разработихме с Бертрам ,но той е платен ,някой съфорумци ползват и него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Лошото на тази справка, която гледате е, че не може да се види броя на обявите т.е дали предлагането расте или намалява, а това е важно. Аз следя предлагането на 3 и 4 стайни апартаменти в определен квартал и наблюденията ми от последния месец са, че средната цена почти не се променя (днес е малко нагоре, а утре надолу), но броя на имотите за продажба се е увеличил драстично с над 20%.
откакто накавръков започна да я пуска, цените са с почти 1000е нагоре,
което също е ориентир
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
знам, закачам се с тях.
те от 2017-та, свалят цени и пукат балони.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
странно, а аз очаквах да вземат да паднат, след всичките тия изгърмели банки и рънове
няма съмнение, финансово-мозъчния тръст накавръков & бъртрам отново познаха
Коментар
-
странно, а аз очаквах да вземат да паднат, след всичките тия изгърмели банки и рънове
когато се обърне политиката на банките към сериозно затягане на кредита едва няколко месеца след това може да има някаква промяна
неразвит пазар сметова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
При кризата от 2008ма паднаха след около година по-късно. Недвижимите имоти на са акции и пазара им е инертен...
те от 2017-та, свалят цени и пукат балони.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
няма съмнение, финансово-мозъчния тръст накавръков & бъртрам отново познахаLast edited by baba_meca; 21.03.2023, 11:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеВлизам само да видя какво става с цената на имотите в БГ и о, ужас....... ! Ето :
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Цената се качва !!!
в момента гледам изкарват по 2500 обзаведени готови, които са видяли, че явно наемче няма да какпе така леко, но се пробват да им вземат богата цена... е да видим колко балъци има да им я платят, че да скрият кеша в надценени тухли.
2008-ма март все едно гледамLast edited by bertram; 21.03.2023, 11:29.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Цената се качва !!!
няма съмнение, финансово-мозъчния тръст накавръков & бъртрам отново познахапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар