Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ще, ще, ще... и току виж 2029-та гоУемото МЯУ дойде.... От 2017-та ще, ще ще... и още си чекаме де...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кредити - от 69,5 милиарда лева станали 79,0 милиарда. - увеличение с 9,4 милиарда
Депозити - от 100,3 милиарда лева станали 111,7 милиарда. - увеличение с 11,4 милиарда
Значи, банките имат 32,7 милиарда лева в повече, които се чудят какво да ги правят и според вас дали ще вдигат лихвите по кредитите за да плащат за депозитите повече?Затова Пламен Андреев каза за форума с банкерите се е коментирало, че няма да е скоро.
Кой е Пламен Андреев за да определя паричната политика ?
Има си лостове и механизми относно това ,след като в цял свят се казва на централно ниво ,ще свивате колана ,това ще се и случи ,въпроса е че е нужно време но както каза и баба Ви Лагард ,нямали лукса да чакат ,това ти го казва шефката на Централната банка на Европа .
Пък ти си чети Пламен Андреев какво бил казал и сюрията БГ мафиоти .
Ти знаеш ли кой е Пламен Андреев ?-Пламенчо още като си бил малък крадеше в огромни размери през армията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИзлязоха данните за Q3 2022, на който му се занимава -
Кредити и депозити по количествени категории и икономически дейности, 09.11.2022 г.
https://bnb.bg/AboutUs/PressOffice/P...oans/index.htm
На прима виста - rien neva plus
Кредити - от 69,5 милиарда лева станали 79,0 милиарда. - увеличение с 9,4 милиарда
Депозити - от 100,3 милиарда лева станали 111,7 милиарда. - увеличение с 11,4 милиарда
Значи, банките имат 32,7 милиарда лева в повече, които се чудят какво да ги правят и според вас дали ще вдигат лихвите по кредитите за да плащат за депозитите повече?Затова Пламен Андреев каза за форума с банкерите се е коментирало, че няма да е скоро.
Last edited by troika; 09.11.2022, 15:58.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
смятай, а нашите пуска търгове на 2.2% щото сме номер 1
рано или късно този цирк (нашият) ще свърши и ще се чудим. От 2017-та ще, ще ще... и още си чекаме де...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
смятай, а нашите пуска търгове на 2.2% щото сме номер 1
рано или късно този цирк (нашият) ще свърши и ще се чудим
Ще видим съвсем скоро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЕдна врътка имаме да следим днес -
Дали 35B долара ще бъдат превъртяни по горната схема.USD 10-Year Note Auction 3.930%
рано или късно този цирк (нашият) ще свърши и ще се чудимтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Амааа, аз вече не съм в Албена. Продадох вилата там и се преместих у деЦката в Банско. Сега в Банско съм изнамерил една врътка и се снабдявам с некупувани домати от Била. Всяка сутрин закусвам с мекички и боза и живота ми се подобри значително.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Една врътка имаме да следим днес -Дали 35B долара ще бъдат превъртяни по горната схема и на каква лихва заради Люлинската корелация, че през Мета и Биткойна не ни се получи и ближем рани.USD 10-Year Note Auction 3.930%
Тук термина е ДОВЕРИЕ. В Люлинската панелка има огромно доверие, а в Мета и Биткойн - няма, затова се получи това разминаване на пазара.Last edited by unimog; 09.11.2022, 15:51.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Противно ще ти стане като се сурне свлачището в Албена дето събирате пари да го оправяте ,ама свлачищата знаеш няма оттърване от тях
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аа, бртЕрчо е играч и ги усеща
само не знам защо не продаде на 3ке коптора в ливадите и да не се ушие в бай хойни
Току виж и Жонката я приложи с Вазов...Така де ако не беше виртуален апарт би го направил със сигурност :-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Излязоха данните за Q3 2022, на който му се занимава -
Кредити и депозити по количествени категории и икономически дейности, 09.11.2022 г.
https://bnb.bg/AboutUs/PressOffice/P...oans/index.htm
На прима виста - rien neva plus
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеТия имоти вече и на мен ми станаха противни: Пандемия, война, инфлация, зверско повишаване на лихви, рецесия, пожари, наводнения, а цените им все така не падат и не падат. Инвестицията у бетон е бетон. ... а 2029-та наближава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Вярно наистина.
Кой да предположи, че панелка в Люлин от 1987-ма ще бие по доходност такива технологични гиганти като Амазон, Епъл, Енвидия, и дори бие по доходност съвсем нова технология като блок-чейна?!
Което автоматично превръща пенсионерите в София и софийските бабички-реститутки в по-велики инвеститори от Бъфет, Сорос, Рей Далио, Майкъл Бюъри, Гордън Гекко, Кати Ууд...
А изброените герои се съмнявам да са изгубили много или пък сгрешили.... Те печелят под различни форми при всякакви движения на пазара и хич не им дреме накъде е тръгнал...., а е важно да го има и да се движи....
Пообъркалите се са тези които гледат ного филмчета и си мислят, че който и да е от изброените ще ги направи мЕлеонер или там квото си въобразяват....Бях го забравил , но гледах миналата седмица Вълкът от Уолстрийт в който всичко е мед и масло...почти и всеки иска да го стигне нал тъй, а никой не прави филми за хилядите оФсе , които е остригал , за да е вълк :-)
Така че да Люлинската панелка е гоУема работа :-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ама, Кавръков, банките до сега не плащаха никакви лихвиЗалагат 1,5 от нула, ли ? Нали няма да се учим на елементарна аритметика сега ?
Ако до оня ден си плащал 26 милиона за лихви от догодина отиваш на 43 милиона разходи които ти като банка ще дължиш за лихви поради скок в цената на парите
Коментар
Коментар