IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хубу в Сф как е? Кво ще купиш за 120к евра, което ще отдадеш за 600 евро?
    Със сигурност е по добре, както би трябвало вече сам да си разбрал ако в писаниците ти има нещо вярно

А ако от 120к евра имот не можеш да влезнеш в диапазон 400-600е наем си е твой проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Сори но проблемите на дълбоката провинция не ме вълнуват да му мислят балачорите дето са имали неблагоразумието да ги дадат за такава локация
      Хубу в Сф как е? Кво ще купиш за 120к евра, което ще отдадеш за 600 евро?

Коментар

Пак си чел брокераЗки лакърдии. За 100 к евро ще купиш 50 кв панелка в Люлин, която я успееш да я дадеш за 400 лв я не. Във Варна ап за 250к евра ( с подземно оаркомясто) се отдава за 350 евра.
        Сори но проблемите на дълбоката провинция не ме вълнуват да му мислят балачорите дето са имали неблагоразумието да ги дадат за такава локация

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Фалити ,безработици,взети имоти,това трябва,и четох скорошен анализ кой да плати сметката ,тия д дълговете,банките ли ,кой ?Аз смятам който е поел дълг,да си плаща масрафа,като си видял че няма фиксирана лихва да си мислиш,това е БГ,то,а не да теглиш ей така
          Каврък от мен запомни най важното нещо в тоя живот плащат тези дето имат пари на босият цървулите не могат да вземат

Всичките тези ново напечатени пари са платени с обезценката на спестяванията на хората като теб

Ти си този дето плаща сметката незнам кой ден ще ти уври главата

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Вервай ми че там купуват много по малки кутийки при много по кофти условия от различен характер

Относно БГ в момента апарт който струва 120к евро и да кажем за него са теглени 100к евро може да се отдава под наем за около 400 до 600 евро преко сили ако лихвата мине 5% се губи смисъла
            Пак си чел брокераЗки лакърдии. За 120 к евро ще купиш 60 кв панелка в Люлин, която я успееш да я дадеш за 400 лв я не. Във Варна ап за 250к евра ( с подземно паркомясто) се отдава за 350 евра.
            Last edited by better; 29.10.2022, 17:21.

Коментар

Ти си за искренно и лично, ти си притеснения.
              Мен ме радва, че нещата идват на мястото си. Аз не се притеснявам от рецесия, както не се притеснявах и 2009 год.
              Аз не разчитам на чуждите пари, като теб. Лесните пари свършиха! Всеки ще живее с парите, които има! Рецесията е чистилището, след това започваме наново.
              Както казах и в предни постове хора с криви пари или виртуални кинти въобще не трябва да се притесняват

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Не е 5% повече е при нас. Все пак цените ни са далеч от тези на УК. И докато те купуват къщи, ние - кутийки, съответно може да се намаля площта до холокухня със спалня в 40м2. Тук има някои които се кълнат в тези имоти, ще обяснят. Първият ефект е да се насочат към по-малки като площ.
                Вервай ми че там купуват много по малки кутийки при много по кофти условия от различен характер

Относно БГ в момента апарт който струва 120к евро и да кажем за него са теглени 100к евро може да се отдава под наем за около 400 до 600 евро преко сили ако лихвата мине 5% се губи смисъла

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Купил е наскоро на зелено.....
                  Рибка пак те фанах на гола кука, ако се върнеш назад в темата ще видиш че в следващият пост съм написал че всъщност се будалкам балачорите

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                    Топ статията от ДНЕС!!!
                    ЧЕТЕТЕ!!!
                    Дълги време повишителите наричаха понижителите влакогонци!
                    Сега дерайлиралия влак на агресивните лихвени повишения ще ги удари рязко и мощно в главите...

https://www.investor.bg/a/538-pazari...parva-zapochva

Битката на ЕЦБ срещу инфлацията тепърва започваЩе надминем неутралното лихвено равнище като дерайлирал влак, смята представител на регулатора !!!!!
                    Странното е, че имотното парти продължава дори при тези сигнали. Според мен се плашат, че после ще вдигнат много изискванията и бързат да се закачат за кредита сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                      Дървени философи в действие. Давайте, трябва да станат 4 хиляди. Имам предвид страници, откакто в тази тема рутите имотите.Преди това още няколко хиляди в изтритата. И нищо
                      Като човек, който прави повече пари в ситуации на нестабилност и повече лоши кредити, се надявам да не се стига до там, защото не е хубаво. Понижителят обаче е готов на всичко, за да докаже тезата си че е готино да живее при майка си/хазяйката си.
                      Знаем, знаем, не се съмняваме, че при рецесия, ти ще правиш повече мангизи, но не я искаш, понеже "не е хубаво".

Коментар

• Топ статията от ДНЕС!!!
                        ЧЕТЕТЕ!!!
                        Дълги време повишителите наричаха понижителите влакогонци!
                        Сега дерайлиралия влак на агресивните лихвени повишения ще ги удари рязко и мощно в главите...

https://www.investor.bg/a/538-pazari...parva-zapochva

Битката на ЕЦБ срещу инфлацията тепърва започваЩе надминем неутралното лихвено равнище като дерайлирал влак, смята представител на регулатора !!!!!

Коментар

Недей, че тез дет открили топлата вода (теглене на ипотечка>отдаване под наем>плащане на вноските с парите от наема) сега ще те "налазят", че им завиждаш.
                          Тази схема работи ако имаш 20 собствени имота под наем + 10 имота с ипотека дадени под наем и едва тогава може да си позволиш 5 имота на зелено . Лично за мен дори тази схема е рискова, защото често от зелено сфетофара директно светва на червено.:-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Да,ама тая криза се отразява много негативно на България, независимо, че е дошла отвън.След 2008г имаше масова емиграция-над 400 хиляди души за 10 години.При едва нова криза ни очаква същото.И без това сме в демографски срив, а подобна криза още ще го задълбочи.
                            Недей, че тез дет открили топлата вода (теглене на ипотечка>отдаване под наем>плащане на вноските с парите от наема) сега ще те "налазят", че им завиждаш.

Коментар

• Дървени философи в действие. Давайте, трябва да станат 4 хиляди. Имам предвид страници, откакто в тази тема рутите имотите.Преди това още няколко хиляди в изтритата. И нищо
                              Като човек, който прави повече пари в ситуации на нестабилност и повече лоши кредити, се надявам да не се стига до там, защото не е хубаво. Понижителят обаче е готов на всичко, за да докаже тезата си че е готино да живее при майка си/хазяйката си.
                              Last edited by Meandmyself; 29.10.2022, 12:51.

Коментар

Вчера ти пише лични съобщения, че е притеснен, днес е "ларж". Кой лъже?
                                Байлора е много притеснен,това е реалността,опитва се да прикрие страховете си.

Коментар

Working...
                                X