IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Гложди ме от около 15-20г. един щекотлив въпрос, защо всички понижители, които възхваляват инвестиции в биткойн, акции и злато и подценяват и обругават инвестицията имот, като нерентабилна, киснат постоянно тук, ама много редовно и не пропускат всичко ново, което се пише по темата?
    те обругават не само инвестицията, наречена имот,
    но и необходимостта, наречена собствен дом,
    но това важи за демо акаунтърите
    и за микроскопичните инвеститорчета с по 5к портфейл
    който, като моя човек бетерчо е позахлебил,
    отива при измамника инвеститор и изсипва каскета със сухото за да захлюпи имот
    нанесе се, поотпусне му се душицата
    па седне да попържа имотиту
    препоръка е

Коментар

• Гложди ме от около 15-20г. един щекотлив въпрос, защо всички понижители, които възхваляват инвестиции в биткойн, акции и злато и подценяват и обругават инвестицията имот, като нерентабилна, киснат постоянно тук, ама много редовно и не пропускат всичко ново, което се пише по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
        Преятеле перонци, в Пловдив кметят е направил с европари цел блок за хора в неравностойно положение на минимален наем, побързайте да си подадете молбите и да се свършва с това цвилене ден и нощ
        https://trafficnews.bg/plovdiv/pokaz...jsnMmRXGmTDbtQ
        И в София знам такава, за лемурите от перона

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ще им оставя един във вн и един в сф, другия ще го продам, даже си мисля, че и това е много. На мен не са ми дали жилище, нито пари (не че не са искали, просто са нямали възможности).
          Личното ми мнение е, че родителите не са длъжни да осигуряват жилище на децата си.
          Поне едни мъжки крака да беше наследил

Коментар

• Преятеле перонци, в Пловдив кметят е направил с европари цел блок за хора в неравностойно положение на минимален наем, побързайте да си подадете молбите и да се свършва с това цвилене ден и нощ
            https://trafficnews.bg/plovdiv/pokaz...jsnMmRXGmTDbtQ

Коментар

Ще им оставя един във вн и един в сф, другия ще го продам, даже си мисля, че и това е много. На мен не са ми дали жилище, нито пари (не че не са искали, просто са нямали възможности).
              Личното ми мнение е, че родителите не са длъжни да осигуряват жилище на децата си.
              Къде е тоя за продажба?Сега е момента за продажба на апартамента

Коментар

бива
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ми малките бетерчовци?
                  Last edited by better; 18.10.2024, 18:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Много лъжеш бре, това прави цена 4300е на кв.м.

средната цена на двустаен да достигне 4300е/м. 2029г.?
                    Тея цени ако бяха реални, байРоб от Радомир нямаше да живее като роб в бегейско мазе
                    и нямаше да ходи да се моли за потребителски кредит да си купи телефонче...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

За кво ми е? 3 са достатъчни, даже са много.
                      Ти що не го купиш като ще стават по-скъпи? Ей го почти е готово, вкарай семстинн палки, дай го за илядо лв и шапка на тояга.
                      ми малките бетерчовци?
                      препоръка е

Коментар

те и много други у форумо си късаха тениските, че 800е е балон...
                        купуивай докато не е станало наистина скъпо, бетерчо
                        За кво ми е? 3 са достатъчни, даже са много.
                        Ти що не го купиш като ще стават по-скъпи? Ей го почти е готово, вкарай семстинн палки, дай го за илядо лв и шапка на тояга.
                        Last edited by better; 18.10.2024, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

От Швабия към Оброчище..Колко според теб тряба да додаде, за да се навия?
                          не знам, джонка,
                          просто ти казвам да не падаш на 1/5 от възнаграждението в месарницата
                          ако трябва и 1000лв ще ти издейства + купони
                          имаш добра памет, следиш обявите. верно, че не там където мопже да си позволиш,
                          но може да му помагаш с настаняване на напиращите хансове
                          Last edited by ratten; 18.10.2024, 16:05.
                          препоръка е

Коментар

айй, казах ти.
                            ще говоря с едно познато трз
                            ще направи компромис
                            поне колкото в месарницата ще ти дават
                            и спане ще ти осигури с гледка към изгрева
                            От Швабия към Оброчище..Колко според теб тряба да додаде, за да се навия?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А колко е брокеразке?
                              Хайде дай една обява, където наемът би бил 500 Евро и цената с всички такси не е поне 40 годишни наема.

За работата си права - предлагат ми 1/5 от сегашната брутна заплата и ги режа. Агенциите за подбор на персонал и т.нар хедхънтъри - другите паразити, подобни на брокеразите, се опитват да ми обснят как с 10к Еуро съм щял да бъда по-добре в БГ отколкото с 25к (чисти) в Швабия.
                              айй, казах ти.
                              ще говоря с едно познато трз
                              ще направи компромис
                              поне колкото в месарницата ще ти дават
                              и спане ще ти осигури с гледка към изгрева
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ми не е 4300е средната цена, ама ще стане!
                                сакън!
                                децките и сега пращят по заварките!
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X