Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на 20-30К кредити - не знам има ли някой да се вълнува от лихвата ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеФедералният резерв очаквано намали лихвите за втори път тази година
https://www.google.com/amp/s/www.inv...azi-godina/amp
Колко бързо се обръщат стрелките на влака, докато още съм стресиран от Кавръчко, че има опасност да ми вдигат лихвата, те взеха да я свалят!!!!!!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Федералният резерв очаквано намали лихвите за втори път тази година
https://www.google.com/amp/s/www.inv...azi-godina/amp
Колко бързо се обръщат стрелките на влака, докато още съм стресиран от Кавръчко, че има опасност да ми вдигат лихвата, те взеха да я свалят!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Хора без активи ,акъл дават
Значи одобряваш тези две идиотски продажби,на имот 2021 и на сребро 2023 ??
То ако хората тебе те питаха отдавна да са хвърлили всичко и щяха да стискат само Дрона докато пикира
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
общи приказки
сега ретроспективно погледнато е чисто и ясно, но когато си се нашил с кредити,а перспективата за паричния поток е неясна - бъдещето не изглежда розово особено в моменти като началото на 2020-та.
в добри времена хората са склонни да поемат риск, който им се струва поносим... същият този риск става огромен воденичен камък в трудни времена.
ПП напълно съм съгласен, че ако тогава беше приел прогнозите на Бони за пътя - щеше да си на голяма печалба, но си задай въпросът, защо не се заслуша в прогнозите на бони, които се оказаха много верни! Ливъриджът вкарва много стрес, когато нещата станат тегави.
Last edited by bertram; 10.11.2024, 18:54.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
продадох на 860е
цените сега може да ги видиш как са
и казваш, че било време за продаване
ако не си ме разбрал това искам да кажа
кредитът е лост, който увеличава печалбата, но и лост, който увеличава риска.
ПП сега от дискусията с ковида разбирам, че апарта е бил в Карпузица, а също и цената - не съм те питал, а и не ме интересува. Това, което съм споделил е по-скоро принципен въпрос. Ако изпънеш кредита рискуваш една по-сериозна неравност по пътя да те свали в канавката.Last edited by bertram; 10.11.2024, 18:17.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
чистя входа там, броки
в карпузиза продадох, както ме посъветваха бъртрам и накавръчко
тогава нещата не изглеждаха розови, а отделно предполагам тогава си имал и ипотечки още.
сега погледнато може и да не беше продавал, но точно когато ни 'затвориха' нещата не бяха много ок ако нямаш железни парични потоци, а и наемите имаше замърз и освобождаване от хора, които отидоха да си карат хоум офиса в провинцията.
честно казано - ако сега се върнем пак в онзи момент - пак ще е за продаване.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19Можем, защото сме купили когато е трябвало, а ти се оглеждаш за имоти по Аспровалта...
Айде със здраве!
Да се хвалиш със Ситония е като да обясняваш какъв си баровец на Ахтопол
Ама разни хора разни идеали
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеДа продаде има възможност всеки дето е купил
То и вие бихте продали ама продаването е второ действие, а като не сте направили първото с купуването може само да коментирате по перона
Значи одобряваш тези две идиотски продажби,на имот 2021 и на сребро 2023 ??Last edited by X_Y; 10.11.2024, 17:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
И среброто минала година,пак преди ръна
Уникален и много тънък "познавач" на пазарите хахах
То и вие бихте продали ама продаването е второ действие, а като не сте направили първото с купуването може само да коментирате по перона
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар