If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ХАХАХАХАХА, смял съм се 2 минути. Толко много истини в едно изречение. Ще си пусна видео на безимотния дедо от фейсбук, белким си вдигна доходността от наеми.
а аз ще прочета с умиление още веднъж благодарственото слово на бетерчо към накавръка, юлката, джонката и унимуни - ипотекодателя зука.
мисля, че пропуска друг един активен участник от не български етнос, но щом така е преценил
Това знаеш ли какво означава?
Прочети какво прави Волкър когато идва на власт като централен банкер при подобна среда.
И понеже веднага ще каже някой...Ама това е в миналото...Шефа на ФЕД,преди месец,скоро беше каза официално че ще приеме неговия курс.
За фактите пак припомням легендата Волкър стига до там че земеделците излизат с тракторите пред централата на банката но той остава непоколебим,с цената на рецесия САЩ излиза по силен след кризата ...
Дефицитът за 2022 г., оценен по методологията на Европейската система от национални и регионални сметки (ЕСС 2010), се очаква да бъде в размер на около 2,9 % от БВП
вероятно са го натъкмили да е малко под 3% и ако е така ще се види това тримесечие .. то вече се вижда
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Допълнителните милиарди, които в края на годината се вливаха в строителните фирми, сега ги няма! Шока е голям!
А тая година туристическият сезон беше много по-добре от предишната + хиляди украински бежанци. Ако махнем тяхното влияние, няма да се учудя, да се окаже, че сме с по-малко ДДС от миналата година. т.е. по-малки обороти....
Шок! Неочаквано голям ръст на приходите в бюджета за 22 година, с 23% повече от предишната!
Дефицитът е само 0.8% , въпреки огромните разходи за компенсации, пенсии, редукция на ДДС и т.н.
Дефицитът за 2022 г., оценен по методологията на Европейската система от национални и регионални сметки (ЕСС 2010), се очаква да бъде в размер на около 2,9 % от БВП
"Мастит бизнесмен" приема инвестиционни съвети от чиновник на средна възраст, който живее при майка си.
Форумът копае нови дъна..
ХАХАХАХАХА, смял съм се 2 минути. Толко много истини в едно изречение. Ще си пусна видео на безимотния дедо от фейсбук, белким си вдигна доходността от наеми.
Дай ше ти подарим едно ново? Кво ше кажеш за собствена плака? - Сам ше си печаташ доларчетата... сам ше си прайш инфлацийка... вечно ше рипат цените на имотчетата...
Коментар