Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чакай малко сега ти го удари като на селската вечеринка ,наясно ли си изобщо че това е класифицирана информация ?
Ще те посъветвам да спреш с коментарите засега ,даже ако може и искаш де си ги поизтрий
Модерацията ще прецени какво да изтрие и какво не.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ето я съвсем точно въпросната сграда. Уникална улица, няма що.
https://www.google.com/maps/@42.4080...7i13312!8i6656
Какво може да се е променило, освен още повече налят бетон и повече боклуци? А тръбата за канала как минава през имотите на горните, съвсем не ми го побира ума.
Прав е руснакът да продава, такъв боклук трябва да се разкарва на минутата. А ако се намери някой глупак да му даде някой лев, още по-добре.Last edited by better; 13.02.2023, 16:19.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ами просвети ни де. Всичко тайно става явно. Аз работя с три версии засега. И си знам стоката “в детайли”.
Ще те посъветвам да спреш с коментарите засега ,даже ако може и искаш де си ги поизтрий
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не те знам каква си, но за руснака продаващ въпросният апартамент брокера не е казвал, че има още за продаване. Това си беше моя стръв....и ти я налапа. Толкова!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Коментираш неща с които не си запозната в детайли.
По една или друга причина знам за какво иде реч месеци преди изобщо да прочетеш това което в момента се публикува .
Казвам го защото веднага интерпретации с КТБ и с имотите ,много си далеч от истината и това което се слува в момента по този казус ,много си далеч .
Коментирайте неща за които наистина имате инфо или сте запознати .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Последните коментари в темата Еврохолд са показателни. Май пак сме на път да си вкараме автогол. Доколкото това би повлияло на цената на имотите ми е на кантар, но именно след като КТБ гръмна успях да продам имот в София.
Да му мислят понижителите. За мен си е чер лебед отвсякъде тая история и благодаря, че си я постнал.
Щом се е разкудкудякал баш чорбаджията по всички наши и румънски телевизии, работата хич не върви на добре, а специално този чорбаджия е дискретен човек.
По една или друга причина знам за какво иде реч месеци преди изобщо да прочетеш това което в момента се публикува .
Казвам го защото веднага интерпретации с КТБ и с имотите ,много си далеч от истината и това което се слува в момента по този казус ,много си далеч .
Коментирайте неща за които наистина имате инфо или сте запознати .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Пишеш пълни глупости ! Няма втора агенция ! Има или лъжлива агенция или лъжлив брокер !!!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Последните коментари в темата Еврохолд са показателни. Май пак сме на път да си вкараме автогол. Доколкото това би повлияло на цената на имотите ми е на кантар, но именно след като КТБ гръмна успях да продам имот в София.
Да му мислят понижителите. За мен си е чер лебед отвсякъде тая история и благодаря, че си я постнал.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Явно някой от агенцията лъже. На мен ми обясниха ,че е на руснак който вече го е продал и по тази причина не могат дори да го покажат. Гадни брокери !!!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имам малко от българския евроинс (не е на бфб) за спорта, но ако се случи това, което са на път да направят румънците и той ще го отнесе.
ако се случи лошото - сътресението ще е много голямо тук в България - говоря за капиталовия ни пазар и не само.
Да му мислят понижителите. За мен си е чер лебед отвсякъде тая история и благодаря, че си я постнал.
Щом се е разкудкудякал баш чорбаджията по всички наши и румънски телевизии, работата хич не върви на добре, а специално този чорбаджия е дискретен човек.Last edited by Arana; 13.02.2023, 16:04.
- 1 like
Коментар
� -
Държиш ли техни акции?
ако се случи лошото - сътресението ще е много голямо тук в България - говоря за капиталовия ни пазар и не само.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Снимките са от 2012 г.Защо се излагаш не знам. От тогава колко неща са се променили няма да повярваш. М/у другото втората снимка е по-близо до този апартамент ,но пак е много далеч от истината в момента.
ПП : Ето през 2015 г. какво е било точно къщата в която е апартамента, но през 2022 г. строящата се къща до нея вече също е направена
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не знам, къде е това тук, бетерчо, но си се прецакал
да си точно там.
Коментар
� -
Снимките са от 2012 г.Защо се излагаш не знам. От тогава колко неща са се променили няма да повярваш. М/у другото втората снимка е по-близо до този апартамент ,но пак е много далеч от истината в момента.
Какво може да се е променило, освен още повече налят бетон и повече боклуци? А тръбата за канала как минава през имотите на горните, съвсем не ми го побира ума.
Прав е руснакът да продава, такъв боклук трябва да се разкарва на минутата. А ако се намери някой глупак да му даде някой лев, още по-добре.
Коментар
�
Коментар