Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
ГРАБЕЖЪТ ПОЧВА. Първо не може да повишаваш наема на жилища с недобър "енергиен рейтинг". После ще стигне до всички жилища, освен тези с А енергиен рейтинг. Вече има и други екстри - за да продадеш жилище с "нисък рейтинг", трябва да имаш "ЕНЕРГИЙНА РЕВИЗИЯ".
После - знаете как е, пускал съм концепциите - няма да може да обитавате жилища с нисък "енергиен рейтинг". И тн. Варим варим жаба. До 2030 по план да не притежаваме нищо. Отлагало се е вече, но този път много го бързат
From January 1, 2023, it will be illegal to rent out the absolute least energy efficient properties in France – those that consume more than 450kWh per square metre and per year.
There are around 140,000 properties that fall into this category.
This will then be extended to include the rest of the G-rated properties from January 2025 and then extended further to all F-rated properties from 2028 and E-rated properties from 2034.
The new rules surrounding properties with low energy efficiency ratings are designed to encourage landlords and syndics to renovate properties.
Их ама как обичам да ме ЕНКОРАДЖВАТ с колец вгаза
ЧЕСТИТ ГРАБЕЖ КЛЕМАТИЧНИ ПРОМЕНИ - почва и ще става по-зле и по-зле и много, много по-зле - освен ако направим френски сюжет, ама като гледам, и това не работи, освен ако се казваш Ахмед и обичаш безплатни айфони
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
Нито е налице повишена безработица, нито повишени лихви по ипотечните кредити (а и степента на задлъжнялост у нас е изключително ниска), нито намаляващи доходи от работни заплати и пенсии. Каква е причината за "сделки се правят вече на минимум 20% под..." и защо определен продавач ще направи отстъпка от 20% за дадена стока, без да е притиснат от негативните събития описани в първото изречение?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ами имам известен опит и като купувач и продавач. Да искаш голяма отстъпка по телефона без дори да си видял имота е обидно за продавача и никога не бих го направил. Евентуално по телефона може да се пита дали изобщо цената търпи коментар и ако не получиш отказ, отиваш, гледаш и правиш оферта, пък каквото сабя покаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Няма какво да избирам. Всичко с времето си. Приятел във Варна си поиска такава отстъпка преди около месец. Дадоха му я. Нови строителство с акт16.
Дори и в облога слагаш ограничения. Казваш, че на копторите ще направят, а на приличните не?
През 2022 и магаретата(копторите) летяха, т.е. признаваш, че имаме преосмисляне на цени било то и за копторите. Така се почва и няма да стане от днес за утре.....
Коментар
-
Ей, ама знаеш как да си изпросиш почерпка... Имаш я, казвай какво пиеш!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ратко, няма какво да ми предложиш на мен. Пробвай да събереш група от брокита, нужна им е преквалификация...Last edited by ratten; 03.07.2023, 08:41.препоръка е
Коментар
-
И колегата ли е чиновник?
...май омешАх постовете,
но много бях изостанал с включванията
и май няма да си направя таргета за месецапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Трайчо няма да казва какво работи, че иначе съвсем няма да си дадем шанс в преговорите.
Ще каже че е експерт-икономист като другото му амплоа (Laconic)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имаш я основата, трайко
само малко хъс ти трябва
и един кратък и разбира се, платен курс по имотиту,
който мога да ви проведа, като се съберете група
ти, бетерчо, полаксчо
на дежурните прогностици-кибици не мога да помогна
Коментар
-
Аз имам доста респектиращ вид, подозирам че ще ме пропуснат
Коментар
-
опасявам се, че одавна минА респекта
от пооплешивял чиновник с папка под мишница
Ще каже че е експерт-икономист като другото му амплоа (Laconic)
- 2 Харесвания
Коментар
-
опасявам се, че одавна минА респекта
Коментар
-
Аз имам доста респектиращ вид, подозирам че ще ме пропуснат
препоръка е
Коментар
-
Е, нали и ти ще си на огледа? И ти ще намажеш от задватниците.
Коментар
Коментар