Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеПо темата- в момента цените в София( другите пазари в момента не ги следя) са в застой, имам чувството че всеки се оглежда и ослушва накъде ще тръгнат нещата. Лошо, че поради тази причина читави обяви особено тези които ме интересуват почти няма.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеПо темата- в момента цените в София( другите пазари в момента не ги следя) са в застой, имам чувството че всеки се оглежда и ослушва накъде ще тръгнат нещата. Лошо, че поради тази причина читави обяви особено тези които ме интересуват почти няма.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е пораженчески начин на мислене
възможности винаги има
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеGAME OVER!
https://www.imot.bg/9hdmlp
възможности винаги иматова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
мале, мале, брокерчета слънчасали. Добре че сега е модерно да си с брада. :-DОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Със 100К евра не можеш да се обръснеш вече. Че нямам време да ви пиша къде и какво бихте закупили със 100К€
- 2 Харесвания
Коментар
� -
и още двайсе пъти да го постваш нищо няма да променишОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеGAME OVER!
https://www.imot.bg/9hdmlp
Коментар
� -
уви не
най-ценното нещо е времето, а един юнак тук не може да разбере, че кавръчето освен 100++К евра кеш има и 13 години повече време.... за него нищо не е загубено стига да се измъкне от водовъртежа на страстите тук и да не си губи времето с много постване.GAME OVER!
https://www.imot.bg/9hdmlpОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
уви не
най-ценното нещо е времето, а един юнак тук не може да разбере, че кавръчето освен 100++К евра кеш има и 13 години повече време.... за него нищо не е загубено стига да се измъкне от водовъртежа на страстите тук и да не си губи времето с много постване.
- 1 like
Коментар
� -
кое е най-ценното нещо?
Тук си говорим за цени на имотите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
тухла, двустаен - мокрият сън на половината форум
най-ценното нещо е времето, а един юнак тук не може да разбере, че кавръчето освен 100++К евра кеш има и 13 години повече време.... за него нищо не е загубено стига да се измъкне от водовъртежа на страстите тук и да не си губи времето с много постване.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
�
Коментар