Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
ПП:
Като бяхме в Португалия срешнахме българи които бяха сервитьори в ресторант, други продаваха царевица на плажа ... аз понеже където отида и се ръгам да разбера детайли и дали може ли да се преместя като се пенсионирам, говоря с хората, с българи специално никога не пропускам. Единия от сервитьорите работеше за лятото, иначе бил студент в Лисабон.преместил се преди години с баша си в Португалия. Баща му имал фирма за подръжка на мостове или нещо подобно, другия му беше приятел. Също студент но от България, дошъл на гости и да изкара някой лев. Хората на плажа бяхя семейство от Монтана ма може и да бъркам, бяха се преместили за да могат децата им да ходят в нормално училише. Те самите нямали кой знае каква квалификация и преценили че ше живеят по-добре в Португалия отколкото в София. Сервитьорите ги видяхме след тия хора на плажа и се оказа , че се познават. Имало оше българи и имало лекар, адвокат, няколко брокера за имоти ( голям майтап) и т.н. ма ние нямаше как да се срешнем с тия хора шото висяхме по хотели ресторанти и плажове. А сетих се че имаше и един българин на гишето на Sixt за колата под наем. Врътна ме със застраховката та после трябваше да се обаждам на КК да ми върнат парите.
Коментар