Момчето с писмата са му отговорили подобаващо, гледам че си го е превел, а дали го е разбрал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМарт ще обявят фалит(негласно някои) ВСИЧКИ ОБЩИНИ - до една без НИКАКВИ изключения. София иска 170млн!?!?! А това е НАЙ-БОГАТАТА община. Поне милиард ще трябва да им покрият тока само. Нашите и те като фед се надяват на чудото на 1 април .....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Спомнате ли си моята теза базирана на изторически събития че за съжаление винаги след големи кризи независимо какви в исторически план е имало катализация за войни
Това е от днес/дай Боже да не се стига до война /
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...hiya-v-ukrayna
Тази нощ Великобритания изпрати войници и оръжия в Украйна
Германия се противопоставя. Британските самолети заобикалят въздушното й пространство.
https://news.bg/int-politics/nyt-rus...t-ukrayna.html
NYT: Русия евакуира дипломати от Украйна
Автор:
news.bg
18.01.2022 06:02:15
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
По време на големия локдаун март 2020 година отидох в Кауфланд и бяха сложили едни скапани домати ,ама като казвам скапани до степен че стават само за прасетата и цени сложили ама те са за боклука и няма друго ,такова нещо не съм виждал никъде в развития свят,а може би и в недоотам развития .Така .
Отстрани бяха сложили в тарелки едни вносни от Испания ,но на четворна цена .
Тогава се ядосах и сложих тези скъпите в един плик и ги претеглих за нормални и си ги платих но на стандартна цена ,после даже ги изхвърлих защото бяха пластмасови може и човек да фраснеш с тях ,и така след тази случка веднага ме обвиниха че съм бил крадец на домати .Бил съм ги откраднал .Те величията са толкова над нещата че даже и пазарували само от проверени магазини .Една година по късно ,полека лека се оказа че всички са на промоциите в Лидл че даже и стековете от там си купуват дето не са кой знае какво ама като няма друго и това ще купуват .
Това е реалността .Ядат пилешки кожички ,пещерска ракия и си правят пиците на блатове полуфабрикат .
Това са нещата .(което не е лошо).
Същевременно има българи с лоша финансова култура - пушат много, пият като смокове, поддържат 2-3 коли и парите им изтичат "надолу по канала".
А във форума някой послъгват като Джонката или пишат съчинени истории като Репрезентативния,
Хубаво е да се гледат 2-та икономически канала по цифровата телевизия, защото казват интересни неща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LipGallagher
Добре, ще го имам впредвид. Предполагам много внимателните и богатите тук пишат най-малко, ще се оглеждам за тях да взема да попия нещо.
Къде си ми писал, че си звънял и никой не ти отговаря, защото и телефон има за тази обява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Март ще обявят фалит(негласно някои) ВСИЧКИ ОБЩИНИ - до една без НИКАКВИ изключения. София иска 170млн!?!?! А това е НАЙ-БОГАТАТА община. Поне милиард ще трябва да им покрият тока само. Нашите и те като фед се надяват на чудото на 1 април .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LipGallagherЗабелязах как тук се говори за стотици хиляди евро все едно са вестници. Обаче в комбинация с Лидл викам нещо не е наред, тея хора са скъсани. И понеже ганювците тук измерват гъзарията в Блек Ангъс, искам да ги питам колко дават за храна, сметки и развлечения на месец? И колко им се покриват от "имотните инвестиции". Някой по-надолу беше писал, че прибирал 800-900 евра сборно от наеми,което сигурно е много, но не стига за изгъзени пържолки всяка вечер.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LipGallagher
Прочети какво пише назад в мненията, даже на теб го написах - никой не отговаря, големий инвестиционен спеце. И дишай дълбоко.
Уж форум за инвестиции, регваш се и кво да видиш - една торба панелни таласъми де мажат филии с лютеница и чакат аванса си да закърпят месеца.
Добре, че се намират няколко човека да кажат нещо смислено иначе тая тема е за кофата.
Отстрани бяха сложили в тарелки едни вносни от Испания ,но на четворна цена .
Тогава се ядосах и сложих тези скъпите в един плик и ги претеглих за нормални и си ги платих но на стандартна цена ,после даже ги изхвърлих защото бяха пластмасови може и човек да фраснеш с тях ,и така след тази случка веднага ме обвиниха че съм бил крадец на домати .Бил съм ги откраднал .Те величията са толкова над нещата че даже и пазарували само от проверени магазини .Една година по късно ,полека лека се оказа че всички са на промоциите в Лидл че даже и стековете от там си купуват дето не са кой знае какво ама като няма друго и това ще купуват .
Това е реалността .Ядат пилешки кожички ,пещерска ракия и си правят пиците на блатове полуфабрикат .
Това са нещата .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Виж сега какво ще ти кажа всички световно известни личности са били малко откачени ,разбира се не се сравнявам с никой ,просто искам да кажа че човек не трябва да си поставя граници в общуването .
Особено в глобалния свят в който живеем .
Днеска можеш и на папата да пишеш,ако искаш,преди десетки и стотици години това е било немислимо
Сама́нта Рид Смит (англ. Samantha Reed Smith; 29 июня 1972, Хоултон, США — 25 августа 1985, аэропорт Оберн-Льюистон, США) — американская школьница из штата Мэн, получившая всемирную известность во время холодной войны[⇨] благодаря переписке с Юрием Андроповым, только что ставшим генеральным секретарём ЦК КПСС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кавръче ти си предизвикателство за науката...А на две три ракии крътиш миФки
Особено в глобалния свят в който живеем .
Днеска можеш и на папата да пишеш,ако искаш,преди десетки и стотици години това е било немислимо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Като увеличат лихвата дълговете кой ще плаща?САЩ Франция Италия Германия са се набълбукали с огромни дългове...Не ви се вярва че в Германия ще има хиперинфлация?
Коментар
-
А дали има какво да направят?
Ако спрат раздаването или увеличат лихвите и директно ще утрепят хилавото дете.
1929 ни е в кърпа вързано и то в ПО-ЛОШ вариант. Сега се надяват да се случи някво чудо. Аз не виждам изход без поголовни фалити
Коментар
-
Най доброто и от двамата.
- 1 like
Коментар
-
Март ще обявят фалит(негласно някои) ВСИЧКИ ОБЩИНИ - до една без НИКАКВИ изключения. София иска 170млн!?!?! А това е НАЙ-БОГАТАТА община. Поне милиард ще трябва да им покрият тока само. Нашите и те като фед се надяват на чудото на 1 април .....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар