If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еми, спестяванията коги стигаха за двустаен, дремаха и бутаха цените
сега по груби строежи се оглеждат
Хахахахахахаха, даже още споменават, безвъзвратно отминалата 2021г. Явно са се надявали точно след ковида да захлупят, а цените точно тогава се изстреляха и те почнаха по-бързо да мигат на парцали
Нали сте наясно, че много скоро изтича срока за данъчно облагане "печалба" при продаване на имот закупен през вихъра на строенето от 2021г. Има хиляди "инвеститори", които са готови да ги изкарат на пазара. Как ли ще повлияе на цените? Предстои да разберем
Ммм този срок тече от изповядването. Който е купил на зелено е изповядал сделка по-късно и ще се размие във времето този импулс (да разбирам, че 2021 е с много закупени новопостроени?).
Може би трябва да гледаме от момента на най-много разрешения за строеж, та после да добавим 2-3 години за АКТ16 и после още 3 години за срока за облагане на препродажба.
И същевременно показвам, че си се цанил за РОБ на банките.
Хахахахахахахахахахахааааа, ти вече си бил станал и прУфесУр на асоциациите!!!
Страхотен "пример" за роб на банките съм точно аз, хахаха, питай Берти, дето остатъка от главницата ми се равнява на инвестициите само на БФБ, а навярно, отделно и на физическото злато, дето наскоро не съм го мерил на кантарчето, дето ми го продаде един паки. В IBKR имам сумата в размер на още един остатък на главницата по потребителския ми кредит, част от която 1800$ съм набил в RIO, другите, които съм превел, няма да ти кажа, къде ще ги влажа, щото на прУфесУр не се подсказва, та да обобщим, такъв невероятен банкороб съм точно аз, че имам на три места опции по размер на цялата ми оставаща главница по потребителския ми кредит.
Много кредитори отново повишават лихвите по ипотечните кредити Много заемодатели започнаха да повишават лихвените проценти по ипотеките миналата седмица, а тази седмица предстоят още увеличения на лихвите, според кредитния експерт De Hypotheekshop. Миналата седмица за първи път от края на октомври банките и другите доставчици на ипотечни кредити повишаваха лихвените проценти по-често, отколкото ги намаляваха.
аман, бе!
всека седмица ги дигате тия лихви
това не е живот вече
Коментар