Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
ей крънкач
ето ти параметри конкретни ..
няма обява под 68 ... имота стои известно време на 62 безинтересен
има обаждания и огледи и съответно няколко предложения за сделка на окол 50 плюс минус 2
в крайна сметка се реализира сделка на 58 какво не разбра сега
Просто трябвало е да мине време да се вдигне цената на имотите от твоята категория та да можеш да продадеш и ти
Коментар
-
имотите са достъпни, просто са достъпни за по ограничен брой хора .
ако недостъпността се изразява в отношението на наем крайна цена, да абсолютно недостъпни са, но в софия, а не в европейските столици.
един имот не се ли изплаща с 20 годишни наема е безобразно скъп, надценен и аз тогава бих казал и недостъпен
вървим в посока към изплащане на имота със 150 годишни наеми
ще си строим сламени колиби в покрайнините накрая .
до 15 години света няма да прилича на себе си, всичко ще се измени превратно
Ти имаш ли представа че границата от 20г наема много отдавна е забравена в европейските столици и отдавна гравитира около 30 и повече години
Тенденцията както съм писал и преди е да стигне 50г
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хаха , нови върхове в творчеството. Начи 3 месеца имота седи обявен на 10% под пазарната цена и никой не го гледа и накрая се продава ПО-СКЪПО от обявеното на 7% под пазарната цена...
Приятелю на Марс да не би да има антигравитация и да са ти са се поразбъркали фантазиите ? :-)
ето ти параметри конкретни ..
няма обява под 68 ... имота стои известно време на 62 безинтересен
има обаждания и огледи и съответно няколко предложения за сделка на окол 50 плюс минус 2
в крайна сметка се реализира сделка на 58 какво не разбра сегадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 2 Харесвания
Коментар
-
имотите са достъпни, просто са достъпни за по ограничен брой хора .
ако недостъпността се изразява в отношението на наем крайна цена, да абсолютно недостъпни са, но в софия, а не в европейските столици.
един имот не се ли изплаща с 20 годишни наема е безобразно скъп, надценен и аз тогава бих казал и недостъпен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хаха , нови върхове в творчеството. Начи 3 месеца имота седи обявен на 10% под пазарната цена и никой не го гледа и накрая се продава ПО-СКЪПО от обявеното на 7% под пазарната цена...
Приятелю на Марс да не би да има антигравитация и да са ти са се поразбъркали фантазиите ? :-)
Всички в глас реват как обявите били нереални, ама той като продава се равнява по тях и после реве че не могъл да продаде на тази цена
Еми нали не са реални обявените цени защо очаква да вземе такива пари?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Няма европейска столица където имотите да са достъпни, а в София бяха
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Нищо не е купил, нито пък има възможност.
Вярвам му само, че е стар ерген (много си личи)
Нито един от понижителите не е женен и явно това има връзка с мирогледа им и възприятието им за пазара на имотите
На обратната страна са повишителите всичките са семейни
Няма как това да е случайно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениепазара на НИ е
https://www.youtube.com/watch?v=q0_LwbA9Czw&t=95s
няма как да продавам имот на най желано място за живеене,
на 10 % под пазарната цена и 3 месеца да имам 3 огледа и да говорим за пазар ..
единствените потенциални клиенти бяха брокери, които искаха да земат имота на 20 % минус ..
в крайна сметка сделката се реализира на 7 % под пазарна уж пазарната цена,
която по дифолт е най ниската оферта за еквивалентен имот, а не средната такава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Когато ти ми докажеш със средната швейцарска заплата колко квадратни метра може да се купят ,аз ще проуча как е в Германия ! Не само това ,а и какви данъци трябва да се плащат докато си жив и след като починеш. Има такива разлики ,че ако ви напиша какъв данък има в Швейцария, никой тук няма да ми повярва. Не знам кой ти е казал къде работя, но със сигурност не съм аз ,защото никъде не съм писала за това ! Да, има хора които знаят ама повярвай ти не си от тях !!!
Ако печелиш до 60к данъка ти е 20% на година, но не можеш да купиш нищо святстно
Трябва да печелиш над 60к та да можеш да купиш нещо читаво, но там данъка е 40%
Най ниската цена в Лондон е около 6000 за квадрат като им платиш данъците стана 8400
Масово хората в Лондон работят за доста под 60 000 на година
За последните 10г достъпността на жилищата там се е влошила двойно
Няма европейска столица където имотите да са достъпни, а в София бяха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ма как да не е подковано с примери
Две години обясняваш колко са зле нещата тук и колко е хубаво в чужбина и купи ТУК
Прекрасен пример продължавай с примерите
Вярвам му само, че е стар ерген (много си личи)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Напълно съгласна съм с теб, нямаш друга работа и искаш да се заяждаш с някой ! Каквито и факти да ти показва човек ,че наистина имотите в София, са много по-достъпни от тези в другите държави няма да се съгласиш, а те наистина са такива !!!
Ако беше плащал данъци в Германия можеше и там сигурно да си позволи но то не може хем да криеш данъци хем да купиш по белите държави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Джони,след като за теб имотите не са никаква инвестиция, какво търсиш и защо си само в тази тема????? Има толкова много теми за други инвестиции във форума..обясни защо не излизаш оттук?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Различните мнения се уважават тогава, когато са подплатени с факти, числа и анализи. Моята позиция е винаги била придружавана с конкретни примери.
Досега нищо разумно не съм чул нито от теб, нито от останалите повишители. Вие едно към едно копирате брокерските статии - най-достъпните имоти били в София, имотите пазели от инфлация, имотите били добра инвестиция и още купища лъжи и дрънканици, за които не предоставяте нито едно доказателство или поне опит за такова.
Дори горното ти изказване е типично хлапашко.
Две години обясняваш колко са зле нещата тук и колко е хубаво в чужбина и купи ТУК
Прекрасен пример продължавай с примерите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Дори и да могат да я купят - защо да не купят 100 пъти по-високо качество на същата цена извън БГ е въпросът.
От две години ревеш като заклещен колко е зле в БГ и накрая пак тука купи
Ревеш че имало тъмни прозорци ама и твоите не са светли
Що не фаеш преди да пишеш да се погледнеш в огледалото
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар