If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
внимателно прочетете как се изчисляват субсидиите
новата схема не прави проблем дори и на големи арендатори
министерството търси наемането на повече работници и това леко ще помогне
Таванът на субсидиите още не е ясен. Но дори и да го има няма да наруши стратегията на инвеститорите имащи няколко актива като основни.
някаква такава теория си имам
Мислите ли ,че закона за забрана на офшорки да притежават зем. земя ще раздвижи в посока надолу цената или ще стане само фиктивно прехвърляне на собствеността
Една добра и една лоша новина. Да започна с лошата????
-Пшеницата в Русия и Украйна може да излезе общо с 5-7 млн. тона повече от 2013г.
-Вече се усеща засушаване в Украйна, Русия и царевичния пояс на САЩ. Да видим дали ще устиска да не вали до края на август.
но за сметка на това от най-качествените
аз си казах прогнозата за движението на акцията преди време....според мен ще вървим нагоре...по-добре от миналата година.....3.10-3.20 за акция преди дивидента....според мен е напълно в рамките на очакваното.....но да видим......
Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!
Много си як оракуле, ама качеството не го определяш ти или аз. Ще се види при едно яко торнадо кое колко е качествено, да не се окаже така, че цената е реагирала на следващия дивЕдент... ама предварително, преди да е гласуван още
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
само аз пиша тук, въпреки, че съм от най-малките акционери
но за сметка на това от най-качествените
аз си казах прогнозата за движението на акцията преди време....според мен ще вървим нагоре...по-добре от миналата година.....3.10-3.20 за акция преди дивидента....според мен е напълно в рамките на очакваното.....но да видим......
Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!
Коментар